Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt fericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95657)

Windom 04 Jun 2010 17:50

Originally Posted by Dragomara:

Sunt fericită dintr-o mie de motive:
- că e vineri,
- că beau Silva neagră,
- că cel mai frumos balcon - adicătelea al meu - este aproape gata, mai tb. doar să montez suporţii pentru flori şi să spăl ghivecele, cele care zac de aproape o lună pe casa scării, şi mai spăl ceva geamuri, şi pentru a 50-a oară gresia de culoarea bambusului! :D
- că bulbii pe care i-am primit bonus la comandarea pe Net a unor ghiceve, flori. etc..., adică nu-ştiu-ce tip de crin, au înflorit deja, asta după ce-au suportat o răsturnare totală de ghiveci, plus op cădere liberă, din partea lui taică-meu. O să fac şi ceva poze, unde mi se pare absolut straniu ca din ei (bulbi) să iasă direct trompete move de delicate flori. :-/
- că e o zi atât de frumoasă şi totul este atât de curat şi de verde,
- că urmează să mă uit la ceva filme bune.
- etc.

Atita optimism mai ca ma face si pe mine sa-mi doresc sa fiu fericit. Multumit, mai bine zis, vorba lui Paul, ca nu stiu citi dintre cei care-si etaleaza fericirea pe aici stiu cu adevarat ce-i aia...

FreakDoll 04 Jun 2010 18:57

Dar "Sunt trist pentru ca...." nu exista?As scrie acolo ceva :)

SoX 04 Jun 2010 19:03

Exista: http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95732

Dragomara 04 Jun 2010 21:09

Originally Posted by Windom:

Atita optimism mai ca ma face si pe mine sa-mi doresc sa fiu fericit.

Nu tb. să-ţi propui asta , ci doar să trăieşti în înţelegere, acceptare, contemplare, respect şi iubire. Fericirea stă în lucrurile mărunţe, ea este opusul lui a avea şi a dori, fericirea rezidă în a găsi plăcere şi a te folosi inteligent de tot ceea ce ţi se întâmplă. :"> :-*

Judex 05 Jun 2010 20:09

Sunt ingrozitor de fericit ca mi-am reintalnit iubirea din adolescenta. :-*

rrs85 05 Jun 2010 20:34

exista posibilitatea (conducem cu 2-0, la pauza, Hondurasul) sa batem si noi pe cineva...:D

Dragomara 05 Jun 2010 20:34

Şi io mi-s fericită, unde tocmai ce-am cumpărat lapte, şi acuşica mă duc să fac clătite cu dulceaţă de vişine. NU am mai mâncat de un an; azi toată ziua m-am gândit numai la clătite. Mâine o să bag 50 de km de Răsturnica şi sper scap de caloriile pe care-am să le acumulez azi. ;) :P

rrs85 05 Jun 2010 20:36

@Dragomara
du-te-n puii mei! mi-ai facut pofta....:D

Dragomara 05 Jun 2010 20:51

Originally Posted by rrs85:

@Dragomara
du-te-n puii mei! mi-ai facut pofta....:D

Păi, vino, că nu gătesc niciodată doar pentru mine. ;) :P

rrs85 05 Jun 2010 20:52

Unde stai?:D

Dragomara 05 Jun 2010 21:42

Originally Posted by rrs85:

Unde stai?:D

Saint Sebastian sur Loire. Ăsta e numele onorific al străzii mele, cel afişat imediat sub balconul meu proaspăt renovat; am aflat asta (că e doar onorific) când m-am dus să-mi schimb CI-ul. :(

Oricum, tu fii pe pace, eu fac întotdeauna mai multă compoziţie, drept care coc atâtea clătite câte mâncăm, restul merge în frigider pentru micul dejun. Ca o scuză adresată siluetei mele: am folosit făină pentru pâine neagră. :"> X_X O:-)

anaemona 05 Jun 2010 21:49

Originally Posted by Dragomara:

Oricum, tu fii pe pace, eu fac întotdeauna mai multă compoziţie, drept care coc atâtea clătite câte mâncăm, restul merge în frigider pentru micul dejun. Ca o scuză adresată siluetei mele: am folosit făină pentru pâine neagră. :"> X_X O:-)

Ei si cum au iesit?

Probabil ar trebui sa scriu asta la nefericire :)) ... cind n-am mai putut minca mai mult de 6-7 clatite la o masa mi-am dat seama ca am imbatrinit :((

redmen 05 Jun 2010 21:52

Originally Posted by anaemona:

cind n-am mai putut minca mai mult de 6-7 clatite la o masa mi-am dat seama ca am imbatrinit :((

Haha..tare.Asta merge bagata in topicul "Replici de zi cu zi"(ceva de genu`).

Dragomara 05 Jun 2010 22:00

Originally Posted by anaemona:

Probabil ar trebui sa scriu asta la nefericire :)) ... cind n-am mai putut minca mai mult de 6-7 clatite la o masa mi-am dat seama ca am imbatrinit :((

Spre surprinderea mea au fost foarte bune, mă rog mai închise la culoare şi cu gustul un pic schimbat dar totuşi delicioase. NU cred că am mâncat mai mult de 4-5, unde am dat şi peste alte dulceţuri aduse de mama/ prieteni, cred că am savurat una cu dulceaţă de vişine, una cu dulceaţă de struguri (e prima dată când pap aşa ceva ----ffff bună!), şi una cu dulceaţă de căpşuni (asta e opera mamei), şi unde păstrez tradiţia, am mâncat una simplă -- pentru frate-miu -- că lui îi plac aşa: cu mult ulei :-& şi fără dulceaţă. ;)

PS: acum mă gândesc să dau câteva ture de stadion, tot stau lângă!! =)) =)) =)) Am mai făcut asta noaptea. :)) ;)

Judex 09 Jun 2010 16:27

Sunt fericit ca mi-am adus aminte ca am inghetata in congelator. :P

FreakDoll 09 Jun 2010 17:47

Sunt fericită fiindcă mi'am luat două perechi de ochelari betooon \:D/

rrs85 09 Jun 2010 18:15

Sunt fericit ca am citit ce a scris Judex... mi-am amintit ca si eu am inghetata in congelator!

StefanDo 09 Jun 2010 20:24

prima floare la hibiscus hot paprika :)

nartip 09 Jun 2010 20:37

flori...

Originally Posted by StefanDo:

prima floare la hibiscus hot paprika :)

************************************************** ******************************
-Cu placere va ofer si eu un "buchet"...

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ZrHRkWjZ7U0&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ZrHRkWjZ7U0&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

...vin de timpuriu si tot asa de timpuriu -si repede-se duc,ca tot ce e frumos si bun...
-Cu respect,nartip

Rapture 09 Jun 2010 20:54

De câte ori văd avatarul meu nou şi micuţ îmi este indusă o stare plăcută, o stare de linişte sufletească şi admiraţie .

All times are GMT +2. The time now is 12:30.