![]() |
german sau englez?
|
Rus, nascut in Ucraina.
|
bulgakov. maestrul si margareta.. ai citit?
|
Daca nu citeam nu puneam:P Am citit tot ce am gasit publicat in romana de la el, e scriitorul meu preferat.
|
Ce privire cul are in poza asta.
|
1 Attachment(s)
tolstoi, dostoievski...he he.white, daca erai obligat ca mine sa inveti limba rusa de la 7 ani?
Attachment 1391 in vremuri imemoriale,schimbam poze de actori cu copiii rusi cu care corespondam. si acum cred ca am pe-acasa pozele. |
Daca as fi fost obligat...as fi citit acuma Bulgakov si Gogol si Tolstoievski si Lermontov si Puskin si Soljenitin in limba lor materna:P Cu riscul de a o starni iar pe Miercuri scriitori rusi (barbati, ahem) sunt cei mai tari:D
|
Originally Posted by White1:
din pacate,pe vremea aia sufeream dupa blugi si americanisme ieftine. iar literatura rusa, pe cat este frumoasa,pe atat este de grea si necomestibila. Idiotul si Anna Karenina,le-am citit cu mare drag. au urmat Razboi si Pace, Karamazovii..carti pe care ar trebui sa le citim si recitim mereu. |
Nu imi apartine, e dintr-un sketch de-al lui Toma Caragiu:D
Cred ca n-ar strica niste indici pt personaj:D |
"INDICI"...asta... INDICII: sunt in ton cu adierea: rusoaica. o actrita foarte apreciata acum cativa zeci de ani.
p.s.vezi ca sunt familiarizata cu INDICII, accentul pe i. |
Seamana cu Margarita Terekhova.
|
nu.
|
Ludmila Gurchenko?
|
nu
|
pai atunci cine e dom'ne?:)
|
cautati pe la tarkovski
|
Alisa Frejndlikh.
Trisez deci cedez. :) |
Originally Posted by jansic:
|
Ca sa puteti trisa in continuare:P
![]() |
|
Hemingway?
|
Nu..insa insista, e tot scriitor :)
|
1 Attachment(s)
Steinbeck
scriitor american nascut in '77 prima carte a fost publicata in 2002 si ecranizata in 2005 urmeaza o alta ecranizare in 2012 Attachment 1392 |
|
Frida Kahlo
|
Yep :)
|
Cedez, poate pune altcineva :)
|
1 Attachment(s)
|
Natalie Wood e tipa?
|
Originally Posted by danonino:
|
Aiaiai danonino, daca n-ar fi scris rvn ca tocmai a vazut Ordinary people, dar mai recunoscuta e din Once upon a time in America
Elizabeth McGovern ![]() |
ah, asta-i cumva o reclama la namolul de Techirghiol?
|
Ehe, rvn, de-am avea noi corpul ei, am face si noi reclama la namol :)) ne putem consola doar ca tinde spre 60 de ani acum, dar sigur arata la fel de bine.
|
este ori o fosta missa,ori o fosta fata Bond,ori o bomba sexy din soapurile americane ale anilor 70.figura ei imi este prea cunoscuta,dar nu-mi dau seama de unde...
|
Alain Delon ;)
|
este sydne rome,pana la urma?nu-mi aduc aminte ultimul film vazut cu ea...
|
Originally Posted by rvn:
nu pot fi bun la toate. Am si eu vreo 2-3 scapari. |
Originally Posted by rvn:
Nu e. Filmul cu Alain Delon e din anii 80'. Numele ei e numele unei cunoscute cintarete. Italianca ;) |
Dalila Di Lazzaro, frumoasa femeie
|
#-o Shame on me, i-am citit numele Dalida. Dalila e alt personaj :))
|
|
sidney lumet?
daca da, cedez |
Da :)
|
1 Attachment(s)
creator de moda
Attachment 1395 |
C. Balenciaga :x Cedez.
|
1 Attachment(s)