Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Cel mai recent vizionat film. (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=89119)

miercuri 09 Jun 2009 15:58

Vazut in sfarsit the Swedish vampire movie, adica Lat den ratte komma in. Genul de film care iti intra sub piele, nu prea imi dau seama cum sa-l descriu decat dubios si maiastru.
Nu stiu daca am avut cea mai fericita subtitrare, o sa caut alta pentru urmatoarea data cand il vad.

Alina B 09 Jun 2009 17:44

Cherry Blossoms!!! Doamne ce film de-a dreptul frumos!8->

Si de peste ocean, ceva mai actual, State of play, n-a fost rau, ceva surprize, suspans, merita vazut, chiar cu un Russell Crowe mai greu.:P

keepwalking 13 Jun 2009 11:41

"Noaptea mea cu Maud", acum pe cinemax 2
dupa ce am vazut filmul, am aflat ca e scris de Eric Rohmer, despre care Alex vorbea undeva, pe un topic...
un scenariu aparent greoi si prea "intelectual", dar care te tine in priza...
un exemplu de urmat pt toti scenaristii romani "minimalisti".

Cinemania 13 Jun 2009 11:56

Ghost Town (2008)

Ricky Gervais e demential

I see dead people...and they annoy me :D

Cinemania 15 Jun 2009 07:31

Marley & Me (2008)

misto, foarte digerabil

you gotta love Owen Wilson...si acel caine posedat :D

corinka 15 Jun 2009 23:19

To Kill a Mocking Bird, frumos de tot!

Impresionant Gregory Peck, iar tare mult mi-a placut si Mary Badham, in rolul lui Scout. :-*

redmen 16 Jun 2009 00:04

Originally Posted by corinka:

To Kill a Mocking Bird

Filmul preferat al lui Superman.

bre 16 Jun 2009 15:41

Chocolat - cu Depp si Binoche

a fost dragut, dar nu mi-a placut extraordinar. as fi preferat sa vb in franceza, ar fi fost un plus la capitoul atmosfera. nu prea am inteles relatia viannei cu roux, cam subtirica.
mi-a placut mult
-de judi dench, o figura f expresiva
-desenele copilului
-satucul
- si....evident toata ciocolata aia =P~ =P~ =P~

redmen 20 Jun 2009 19:59

Night and the City (1992) regizat de Irwin Winkler cu Robert de Niro,Jessica Lange si aparitii minore ale lui Alan King,Eli Wallach,Jack Warden.Un film mediocru,dar rolul i s`a potrivit de minune lui de Niro.

europe_east 21 Jun 2009 12:42

Two lovers- l-am vazut mai demult, da' ma intrebam daca l-a mai vazut cineva. mie mi-a placut destul de mult, mai ales Joaquim Phoenix, foarte nuantat jocul lui, si intens, as usual. dar am citit si niste critici cum ca filmul ar fi o plictiseala de nedescris. mie nu mi s-a parut. nu mi s-a parut nici cine stie ce capodopera, insa.

dovey 21 Jun 2009 12:57

Henry Poole is here e ultimul film pe care l-am vazut. Un Luke Wilson detasat de viata, un subiect interesant prin modul de prezentare. Chiar daca pare a fi o drama absoluta, gasesti cu usurinta motive ale umorului negru, bine portretizate de Wilson. Ii scapa multe regizorului, scenariul nu e impecabil, dar la final e o experienta interesanta, mai ales ca muzica mai umple unele goluri.

Chambord 22 Jun 2009 09:21

Originally Posted by europe_east:

Two lovers- l-am vazut mai demult, da' ma intrebam daca l-a mai vazut cineva. mie mi-a placut destul de mult, mai ales Joaquim Phoenix, foarte nuantat jocul lui, si intens, as usual. dar am citit si niste critici cum ca filmul ar fi o plictiseala de nedescris. mie nu mi s-a parut. nu mi s-a parut nici cine stie ce capodopera, insa.

http://www.cinemagia.ro/forum/showpo...postcount=1177

europe_east 22 Jun 2009 10:05

Originally Posted by Chambord:

Two Lovers ( 2008 ) de James Gray

Problema lui James Gray e ca, orice ar face, francezii il iubesc iar americanii il detesta. Si vazand filmul iti si dai seama de ce. Tot ce spune s-a mai spus de 'n' ori, povestea e overplayed. Si totusi filmul este fresh pt ca aici povestea nu conteaza ci emotiile (primare): dragostea, dorinta, disperarea, singuratatea ... Imaginea e foarte frumoasa si sustine bine actingul (Joaquin Phoenix e un highlight). Un film totally enjoyable care iti lasa un gust placut chiar daca are si puncte amare.

nota: 4 / 5 (film bun, merita vazut)

da, cam aceeasi impresie si la mine. filmul e sustinut de Phoenix in mare parte.

klein 22 Jun 2009 10:10

Originally Posted by europe_east:

Originally Posted by Chambord:

Two Lovers ( 2008 ) de James Gray

Problema lui James Gray e ca, orice ar face, francezii il iubesc iar americanii il detesta. Si vazand filmul iti si dai seama de ce. Tot ce spune s-a mai spus de 'n' ori, povestea e overplayed. Si totusi filmul este fresh pt ca aici povestea nu conteaza ci emotiile (primare): dragostea, dorinta, disperarea, singuratatea ... Imaginea e foarte frumoasa si sustine bine actingul (Joaquin Phoenix e un highlight). Un film totally enjoyable care iti lasa un gust placut chiar daca are si puncte amare.

nota: 4 / 5 (film bun, merita vazut)

da, cam aceeasi impresie si la mine. filmul e sustinut de Phoenix in mare parte.

de acord cu voi. Eu chiar l-as considera o mini capodopera. si pt prima data imi place de Gwyneth.

Chambord 22 Jun 2009 11:42

Originally Posted by klein:

si pt prima data imi place de Gwyneth.

:)) da. same here. chiar m-a uimit in filmul asta. obisnuiam sa n-o prea inghit.

bre 23 Jun 2009 09:10

tropic thunder

foarte ciudat, in unele momente mi s-a parut genial, in altele complet idiot. cred ca se putea face mai mult cu distributia aia. cel mai mult spumos a fost tom cruise - nu ma asteptam sa-l mai vad intr-un asa rol.

Cinemania 23 Jun 2009 10:36

Originally Posted by bre:

tropic thunder

foarte ciudat, in unele momente mi s-a parut genial, in altele complet idiot. cred ca se putea face mai mult cu distributia aia. cel mai mult spumos a fost tom cruise - nu ma asteptam sa-l mai vad intr-un asa rol.

same here...Tom mi s-a parut demential

sebi_2569 23 Jun 2009 14:47

recomand un film

va recomand un film :The Curious Case of Benjamin Button
e ceva deosebit

miercuri 23 Jun 2009 15:16

Originally Posted by Cinemania:

Originally Posted by bre:

tropic thunder

same here...Tom mi s-a parut demential

eu stiam ca tre sa fie si Ton Cruise in film, insa nu mi-am dat seama decat abia la sfarsit. Overall mi-a placut atat de mult, in general Ben Stiller scrie chestii geniale si voit idioate, ceea ce pe mine ma amuza si mai tare. Stiu pe de rost o buna parte din scriptul Zoolander asa ca :P

Sihaya 23 Jun 2009 15:31

Cel mai mult mi.a placut Robert Downey Jr. Sunt sigura k Liga de aparare a drepturilor afro-americanilor (daca exista asa ceva) a avut multe de spus despre acest aspect.

All times are GMT +2. The time now is 18:22.