![]() |
Sunt Fericit pentru ca e ziua copilului !
Happy Birthday !!! |
Originally Posted by ooo333:
eu doar ce am facut vreo douaj trei de ani asa ca o iau pe drago de manutza si ma mut la topicul de nefericiti si melancolizati ca azi nu e ziua mea :)) |
Fericit pt. ca e grevă. :)
|
Sunt fericit pentru ca Gospin si-a adus aminte de noi. :P
|
Originally Posted by SoX:
|
sunt si alti oameni fericiti!:">
|
S-a întors Gospin. :)
|
nu fericit, ci mulţumit că mi-am luat în sfârşit maşină ...
|
Sa ai noroc de ea. Ce masina?
|
no ni la ea:
![]() |
S-o stăpânești sănătos! E Dodge?
Între timp, a apărut și poza. |
fratele meu, omule! am zis maşină!
|
Ha, ha, ha! =))
|
Nice, nice, Paule! ;)
But white??? :-O |
Sunt fericit ca am avut inspiratia sa nu`mi iau masina alba :D
|
nu e albă, da' n-am găsit o poză pe silver metalic la repezeală.
a lu' fi'meu în schimb e un alb-crem: ![]() |
Sunt (foarte) fericit ca petrec iar un weekend acasa, departe de jungla bucuresteana, si ca tot drumul pot sa "scot untul" din masina :))
|
yupiii, a iesit soarele... afara, la plimbare!:">
|
Originally Posted by abureala:
Sunt fericită dintr-o mie de motive: - că e vineri, - că beau Silva neagră, - că cel mai frumos balcon - adicătelea al meu - este aproape gata, mai tb. doar să montez suporţii pentru flori şi să spăl ghivecele, cele care zac de aproape o lună pe casa scării, şi mai spăl ceva geamuri, şi pentru a 50-a oară gresia de culoarea bambusului! :D - că bulbii pe care i-am primit bonus la comandarea pe Net a unor ghiceve, flori. etc..., adică nu-ştiu-ce tip de crin, au înflorit deja, asta după ce-au suportat o răsturnare totală de ghiveci, plus op cădere liberă, din partea lui taică-meu. O să fac şi ceva poze, unde mi se pare absolut straniu ca din ei (bulbi) să iasă direct trompete move de delicate flori. :-/ - că e o zi atât de frumoasă şi totul este atât de curat şi de verde, - că urmează să mă uit la ceva filme bune. - etc. |
Originally Posted by Dragomara:
Ah, casa mea .. Constanta :x |
All times are GMT +2. The time now is 20:27. |