![]() |
@marlleen... daca luam dusca aia cine crezi ca mai invata pana la 3 jumate (pe mess) si apoi din nou de la ora 5 (tot pe mess)?:-/
@iiii, cand ajungi sa nu dormi nopti intregi, o sa iti dai seama cat de aiurea te simti... in sensul ca simturile iti sunt foarte slabite, tremuri (de la cafea... oh, dulcea cafea), esti ametit, ti-e sete, te doare capul... exact ca la mahmureala. plus, dorinta de a dormi pe unde apuci... dar chiar cred ca in seara asta o sa iau o banca in brate.:)) |
Originally Posted by dragonfly_drk:
|
mahmureala e starea cauzata de alcool :D cand te doare capul de la brea multa bautura , cand iti vine sa zaci in pat.
ce ai tu, cred eu ca e o stare de oboseala acumulata . |
...va fi o vara grea...:(
|
Originally Posted by iiii:
care are aproximativ aceleasi simptome ca si mahmureala... aproximativ. un fel de, hai sa comparam viroza cu gripa. B-) |
ca fapt divers , intra pe dexonline si scrie mahmur / mahmureala. si ai sa vezi daca aia e oboseala acumulata :)
|
ohhh... Dumnezeule, iiii, am facut doar o comparatie, nu e ca si cum chiar ar fi vorba de mahmureala... stiu bine ce inseamna fara sa ma uit in dex... asa cum stiu bine si ce inseamna oboseala acumulata. era doar o asemanare comparativa. just drop it, i'm begging you... :( I don't have the mood right now and i know, you've proved it... you are smarter than me. congrats...:|
happy now?;) |
O persoana de mai sus nu este obisnuita sa invete atunci si normal cand citeste 1-2 pagini este deja terminata.
|
nu trebuia sa sari asa... serios. sper sa te faci ok, try sa dormi, sa te odihnesti si sa manaci ceva si o sa treaca.
|
Originally Posted by iiii:
|
ok, i will... or at least i'll try to do those things... thanks again and... sorry.
take care.:) |
Originally Posted by copila_satanista:
|
Try sa vorbiti si in limba romana! Cata ipocrizie! Si deunazi se vorbea de Eminescu. :(
|
bravos mai, copiilor!!! altceva, vreo doleanta mai are careva?=D>
he, he... omule, merci ca m-ai facut ipocrita...B-) fix asta imi lipsea acum... i fuckin' love you:-* si sunt sigura ca pe mine ma vizai... pentru ca, deh, am scris un intreg post in engleza pe cand iiii a strecurat doar cateva cuvinte pe ici pe colo, insignifiante... so, da, ai dreptate, asa e... cand vine, unu vin toti... bine ziceam eu ca o sa am o zi ciudata... va multumesc ca ati luat parte la crepuscularizarea ei. acum, chiar o sa dorm linistita la noapte.:)) |
E doar un sfat care someday s-ar putea sa-ti/sa va prinda bine. Sau nu.
A fost odata ca-n stories A fost ca niciodata, Din rude mari împaratesti, O prea frumoasa girl. Si era una la parents Si proud-n toate cele, Cum e Fecioara între saints Si moon între stele. |
WOW
omuuuuu , ce bine suna. daca ar citi si Eminescu ar fi invidios pe tine |
Pentru ca am plecat din Tg. Mures, pentru ca azi m-am despartit de cei mai frumosi oameni pe care i-am intalnit pana acum. My heart is broken, yes it is :( .
|
pentru ca....imi bag ceva in ea caldura
|
subscriu, Cinemania...:(
|
pentru ca ma simt ca dracu' . am dormit 2 ore azi noapte, m-am trezit mai beat decat m-am culcat iar acum ma doare capul ingrozitor.
|
All times are GMT +2. The time now is 09:18. |