![]() |
Originally Posted by Supastar:
Petre Stoica sau Serban Foarta? |
Serban Foarta! I just love him! :love:
mircea mihaies sau adriana babeti? |
Originally Posted by herbert:
|
Mircea Mihäies
Originally Posted by Pitbull:
|
Simon Wiesenthal Real Madrid sau FC Barcelona? |
F.C. Barcelona
Robert Faurisson sau Ariel Sharon? |
ce e cu fixatia asta pt evrei... celebri-scandalosi? faci vreo traducere?... bine, Robert Faurisson... drog injectat sau drog prizat? |
Acum nu, da' la vremea lor (când încä nu venea potera sä ne ia la gherlä pentru "negationism" si "revizionism"), destule...
...Si dac-acum ai zis Faurisson, nu puteai s-alegi si Rassinier, sä-mi faci o bucurie? Drog prizat. Caprä sau doggy-style? |
omg, cu c s trezeste omu asta-n cap! :shock:
fie - capra (desi eu stiu k e acelasi lucru cu 'doggy style'! :? ) si acum, lucruri un pic mai serioase: bach sau beethoven? |
Grea alegere... Totusi... Bach.
(In acceptiunea mea, caprä e de-a-mpicioarelea, iar doggy, d-a-ngenunchelea; cui nu-i convine dihotomia, sä proiecteze dilema în perspectiva optiunii descriptiv-terminologice.) Donatello sau Rafael? a) Din Italia b) Din T.N.M.T. |
da c, capra nu sta tot p 4 picere, k cutzu?! :lol:
donatello (da nu's c e aia 'TNMT'?! fii mai limpede, mai draga!) beethoven sau mozart? ( ;) ) |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Later Edit: Wikipedia spune ca au intr-adevar personalitati si preocupari radical diferit. Go figure. |
Mozart, clar!
Caprä ca la sport, nu ca la zoo; (a te pune caprä). E bipedä. Teenage Mutant Ninja Turtles. Vasile Voiculescu sau Ion Barbu? |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
nu stiu ce spun arhitectii, dar lucrarea de la reichstag e de foarte buna calitate. desi impune probleme de securitate, mix-ul de public-privat este o cauza pentru care merta sa lupti - vezi si banca din hong kong proiectata de acelasi sir norman foster. on topic toate panzele sus. bill viola sau matthew barney? |
ouch, VERY tough choice... as spune (surprinzator, eh? ;) ) bill viola
jenny holzer sau cindy sherman? |
jenny holzer.
protect me from what i want... 8) jean dubuffet sau michelangelo pistoletto? |
dubuffet (NU b. buffet!), am o reproducere la kre ma uit as i write ;)
baselitz sau basquiat? |
baselitz.
basquiat a fost un produs preFABRICAt. peggy guggenheim sau solomon r. guggenheim? re-dubuffet: cumperi litografie originala 'la barbe' din collections d'art contempoirane, editie limitata 5.000 exemplare? |
pai, niciunu nu alegea dupa capu lui operele - solomon o avea p baroneasa aia, peggy il avea p max ernst...
zic totusi peggy, k avea ciini & pisici & fusese gagik lu beckett - deci avea gust ;) monica vitti sau monica bellucci? |
monica bellucci :love:
sexul bate filmul :lol: tanase sau dinescu? |
All times are GMT +2. The time now is 13:04. |