Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt nefericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95732)

dragonfly_drk 17 Jun 2011 09:45

@marlleen... daca luam dusca aia cine crezi ca mai invata pana la 3 jumate (pe mess) si apoi din nou de la ora 5 (tot pe mess)?:-/

@iiii, cand ajungi sa nu dormi nopti intregi, o sa iti dai seama cat de aiurea te simti... in sensul ca simturile iti sunt foarte slabite, tremuri (de la cafea... oh, dulcea cafea), esti ametit, ti-e sete, te doare capul... exact ca la mahmureala. plus, dorinta de a dormi pe unde apuci... dar chiar cred ca in seara asta o sa iau o banca in brate.:))

marllenn 17 Jun 2011 09:49

Originally Posted by dragonfly_drk:

@marlleen... daca luam dusca aia cine crezi ca mai invata pana la 3 jumate (pe mess) si apoi din nou de la ora 5 (tot pe mess)?:-/ )

Imi retrag cuvintele nu ma mai bag :( scuze:(

iiii 17 Jun 2011 10:05

mahmureala e starea cauzata de alcool :D cand te doare capul de la brea multa bautura , cand iti vine sa zaci in pat.
ce ai tu, cred eu ca e o stare de oboseala acumulata .

black_pearl_ 17 Jun 2011 10:18

...va fi o vara grea...:(

dragonfly_drk 17 Jun 2011 10:20

Originally Posted by iiii:

mahmureala e starea cauzata de alcool :D cand te doare capul de la brea multa bautura , cand iti vine sa zaci in pat.
ce ai tu, cred eu ca e o stare de oboseala acumulata .

care are aproximativ aceleasi simptome ca si mahmureala... aproximativ. un fel de, hai sa comparam viroza cu gripa. B-)

iiii 17 Jun 2011 10:34

ca fapt divers , intra pe dexonline si scrie mahmur / mahmureala. si ai sa vezi daca aia e oboseala acumulata :)

dragonfly_drk 17 Jun 2011 10:39

ohhh... Dumnezeule, iiii, am facut doar o comparatie, nu e ca si cum chiar ar fi vorba de mahmureala... stiu bine ce inseamna fara sa ma uit in dex... asa cum stiu bine si ce inseamna oboseala acumulata. era doar o asemanare comparativa. just drop it, i'm begging you... :( I don't have the mood right now and i know, you've proved it... you are smarter than me. congrats...:|

happy now?;)

Cristina_ 17 Jun 2011 10:42

O persoana de mai sus nu este obisnuita sa invete atunci si normal cand citeste 1-2 pagini este deja terminata.

iiii 17 Jun 2011 10:59

nu trebuia sa sari asa... serios. sper sa te faci ok, try sa dormi, sa te odihnesti si sa manaci ceva si o sa treaca.

copila_satanista 17 Jun 2011 11:03

nu trebuia sa sari asa... serios

daca ma intrebi pe mine a avut ceva rabdare :)) of baietii astia si sensurile figurate ...X_X

dragonfly_drk 17 Jun 2011 11:05

ok, i will... or at least i'll try to do those things... thanks again and... sorry.

take care.:)

iiii 17 Jun 2011 11:09

Originally Posted by copila_satanista:

nu trebuia sa sari asa... serios

daca ma intrebi pe mine a avut ceva rabdare :)) of baietii astia si sensurile figurate ...X_X

faza e ca daca nu as fi fost mahmur de n ori, as vi zis ok. dar tinand cont cat de des sunt mahmur.... cred si consider ca am avut dreptul de a zice ceva.

omudindulap 17 Jun 2011 11:10

Try sa vorbiti si in limba romana! Cata ipocrizie! Si deunazi se vorbea de Eminescu. :(

dragonfly_drk 17 Jun 2011 11:20

bravos mai, copiilor!!! altceva, vreo doleanta mai are careva?=D>

he, he... omule, merci ca m-ai facut ipocrita...B-) fix asta imi lipsea acum... i fuckin' love you:-*
si sunt sigura ca pe mine ma vizai... pentru ca, deh, am scris un intreg post in engleza pe cand iiii a strecurat doar cateva cuvinte pe ici pe colo, insignifiante... so, da, ai dreptate, asa e... cand vine, unu vin toti...

bine ziceam eu ca o sa am o zi ciudata... va multumesc ca ati luat parte la crepuscularizarea ei. acum, chiar o sa dorm linistita la noapte.:))

omudindulap 17 Jun 2011 11:26

E doar un sfat care someday s-ar putea sa-ti/sa va prinda bine. Sau nu.

A fost odata ca-n stories
A fost ca niciodata,
Din rude mari împaratesti,
O prea frumoasa girl.

Si era una la parents
Si proud-n toate cele,
Cum e Fecioara între saints
Si moon între stele.

iiii 17 Jun 2011 11:27

WOW

omuuuuu , ce bine suna. daca ar citi si Eminescu ar fi invidios pe tine

Rapture 23 Jun 2011 20:25

Pentru ca am plecat din Tg. Mures, pentru ca azi m-am despartit de cei mai frumosi oameni pe care i-am intalnit pana acum. My heart is broken, yes it is :( .

Cinemania 23 Jun 2011 21:05

pentru ca....imi bag ceva in ea caldura

dragonfly_drk 23 Jun 2011 21:10

subscriu, Cinemania...:(

chuckyfan 24 Jun 2011 17:18

pentru ca ma simt ca dracu' . am dormit 2 ore azi noapte, m-am trezit mai beat decat m-am culcat iar acum ma doare capul ingrozitor.

All times are GMT +2. The time now is 09:18.