![]() |
Originally Posted by Dragomara:
|
Dar "Sunt trist pentru ca...." nu exista?As scrie acolo ceva :)
|
|
Originally Posted by Windom:
|
Sunt ingrozitor de fericit ca mi-am reintalnit iubirea din adolescenta. :-*
|
exista posibilitatea (conducem cu 2-0, la pauza, Hondurasul) sa batem si noi pe cineva...:D
|
Şi io mi-s fericită, unde tocmai ce-am cumpărat lapte, şi acuşica mă duc să fac clătite cu dulceaţă de vişine. NU am mai mâncat de un an; azi toată ziua m-am gândit numai la clătite. Mâine o să bag 50 de km de Răsturnica şi sper scap de caloriile pe care-am să le acumulez azi. ;) :P
|
@Dragomara
du-te-n puii mei! mi-ai facut pofta....:D |
Originally Posted by rrs85:
|
Unde stai?:D
|
Originally Posted by rrs85:
Oricum, tu fii pe pace, eu fac întotdeauna mai multă compoziţie, drept care coc atâtea clătite câte mâncăm, restul merge în frigider pentru micul dejun. Ca o scuză adresată siluetei mele: am folosit făină pentru pâine neagră. :"> X_X O:-) |
Originally Posted by Dragomara:
Ei si cum au iesit? Probabil ar trebui sa scriu asta la nefericire :)) ... cind n-am mai putut minca mai mult de 6-7 clatite la o masa mi-am dat seama ca am imbatrinit :(( |
Originally Posted by anaemona:
Haha..tare.Asta merge bagata in topicul "Replici de zi cu zi"(ceva de genu`). |
Originally Posted by anaemona:
PS: acum mă gândesc să dau câteva ture de stadion, tot stau lângă!! =)) =)) =)) Am mai făcut asta noaptea. :)) ;) |
Sunt fericit ca mi-am adus aminte ca am inghetata in congelator. :P
|
Sunt fericită fiindcă mi'am luat două perechi de ochelari betooon \:D/
|
Sunt fericit ca am citit ce a scris Judex... mi-am amintit ca si eu am inghetata in congelator!
|
prima floare la hibiscus hot paprika :)
![]() |
flori...
Originally Posted by StefanDo:
-Cu placere va ofer si eu un "buchet"... <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ZrHRkWjZ7U0&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ZrHRkWjZ7U0&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> ...vin de timpuriu si tot asa de timpuriu -si repede-se duc,ca tot ce e frumos si bun... -Cu respect,nartip |
De câte ori văd avatarul meu nou şi micuţ îmi este indusă o stare plăcută, o stare de linişte sufletească şi admiraţie .
|
All times are GMT +2. The time now is 12:30. |