![]() |
cand nesimtitii de la Vodafone imi restrictioneaza accesul la net si telefon in ziua cand e scadenta factura, fara sa astepte ca banca sa confirme direct debitul.
|
Cei care voteaza pe cinemagia X( . Actori renumiti care au jucat in filme de oscar si nu numai au note mici iar " vedetele in devenire " au note mari. "Oameni culti" X( X(
|
Ma enerveaza ca platesc ROVINIETA si merg prin GROPI, iar daca nu platesc rovinieta platesc amenda + despagubiri......
|
Originally Posted by cristian.mireea:
|
Originally Posted by rvn:
In cazul asta, astupare, as fi indreptatit sa primesc eu banii pe roviniete :> |
De ce sa se calmeze? E ok razvratirea impotriva sistemului. |
Originally Posted by danonino:
alti nervi facuti de pomana si daca esti tembel si n-ai ce face si te gandesti sa-i dai in judecata sau sa pui de-o manifestatie publica pe tema asta,pierzi in plus si timp din viata ta pretioasa,fara ca in final sa rezulte ceva palpabil, sa simti ca ai schimbat ceva..nu numai pentru tine personal, ci in general,ca ai reusit sa zdruncini sistemul. |
Si tu zici sa tacem din gura, sa dam din cap aproband comportamentul si deciziile lor?
On-Topic: Fotbalul, care in majoritatea tarilor, este practicat de baietei si nu barbati. Si aici nu ma refer la varsta. Toata tevatura asta cu Chivu si retragerea de la nationala. Chivu e baiatul ala care plangea cand spuneau ziaristii ca echipa a jucat prost sau ca nu au obtinut rezultate bune. Era si capitanul echipei, barbat adevarat, ce sa mai... =)) =)) =)) |
in alta ordine de idei,n-are sens sa incep si eu cu argumentele.este deja prea mult unul... acum si eu on topic: pavajele proaste de pe trotuarele pe unde merg, care-mi julesc tocurile pantofilor. eu cui sa cer despagubiri? |
ma enerveaza la culme garoii care merg in cluburi si se pun pe scaun in fata barului, si stau si beau acolo, si cand vrei sa cumperi ceva de la bar, nu poti de ei.
|
as avea o solutie si pentru tine: cumpara de la supermarket,ce-ti trebuie de la bar!
|
adica imi recomanzi sa cumpar de la supermarket bautura si sa beau in club ??? sa bag bautura in club, si sa o beau acolo nu???? poate asa se facea cand mergeai tu la discoteca... prin anii 1991-1992 , dar acum nu mai merge, si in plus nu e elegant :) nu?
|
Iti dai seama ce o sa zica lumea despre tine?
|
tu aduci bautura din afara , atunci cand esti in club?
|
Originally Posted by iiii:
scuze,dar pe vremea mea nu gaseai decat Brifcor.atat puteai sa bei in discoteca.cel putin aveai certitudinea ca te puteai tine sigur pe picioare,avand in vedere ca iti trebuiau pentru dans, nu? |
Originally Posted by iiii:
|
si inainte de toate, in Kulturhaus e 3 ron o berica mica, la 0.33 si o cuba libre e 5 ron :D deci nu consider ca sunt preturi mari.... la 2000-3000 de oameni eu zic ca e destul de ok. |
|
[quote=iiii]
cum? simplu:bagi berica....la c......i! dar ai grija sa nu fie rece,ca-i nasol! |
culoarea ti-o alegi tu... |
All times are GMT +2. The time now is 13:54. |