![]() |
Mr.Bean'Holliday
M-am amuzat. tipis stiluiui unic Mr. Bean |
Running with scissors! Mi-a captat atentia subiectul, dar mai ales actorii, in frunte cu Evan Rachel Wood!
Merita vazut. |
Eternity and a Day (1998)
Grecia regia: Theo Angelopoulos Un film duios, elagant si tandru. Ca un vals. Ca valsul grecesc, de neuitat, de pe coloana sonora semnata de Eleni Karaindrou. Bruno Ganz a facut multe roluri memorabile la viata lui (si va mai face). Eu insa il voi asocia intotdeauna cu doar cu batranul scriitor din Eternity and a Day. Un om care se apropie de sfarsit si un copil refugiat, intr-o calatorie a vietii si a mortii. Un poet care cumpara cuvinte si cel care ii duce la bun sfarsit opera. Marea care ii mangaie pe toti. rating: 10/10 (capodopera) ![]() |
un documentar (pe care nu-l găsesc pe imdb :D ) despre apă.
|
Day of the Dead (1985) de George A. Romero
|
Jobideal
Cauti un loc de munca? Viziteaza www.jobideal.ro si inscrieti cv-ul pentru a avea acces la locuri de munca interesante, in Romania si in strainatate. Iti dorim Succes !!
|
tu vad ca l-ai gasit deja :D
Cu cat te platesc? P.S. "inscrieti" e pt "dumneavoastra". "Inscrie-ti" e pt "tine". Si "sterge-o" de asemenea pentru tine. |
Silent Movie (1976) de Mel Brooks
O comedie muta excelenta cu Mel Brooks,Marty Feldman si cu un Dom DeLuise de zile mari.Am observat o mica asemanare cu Gogu,Patraulea si Trandafir din seria B.D. dar nu reusesc sa pun lucrurile la cap.O fi vazut Mel Brooks seria B.D. ? |
rock'n'rolla - ce-mi place la filmele lui ritchie e ca nu-s previzibile, tre sa fii mereu atent sa vezi cine cu cine. la fel si in momentele de actiune (alea care ma plictisesc pe mine de obicei), zici ca s-a terminat...si pac - mai cade o lopata in cap. plus ca mi-a ramas in cap o imagine f tare - contabila discutand cu unu doi, in contre jour, apoi iesind din cadru cu mersul ala al ei :) yummy
|
What Doesn't Kill You (2008)
misto rolul de 'bad guy' i se potriveste lui Ethan Hawke ca o manusa Mark Ruffalo mi s-a parut cam apatic |
Ethan Hawk - bad guy?
you must be kidding .... e atat de pueril, delicat, fragil, dragut, senin in priviri, e ca un serafim.... |
No, că am trăit să o văd şi pe-asta! am văzut un super film pe CineStar, pe Dolce şi pe Net scrie că era Broken Flowers, http://www.imdb.com/find?s=all&q=Bro...owers&x=12&y=9. însă nu la ăsta m-am uitat eu!! :-O
|
Originally Posted by Cinemania:
|
Originally Posted by illotempore2002:
in Snow Falling on Cedars, Before Sunrise / Sunset, Great Expectations etc, etc....nu in WDKY |
revazut Serpico a nu stiu cata oara
un rol exceptional facut de Pacino |
Originally Posted by miercuri:
in XX/XY :) |
@ cinemania: ce kestie - eu am vz 'wdky' kiar la mamica lui ethan acasa :)
mi s-a parut ok, am inteles k joaca si regizorul scenarist or smth... ethan f bun intr-adevar; crek, pe masura ce imbatrineste, his dark side takes over :D |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
:D maica-sa parca traieste pe la noi, nu ? cat despre Ethan, astept sa vad Brooklyn's Finest |
da, leslie - pe calea victoriei :)
|
Originally Posted by Cinemania:
Dimpotriva, Ruffalo interiorizeaza rolul. Oricum filmul a fost beton. |
All times are GMT +2. The time now is 04:48. |