![]() |
Originally Posted by Federico:
Stai linistit Fed ca nu la tine se referea. Cred ca era vorba de Anaemona /:) |
Nici nu ma mir :P doar si pe mine m-ai inteles exact pe dos.
Originally Posted by Chambord:
Mda, si tu poti sta linistit :) Stiam eu ca nu trebuia sa pun poza cu oala cu sarmale. |
Originally Posted by Chambord:
It goes without saying ca ana-care-e-mona (Pit dixit) e suspectul de serviciu cand vine vorba de astfel de virtuti, dar poti sa stii? In plus, OdD a folosit pluralul... bremen1980 e al doilea pe lista mea neagra, urmat indeaproape de SoricicaMov. Chiar daca ei nu (prea) si-au dat cu subsemnatul de-a lungul turneului, aroganta lor e atat de substantiala incat numai gandul ca au cont pe forum si pot aparea in orice moment e paralizant de intimidant.
Originally Posted by anaemona:
|
Marcus, tu voiai sa-i furisezi inauntru pe Refn si Kubrick si strambi din nas la Bela Tarr? *rade*
|
Stramb din nas la Bela Tarr,deoarece mie nu imi place pacing-ul filmelor sale :) |
Dar al lui Kiarostami iti place?
|
Da.La Kiarostami-n filme se mai intampla cate ceva. |
Aah...
|
Acuma nu ma intelege gresit,ca eu nu caut sa vad numai filme pline de entertainment.Da nici sa ma uit la unii 2 ore si jumatate cum mananca un cartof (Calul din Turin).
|
Originally Posted by marcusARCUS:
Quote:
No shit. *rade in hohote dar fara malitiozitate*
Quote:
|
Ma,baiatule.Daca eu nu inteleg ce vrea Tarr sa ne spuna prin filmele lui,nu inseamna ca tu trebuie sa te iei de gusturile mele.Dar daca esti tu mai greu de cap asa,bine.
Referitor la filmul lui Akerman,mersi de recomandare.Am sa-l vad candva.Now shut the f**k up. |
Originally Posted by marcusARCUS:
De ce ai impresia ca m-am luat de gusturile tale? Eu credeam ca doar discutam.
Originally Posted by varu:
plus unu |
Originally Posted by varu:
Mie nu-mi place.Rosu e singurul acceptabil. |
Marcus, nu mai vrei sa vorbesti cu mine?
Imi erai dator cu un raspuns. Stiu ca noi suntem buni de puscarie pentru trollingul pe care l-am facut in dimineata asta, dar daca tot am inceput, hai sa continuam si terminam. Las' ca baga Liviu- lama dupa-amiaza. PS.
Quote:
Uite, vezi, asta e problema ta - citesti mai mult in intentiile mele decat am pus eu in ele. Nu era o recomandare. Era o intrebare cu sens propriu si explicit. |
Marcus, ma mai tii mult in suspans?
Ca tre' sa ma duc sa ma culc. |
Iti urez un somn etern :) |
De ce?
|
Da mai taci odata :))
|
Faptul ca face arogantze e doar primul cap de acuzare dintr-un lung sir vizand-o pe inculpata
Ana E. Mona. Ar mai fi: - instigare la nesupunere fata de organele legii (moderatori) - tentativa de lovitura de stat - violent conduct - complicitate la savarsirea infractiunii de abuz in serviciu (forumistic) - fals si uz de fals etc This woman is guilty as sin !!! |
|
All times are GMT +2. The time now is 14:33. |