![]() |
Iadul? De ce?
|
plictiseala si invatat pe branci la info, k ne-a amenintat la propriu ca daca nu stim intr-a 11-a materia dintr-a 9-a si a 10-a, citez: "nu ne va fi bine deloc", si crede-ma, k la cum o spune profu ` ala, asta chiar inseamna Iadul Dezlantuit!!
|
Esti la clasa de Info? Gandeste-te sunt cam 3 luni de vacanta.Ai timp suficient sa inveti dar si sa te distrezi.
|
ca tot vorbiti de scoala... ma enerveaza ingrozitor faptul ca nu pot sa ma mobilizez deloc pentru examene. a inceput de doua saptamani sesiunea si eu nu am invatat nimic. ba mai mult, mi-am lasat examenele pe ultima suta de metri asa incat, saptamana viitoare voi avea o gramada de examene de dat. colac peste pupaza, maine am examen si in loc sa invat, ma uit la filme si fac clipuri... i hate school, i do really hate it... nu stiu cum naiba mai rezista altii... pe mine ma bate gandul sa o las naibii ca si asa nu ma ajuta la nimic.X(
|
Originally Posted by Cristina_:
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
|
succes la lasat scoala deoparte sau succes la examene...?:))
|
Originally Posted by arnoldroland:
Cu placere! ;) Te-ai gandit ce facultate ai vrea sa urmezi dupa ce termini liceul? |
|
Originally Posted by Cristina_:
|
Apropo de scoala hai sa radem putintel ;)) Cum se desparte in silabe cuvantul SESIUNE? R:- RES-TAN-TE!:)) :))
|
Originally Posted by marllenn:
|
Originally Posted by marllenn:
merci marllenn... acu' chiar nu mai am chef sa invat...:( |
Scuze dragon :-S :-* :-*
|
sunt nefericit pentru ca sunt nefericit
|
imi pare rau ca esti nefericit... eu sunt nefericita ca sunt mahmura si nu am baut nimic... va fi o zi ciudata. deja a inceput...:(
|
|
e de la oboseala, iiii (cu 4 "i")... si ma dispera sentimentul asta... ma face sa imi fie ciuda ca nu am baut. :(
|
Mai bine luai o dusca de palinca sau bere si era ok ;))
|
nu inteleg eu treaba cu mahmureala si oboseala. dar in fine... cum zici tu
|
All times are GMT +2. The time now is 14:34. |