Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt nefericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95732)

Cristina_ 16 Jun 2011 18:59

Iadul? De ce?

arnoldroland 16 Jun 2011 19:23

plictiseala si invatat pe branci la info, k ne-a amenintat la propriu ca daca nu stim intr-a 11-a materia dintr-a 9-a si a 10-a, citez: "nu ne va fi bine deloc", si crede-ma, k la cum o spune profu ` ala, asta chiar inseamna Iadul Dezlantuit!!

Cristina_ 16 Jun 2011 19:40

Esti la clasa de Info? Gandeste-te sunt cam 3 luni de vacanta.Ai timp suficient sa inveti dar si sa te distrezi.

dragonfly_drk 16 Jun 2011 19:45

ca tot vorbiti de scoala... ma enerveaza ingrozitor faptul ca nu pot sa ma mobilizez deloc pentru examene. a inceput de doua saptamani sesiunea si eu nu am invatat nimic. ba mai mult, mi-am lasat examenele pe ultima suta de metri asa incat, saptamana viitoare voi avea o gramada de examene de dat. colac peste pupaza, maine am examen si in loc sa invat, ma uit la filme si fac clipuri... i hate school, i do really hate it... nu stiu cum naiba mai rezista altii... pe mine ma bate gandul sa o las naibii ca si asa nu ma ajuta la nimic.X(

arnoldroland 16 Jun 2011 19:48

Originally Posted by Cristina_:

Esti la clasa de Info? Gandeste-te sunt cam 3 luni de vacanta.Ai timp suficient sa inveti dar si sa te distrezi.

DA. Merci de incurajare :P

arnoldroland 16 Jun 2011 19:49

Originally Posted by dragonfly_drk:

ca tot vorbiti de scoala... ma enerveaza ingrozitor faptul ca nu pot sa ma mobilizez deloc pentru examene. a inceput de doua saptamani sesiunea si eu nu am invatat nimic. ba mai mult, mi-am lasat examenele pe ultima suta de metri asa incat, saptamana viitoare voi avea o gramada de examene de dat. colac peste pupaza, maine am examen si in loc sa invat, ma uit la filme si fac clipuri... i hate school, i do really hate it... nu stiu cum naiba mai rezista altii... pe mine ma bate gandul sa o las naibii ca si asa nu ma ajuta la nimic.X(

succes

dragonfly_drk 16 Jun 2011 19:50

succes la lasat scoala deoparte sau succes la examene...?:))

Cristina_ 16 Jun 2011 19:58

Originally Posted by arnoldroland:

Cu placere! ;) Te-ai gandit ce facultate ai vrea sa urmezi dupa ce termini liceul?

arnoldroland 16 Jun 2011 20:00

succes la lasat scoala deoparte sau succes la examene...?:))

pai, uite, ca sa nu zic "intelegi ce vrei", succes la examene!!>:)

arnoldroland 16 Jun 2011 20:01

Originally Posted by arnoldroland:

Cu placere! ;) Te-ai gandit ce facultate ai vrea sa urmezi dupa ce termini liceul?

Nu..:-?

marllenn 16 Jun 2011 20:03

Apropo de scoala hai sa radem putintel ;)) Cum se desparte in silabe cuvantul SESIUNE? R:- RES-TAN-TE!:)) :))

arnoldroland 16 Jun 2011 20:12

Originally Posted by marllenn:

Apropo de scoala hai sa radem putintel ;)) Cum se desparte in silabe cuvantul SESIUNE? R:- RES-TAN-TE!:)) :))

=))

dragonfly_drk 16 Jun 2011 21:31

Originally Posted by marllenn:

merci marllenn... acu' chiar nu mai am chef sa invat...:(

marllenn 16 Jun 2011 21:55

Scuze dragon :-S :-* :-*

iiii 17 Jun 2011 09:30

sunt nefericit pentru ca sunt nefericit

dragonfly_drk 17 Jun 2011 09:33

imi pare rau ca esti nefericit... eu sunt nefericita ca sunt mahmura si nu am baut nimic... va fi o zi ciudata. deja a inceput...:(

iiii 17 Jun 2011 09:38

imi pare rau ca esti nefericit... eu sunt nefericita ca sunt mahmura si nu am baut nimic... va fi o zi ciudata. deja a inceput...:(

cum naiba sa fi mahmura daca nu ai baut nimic.....????? :-?

dragonfly_drk 17 Jun 2011 09:40

e de la oboseala, iiii (cu 4 "i")... si ma dispera sentimentul asta... ma face sa imi fie ciuda ca nu am baut. :(

marllenn 17 Jun 2011 09:41

Mai bine luai o dusca de palinca sau bere si era ok ;))

iiii 17 Jun 2011 09:42

nu inteleg eu treaba cu mahmureala si oboseala. dar in fine... cum zici tu

All times are GMT +2. The time now is 14:34.