![]() |
Crezi bine.
Nu facem prea bine. Ai dreptate. E mult mai bine sä stii cum stau lucrurile adevärate, dar la fel de necesar e si sä stii cum stau lucrurile false. |
Irene,
noi am obosit. sau eu, cel putin, resimt o anume oboseala. tu, nu? |
Originally Posted by keepwalking:
da si eu! |
Originally Posted by irene marlyne monroe:
Acel semn de exclamare arata o anumita vivacitate straina oboselii... De ce minti? :) |
tu esti nou pe aici?
sper sa aflu adevarul si numai adevarul cat priveste sanatatea mea si cum stau si celelalte lucruri si indiferent cum vor fi sa se faca ceva pt mine,pt noi etc sa fim salvati,sa fiu salvata,sa imi fie bine si totul ok si voi toti la fel. oricum cu tehnologia de azi si cu toata forta lui d-zeu ar fi totul posibil si deci sunt convinsa ca va fi ok.si deci se va gasi cel mai bun remediu.si in timp daca se poate si pt orice etc. deci daca ecva nu e in neregula cu mine atunci sa se faca tot posibilul sa fie dar nu mintita ci concret sa se gaseasca tot ce este nevoie pt.fara a mi se ascunde.ci a se interveni ,si a se face tot posibilul.uf. |
Irene.
Nu sunt nici nou, nici vechi pe aici. Intr-un fel, iti admir efortul de a fi de o incoerenta amuzanta. In ultima vreme, chestia asta devine totusi obositoare. |
astazi am fost la analise!acum sa vad cum stau lucrurile indiferent de rezultate si daca este cazul ce se poate face. :huh:
|
sa ne tii la curent cu noutatile!
noua ne pasa de sanatatea ta! :happy: |
ramane de vazut daca si vreau si doresc sa vb sau nu.asta nu va pot promite.dar sa asteptam rezultatelesi apoi vad eu.ok sa va rugati pt mine :(( eventual sa ma fac bine daca e.
|
:( daca nu sunt prea indiscreta, ce anume suspectezi a fi in neregula cu sanatatea ta? presupun ca au existat niste semnale de alarma care te-au facut mai ingrijorata..
|
da e adevarat a inceput sa m preocupe ceva.
de o perioada de timp arat mai aiurea desi ma cunosc cum eram si cum sunt acum.eram ok.si mai frumusica pe cand acum ma inegresc in jurul ochilor sau se inchide pielea efectiv.dar am mai facut analizele si atunci cand am luat permisul de conducere categ.B de bucuresti ,caci atunci cand am avut accidentul mi s-a luat permisul caci mi-am busit masina si ca nu era la adresa de bucuresti si deci a trebuit sa imi fac cateva analize .dar acelea au fost ok si sunt .dar nu toate le-am facut ,le-am facut acum mai amanuntite. |
I.M.M., stai, nu pleca - uite te cautä Musetell, vrea sä-ti spunä ceva. (Vezi la Cafenea > Va plac animalele?)
|
Originally Posted by Pitbull:
salut,vad ca voi nu prea sunteti prea vorbareti desi mi-ar placea ca am nevoie de putina sustinere nu stiu pur si simplu ,ori voi cativa sunteti mai activi pe net.nu stiu dar cand sunt in momente delicate am nevoie de sustinere si de a fi impreuna cu cineva ,sau sa vb sa nu ma simt singura cidincontra etc.uf |
Originally Posted by musetell:
Pânä prin septembrie-octombrie 2006, I.M.M. avea o dozä de inefabil pe care, din päcate, si-a pierdut-o, de când nu mai stiu cine i-a strivit corola de minuni a lumii. ORICE reply îl dädea, îl dädea cu quote. Asa credea ea cä e bine. Dar uneori fäcea adevärate minuni! DADEA UN QUOTE färä sä adauge nici un reply! Ca cum îngâna persoana! Iar într-o zi din toamna anului trecut, dintr-o asemenea faptä a purces o minune: a încoltit si a crescut Yggdrasil, Arborele Vietii. Te du, dar, la: Vreau sa stiu > Vreau sä fiu actrita > pag. 32 si ia aminte! Si urmäreazä dar, apoi, de la pag. 32 la pag. 34, pas cu pas, cum crescut-a Arborele Vietii. (Doamne, când m-am chinuit cu el, sä încapä în carte!) Ave, I.M.M.! |
deci,acum m-am trezit ceva.
aseara ma preocupam de mine si chiar am vazut la stiri ca s-a descoperit in bulgaria capsule cu stem-celule care iti regenereaza celulele,tesutul afectat.am impresia ca se numea OLIMPUSQ-STEM,-daca puteti face rost sa imi dati,dar sper sa si coste nu foarte mult sa fie cat de cat acesibila. ar fi o speranta pt atatea boli etc. ok dar sa revenim la ce s-a intamplat acum de dimineata. am inceput sa ii visez pe ai mei dar pe taicamiu ca gafaia pt ca ceva in realiytate chiar facea zgomot dar eu visam,am visat-o si pe o matusa,si pe fratimiu-dar care era cam suparat ca taicamiu facea galagie ca gafaie(ei nu prea se inteleg)dar iam luat eu parte,iar pana in final m-am trezit si ce sa vezi chiar se auzea acest zgomot,am crezut ca ii este rau unui vecin si chiar ma gandeam sa mearga cineva sa vada ce-i cu el,apoi am auzit ca mai granguie,si m-am uitat pe fereastra si ce sa vezi UN PORUMBEL-tot facea galagie la geamul meu.acum sa vadem variantele: -ca daca am pus pe sarma afara hainutele ,dar nu este balcon ci pursisimplu o tabla mingusta de sustinere la fereastra si deasupra sfori pt rufe,ei bine cred ca le-am pus si porumbelul a intrat pe plimba si nu mai stia sa iese si a facut galagie ,deci -o intamplare pur si simplu -ca a venit dupa papagalul meu ca il mai tin acolo etc -si ceea ce am considerat eu ca a venit sufletul cuiva care numai este si m-a iubit foarte tare,iar acum sunt intr-un moment neplacut si vreau sa imi fie cineva alaturi,etc si chiar am inceput sa plang dar m-am oprit ca au sunat de la telfoane caci m-au sunat de la romtelecom caci nu prea imi functioneaza fixu si trebuie sa il verifice.etc. -sau a fost UN semn printre altele multe.dar nu stiu cum sa il interpretez,ori ca ceva se intampla,placut/neplacut,ori ca cineva este cu mine si nu sunt singurica etc,habar nu am..voi ce credeti?[/ |
iar a venit porumbelul si a stat mai mult,chiar daca acum avea pe unde sa si ese sa vina,ma incanta,l-am scos pe paco -papagalul meu afara ca poate a venit pt el sau pt mine?>
|
l-am scos pe paco-papagalul meu dar nu a mai venit,inseamna ca venise pur si simplu,sau la mine de ce nu/.poate a venit ingerul meu pazitor sa stea cu mine etc.
poate nu ar trebui sa scriu tot ce gandesc ,dar e si o forma de descarcare etc,si apoi mai demult de craciun cred am primit de la cinemagia prin pitb un cadoas in care era si un caiet mare ei bine acum il folosesc ca jurnal ,ma descarc si acolo,cand sunt lucruri care nu pot discuta oricum cu oricine le aster acolo pe hartie si ma simt mai bine sa stiti.ma bucur ca existati! |
mai sunteti pe cinemagia?mi-ar placea sa fiti mai vorbareti.ma simt singurica si mi-ar placea sa mai stau in compania voastra.etc
|
Huh..ce am ras. Acum am descoperit topic-ul asta. Am citit numai vreo 10 pagini de la inceput. F funny. Greu de crezut ca nu esti un personaj. Mai ales anumite replici chiar imi pareau concepute de cineva. De vreun scenarist. Oricum..imi pare rau ca te simti singura..pari o fata de treaba.
|
Originally Posted by sebastian___:
salut ma bucur ca te bucur,da din nefericire mai am si momente din tr-astea desi sunt inca tinerica ,cat decat frumusica ,asta e dar poate si eu sunt dificila si dura si selectez f.greu persoanele,adica prefer pe cele adevarate,dar de fapt,nici daca le selectez nici ca selectez tot singura ma simt mi-ar placea sa fiu inconjurata mai mult de persoane si sa prieteni etc dar nu stiu de ce nu se intampla,sau se va intampla curand. am fost la examen sunt epuizata dar am si scris 17 pagini etc. cat despre porumbel ,l-am gasit tot la geam cand m-am intors cred ca a stat acolo pana m-am intors eu sau a venit intre timp ,caci eu l-am gasit acolo.dar m-am dus spre el sa ii dau graunte caci credeam ca este bland ,poate o fi dresat chiar asa mai prietenos decat papagalul meu care sta de luni de zile si tot e uracios si face galagie fuge prin cusca doar daca ma duc spre el etc.porumbelul a stat ciar daca m-am apropriat destul de aproape si apoi a zburat.de data asta i-am lasat graunte poate se intoarce si va deveni mai prietenos decat papagalul meu si voi fi incantata. |
All times are GMT +2. The time now is 20:36. |