![]() |
Originally Posted by chuckyfan:
|
Quote:
Join Date: Sep 2010 Posts: 243 vs. Join Date: Jan 2011 Posts: 867 Oricum, penibilul asta de doar 16-17 ani de fundul caruia te tii a avut infinit mai multe contributii on-forum decat ai avut tu. Las-o mai moale, e un copil, ce naiba! |
daca ai o problema cu mine sa imi zici omule. uitate ce scrie si ce gandeste da? nu e vb de cand e sau cate posturi are.... dar azi era un post de al lui cum ca ii plac bataile intre dinozauri. oricum am vazut ca ii ti partea de ceva vreme, si sa inteleg ca agreezi mediocritatea. e problema ta, dar daca trag o concluzie sau zic ceva sari ca ars. care e scopul?
|
vezi ca ai doua mici greseli gramaticale.cum e cu mediocritatea?
|
poate nu le vad, dar nu le fac intentionat. macar fac greseli gramaticale in scris de cat sa scriu inepti .
|
de unde stii ca nu scrii ineptii? ai intrebat pe altii?
|
pt ca am iiii de aia. :D
|
Ce cacat a scris, ma? E un copil, in plm. Sunt altii p aici care nu stiu lega doua vorbe si scot numa ineptii. Cum plm sa nu am ceva cu tine si cu cei din teapa ta, cand spui ca doresti moartea cuiva?? Chiar nu mai are nimeni bun-simt?
|
Quote:
Nu, nu esti necesar. In fine. Noapte buna! |
Baieti ... dupa caldura care a fost astazi ar trebui sa beti un suc rece,o bere,un pahar de vin nu sa va certati.Eu va trimit un pahar virtual si va invit la pipa pacii.
|
Pff... RIP Peter Falk! RIP Columbo!
|
Originally Posted by redmen:
|
Din putina mea experienta pe forum am observat ca uneori se exagereaza cu diplomatia. Majoritatea incearca sa ignore anumite postari stupide pentru a nu parea la randul lor stupizi, desi, sunt convins, si-ar dori sa-si exprime nemultumirea fata de acele postari. Poate uneori, pastrand anumite limite, e bine sa se puna punctul pe "i". IIII, cu tot respectul, cu riscul de a ma baga aiurea in seama, esti penibil. Nu spun asta in urma discutiilor pe care le--ai avut cu pustiul, care, in ciuda inceputului furtunos, s-a dovedit a fi mult mai echilibrat decat tine, o spun in urma tuturor postarilor pe care le ai pe forum. Toti ne mai prostim, dar tu intreci orice masura.
|
Ca sa citez un clasic in viata
Lumea e nebuna, Tarfele sunt in top. Cine sunt eu ca sa le zic stop? |
Originally Posted by danonino:
|
Originally Posted by danonino:
|
Originally Posted by indiferrent:
|
Originally Posted by iiii:
:-O misto. si se mai zice ca exista libertate de exprimare in tara asta. rusineee...!!! |
Ca sa va distrag atentia de la tot felul de certuri, vreau sa va spun ca nu stiti ce inseamna sa fiti nefericiti pina nu aveti ceva probleme de sanatate. Eu stiu :( si nu mersi, n-am chef sa vorbesc despre ele.
|
Sau cineva foarte drag noua. Eu stiu. :(
|
All times are GMT +2. The time now is 19:18. |