![]() |
Vazut in sfarsit the Swedish vampire movie, adica Lat den ratte komma in. Genul de film care iti intra sub piele, nu prea imi dau seama cum sa-l descriu decat dubios si maiastru.
Nu stiu daca am avut cea mai fericita subtitrare, o sa caut alta pentru urmatoarea data cand il vad. |
Cherry Blossoms!!! Doamne ce film de-a dreptul frumos!8->
Si de peste ocean, ceva mai actual, State of play, n-a fost rau, ceva surprize, suspans, merita vazut, chiar cu un Russell Crowe mai greu.:P |
"Noaptea mea cu Maud", acum pe cinemax 2
dupa ce am vazut filmul, am aflat ca e scris de Eric Rohmer, despre care Alex vorbea undeva, pe un topic... un scenariu aparent greoi si prea "intelectual", dar care te tine in priza... un exemplu de urmat pt toti scenaristii romani "minimalisti". |
Ghost Town (2008)
Ricky Gervais e demential I see dead people...and they annoy me :D |
Marley & Me (2008)
misto, foarte digerabil you gotta love Owen Wilson...si acel caine posedat :D |
To Kill a Mocking Bird, frumos de tot!
Impresionant Gregory Peck, iar tare mult mi-a placut si Mary Badham, in rolul lui Scout. :-* |
Originally Posted by corinka:
Filmul preferat al lui Superman. |
Chocolat - cu Depp si Binoche
a fost dragut, dar nu mi-a placut extraordinar. as fi preferat sa vb in franceza, ar fi fost un plus la capitoul atmosfera. nu prea am inteles relatia viannei cu roux, cam subtirica. mi-a placut mult -de judi dench, o figura f expresiva -desenele copilului -satucul - si....evident toata ciocolata aia =P~ =P~ =P~ |
Night and the City (1992) regizat de Irwin Winkler cu Robert de Niro,Jessica Lange si aparitii minore ale lui Alan King,Eli Wallach,Jack Warden.Un film mediocru,dar rolul i s`a potrivit de minune lui de Niro.
|
Two lovers- l-am vazut mai demult, da' ma intrebam daca l-a mai vazut cineva. mie mi-a placut destul de mult, mai ales Joaquim Phoenix, foarte nuantat jocul lui, si intens, as usual. dar am citit si niste critici cum ca filmul ar fi o plictiseala de nedescris. mie nu mi s-a parut. nu mi s-a parut nici cine stie ce capodopera, insa.
|
Henry Poole is here e ultimul film pe care l-am vazut. Un Luke Wilson detasat de viata, un subiect interesant prin modul de prezentare. Chiar daca pare a fi o drama absoluta, gasesti cu usurinta motive ale umorului negru, bine portretizate de Wilson. Ii scapa multe regizorului, scenariul nu e impecabil, dar la final e o experienta interesanta, mai ales ca muzica mai umple unele goluri.
|
Originally Posted by europe_east:
http://www.cinemagia.ro/forum/showpo...postcount=1177 |
Originally Posted by Chambord:
da, cam aceeasi impresie si la mine. filmul e sustinut de Phoenix in mare parte. |
Originally Posted by europe_east:
|
Originally Posted by klein:
:)) da. same here. chiar m-a uimit in filmul asta. obisnuiam sa n-o prea inghit. |
tropic thunder
foarte ciudat, in unele momente mi s-a parut genial, in altele complet idiot. cred ca se putea face mai mult cu distributia aia. cel mai mult spumos a fost tom cruise - nu ma asteptam sa-l mai vad intr-un asa rol. |
Originally Posted by bre:
same here...Tom mi s-a parut demential |
recomand un film
va recomand un film :The Curious Case of Benjamin Button
e ceva deosebit |
Originally Posted by Cinemania:
|
Cel mai mult mi.a placut Robert Downey Jr. Sunt sigura k Liga de aparare a drepturilor afro-americanilor (daca exista asa ceva) a avut multe de spus despre acest aspect.
|
All times are GMT +2. The time now is 18:22. |