Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce te Enerveaza Ingrozitor? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96010)

Gebeleizis 23 May 2011 12:52

evreii si victmizarea lor.

iiii 23 May 2011 13:05

Originally Posted by Gebeleizis:

evreii si victmizarea lor.

100 % de acord ! bravo!

Sorin87 23 May 2011 13:43

evreii in sensul de tzigani?

the_fairy 23 May 2011 13:46

Ma enerveaza ciupercile astea care nu stare si se baga peste tot pe unde nu le fierbe oala!!!! X(

ghost90 23 May 2011 14:11

Quote:

ma gandesc ca poti deosebi jidanii de ciori...daca am ajuns sa-i plangem pe evrei s-a terminat lumea...ar trebui sa fie ultimul popor care merita compasiune :)

Sorin87 23 May 2011 14:19

unii le zic ciori altii romi altii jidani, in Ardeal de unde sunt eu li se zice tzigani

iiii 23 May 2011 14:41

SORIN, ia intra tu pe dexonline si scrie evreu! si da un copy paste la definitie

yonutzTM 23 May 2011 14:44

-trezitul dimineata
-ora de mate
-cersetori de la stop
-caldura excesiva
- prostii care claxoneaza in intersectii
-tunete , fulgere (ca nu pot sa stau la PC )
-jmekeri

si mai sunt catve dar nu im aduc aminte .

dragonfly_drk 23 May 2011 15:34

Originally Posted by rvn:

as avea o solutie si pentru tine: cumpara de la supermarket,ce-ti trebuie de la bar!

rvn, daca te-ar lasa astia din club sa introduci bautura ar da faliment...;)

dragonfly_drk 23 May 2011 15:37

Originally Posted by Sorin87:

unii le zic ciori altii romi altii jidani, in Ardeal de unde sunt eu li se zice tzigani

GRESIIIT. nu stiu de unde esti tu din ardeal dar la noi la evrei li se spune jidani si la rromi li se spune tigani. e o diferenta de la cer la pamant intre evreu si tigan... atat din punct de vedere istoric cat si cultural... pana si un copil de clasa a 4-a care face istorie stie diferenta. ;)

AndreiStefan 23 May 2011 19:45

Originally Posted by dragonfly_drk:

Originally Posted by Sorin87:

GRESIIIT. nu stiu de unde esti tu din ardeal dar la noi la evrei li se spune jidani si la rromi li se spune tigani. e o diferenta de la cer la pamant intre evreu si tigan... atat din punct de vedere istoric cat si cultural... pana si un copil de clasa a 4-a care face istorie stie diferenta. ;)

Un singur apelativ folosesc pentru rromi de multa vreme si observ ca din ce in ce mai multi il gasesc potrivit : Indienii

E o trimitere direct la origine...si nu am de ce sa neg...nici India ca tara sau cultura nu prea mi-e draga...

dragonfly_drk 23 May 2011 19:50

hmmm... interesant ce spui. insa vezi, tu chiar daca originea e aceeasi, e o diferenta foarte mare intre indienii de acum si tiganii de la noi...:)

White1 23 May 2011 19:57

Originally Posted by ghost90:

Quote:

ma gandesc ca poti deosebi jidanii de ciori...daca am ajuns sa-i plangem pe evrei s-a terminat lumea...ar trebui sa fie ultimul popor care merita compasiune :)

De ce? Ii judeci pe toti, de parca toti evreii ar fi la fel. Tie iti convine sa fi considerat tigan doar pentru ca esti roman? Nu stiu cine ii plange pe evrei, eu unul nu, dar si ura asta gratuita fata de ei imi face greata (nu ma refer neaparat la tine).

ghost90 23 May 2011 20:04

Ce legatura au tiganii cu romanii?sunt niste paraziti ai oricarei societati...in caz ca nu stii cele mai mari nenorociri din istorie au fost aduse de "poporul ales"...si nu stiu pe ce lume traiesti daca nu ai vazut propaganda jidaneasca...saracii cat au fost ei de persecutati de-a lungul istoriei(in special propaganda jegoasa de dupa WW2).

rvn 23 May 2011 20:10

cei care sub pretextul enervarii sunt xenofobi.
@dragon,
de la tine aveam putintica pretentie.
tu ai impresia ca eu indemnam litera multiplicata sa intre cu bautura cumparata din alta parte in bar?

AndreiStefan 23 May 2011 20:13

Originally Posted by dragonfly_drk:

hmmm... interesant ce spui. insa vezi, tu chiar daca originea e aceeasi, e o diferenta foarte mare intre indienii de acum si tiganii de la noi...:)

cam adevarat, insa cam tot ce am auzit sau vazut(filme, muzica,documentare), nu mi-a lasat o impresie placuta...cu unele mici exceptii.

Deasemenea, de curand am vazut un documentar despre un sat din India renumit pentru prostitutie...in care femeile sunt rapite de mici(10-12 ani) din sanul familiei si obligate sa se prostitueze...

Cam seamana cu obiceiurile indienilor nostri, eh?:)

Si mai nou am auzit ca indienii nostri s-au specializat in rapit copii pe care ii vand pentru recoltare organe...

White1 23 May 2011 20:15

Nu stiu, intreaba un italian sau un francez de legatura dintre tigani si romani. Asa-i ca-i naspa sa generalizezi? Nu stiu asta cu nenorocirile, lumineaza-ma. Niste nenorociti evreii astia, niste gunoaie de oameni, cine nu a auzit de idioti ca Isaac Newton, Albert Einstein, Benjamin Franklin, Sigmund Freud, Immanuel Kant? Si ca tot suntem pe un site de filme, Kingsley Si polanski iti spun ceva? Desigur faptul ca sunt mai inteligenti decat noi(o sa ma ierti ca generalizez, nu?) e un motiv destul de puternic ca sa ii uram. Zici de propaganda...pfff..stai sa imi amintesc..cine a fost maestrul propagandei in secolul XX? A , da Hitler..o fi fost si el evreu( sa nu ma corectezi acuma si sa zici ca de fapt era Goebbels).

ghost90 23 May 2011 20:23

Marx,Lenin,Einstein(cea mai mare arma de distrugere in masa...dar e ok)...comunismul jegos care l-au instaurat rusii in Romania a fost sustinut si guvernat de....cine oare?Aaa,si daca tu zici ca maestrul propagandei secolului XX a fost Adolf,si nu americanii si britanicii,atunci bine.

dragonfly_drk 23 May 2011 20:26

Originally Posted by rvn:

@dragon,
de la tine aveam putintica pretentie.
tu ai impresia ca eu indemnam litera multiplicata sa intre cu bautura cumparata din alta parte in bar?

pai, nu asta ai spus? imi cer scuze daca am luat literalmente cuvant cu cuvant ceea ce ai scris si nu am privit in adancul metaforei... insa de data asta trebuie sa te dezamagesc si sa iti spun ca nu m-am prins de ea.:D

rvn 23 May 2011 20:37

fantoma si albul,
lasati ura rasiala si de alta natura prin alte locuri.
relax, ce naiba!voi chiar v-ati enervat?

All times are GMT +2. The time now is 11:53.