![]() |
În imaginea pusă de mine scrie "society fails". Ar fi absurd să cred în acele cuvinte dar să nu cred în societate. :|
|
Imaginea
Imaginea mea in oglinda. Imperfectiunea mea. Si nu la chipul meu ma refer.>:)
|
Originally Posted by PROF:
|
Dan Diaconescu si toti idiotii care mint pe la televizor ca ne vor binele.
|
Au inchis astia pina la urma TVR Cultural .Mai vedeai uneori cate un film bun si pe la ei .
|
aia de fac sondaje pe strada
|
pe mine mai mult aia care impart pliante pe strada, au inceput sa ma sperie cand vad de la 10 metri o mana intinsa spre mine :-S
|
Ma enerveaza ca Dan Diaconescu nu are ce face si se baga ca musca.....ca cik ar cumpara el Olchimul, si nu are bani nici pt salariile celor de la OTV.RUSINE
|
Cel mai mult ma enerveaza toti politicienii mincinosi si cei care ma opresc pe strada sa-mi puna niste intrebari tampite.:D
|
Ma enerveaza toti care sub lozincile ca te ajuta, ca te invata, de fapt nu vor decit sa te pacaleasca. M-am inscris la diverse webinare si toate sint la fel, vorbarie goala si de fapt scopul e de "product placement" cum zic cei din State and Main. Ultimul la care m-am inscris era pe telefon, cu un numar dubios, pe care il plateam in long distance. WTF! in ce era sintem sa faca telephone training only cind ideea e ca la cele pe web pot participa oameni din toata lumea.
Si ma mai enerveaza si oamenii prosti, dar mai ales cei care-si etaleaza prostia cu mindrie ;) |
ma enerveaza, nu stiu daca ingrozitor, dar ma enerveaza faptul ca,sunt dependenta de munca. la ora asta inca lucrez desi as vrea sa-mi clatesc ochii la un filmulet...
|
ma enerveaza persoanele care fac sondaje pe strada si se tin dupa tine insistent , mai ales cand te grabesti la munca.
|
Originally Posted by rvn:
|
Originally Posted by anaemona:
Incearca si tu coursera.org Eu mi-am luat Modern & Contemporary American Poetry si sunt foarte incantata. Au peste 100 de cursuri din multe domenii si nu costa nimic. Sunt tinute de profi de la tot felul de universitati, inclusiv de la cele "faimoase". Tipul de la poetry face si live casts cand poti sa il suni in direct si sa ii pui intrebari sau sa comentezi pe la vreo poezie. |
Mersi aniela, o sa incerc.
|
asta ce se vrea a fi?
http://www.youtube.com/watch?v=rBQeEJBWKL0 mă enervează condiția actuală a muzicii românești ( și internaționale ). nu mai există diversitate, versurile sunt din ce în ce mai simpliste și fără sens + că nu mai transmite nimic. cam așa arată ( negativ format din 3 beaturi și un acord, maxim două de chitară ) la la la la... ( X9 ) Spaniolă / Română( nu mai mult de 5 cuvinte ) [ obligatoriu, "mi amor" / "dragostea mea" ] la la la, hey, hey (X9) Engleză ( nu mai mult de 5 cuvinte ) hey, hey, hey, I love you. |
Originally Posted by iiii:
|
chucky, m-a enervat teribil, la culme clipul acela. spumeg. X(
e o mizerie totală. ţăranul de oraş = cel mai prost animal. 'rapperul' ce-şi bate joc de unii compatrioţi ai săi, doar pentru că vorbesc ceva mai altfel şi prin asta deduce că sunt şi retardaţi = cea mai proastă secătură. cine-şi închipuia că rap-ul (sau ce dracu o fi ăla) 'spune pe bune', să-şi revizuiască prejudecăţile. eu nu pricep chestiile astea. ştiu că glumele cu şi despre olteni, ardeleni, moldoveni, unguri sunt la ordinea zilei, dar să faci şi o piesă despre asta e bădărănie curată. şi mai are tupeu muie ăla să-şi ia tricou cu stratan. nu îmi place stratan, dar mai tare de asta nu-mi plac loazele care iau la mişto ceea ce alţii au făcut, pentru că aşa sunt ei şi nu altfel. moldovenismul lui stratan nu mă face fana lui, nici măcar distractiv nu mi se pare, dar să vină rahaţi de doi lei şi să ironizeze accentul unei zone - nu ş', iniţiativa e cel puţin la fel de spurcată ca ţiganizarea imnului de către protv. |
Originally Posted by Malombra:
skizzo e un retardat cu impresii pe care-l adora fetitele de 1a ani. dar nu-s de accord sa te legi de intreaga miscare hip-hop din Ro , care e profunda doar ca nu e dat la tv , radio ...Asta e rap. ON : ma enerveaza ca chucky si-a inchis blogu`. Rusine ba ! |
motive personale + lipsă de timp. îl voi redeschide cândva. :)
mă enervează cearta asta care a apărut între siteu-rile de titrări și trackere. traducătorii vor să facă grevă ( AKA să nu mai traducă ) pentru că aia de pe trackere nu direcționează către siteurile lor, când vine vorba de descrierea unui film. eu ca unul din traducători, îmi bag pla în ea de grevă și voi continua să traduc pentru că o fac din plăcere și singurul lucru care-l cer și care până acum a fost respectat e să nu-mi fie șters numele din fișierul titrării. |
Filmele descarcate la care nu gasesc subtitrari . Filme poloneze ,portugheze, rusesti ,suedeze ,malgase ,s.a.m.d. .Daca tot le ripuiesc astia ar face bine sa bage si o ''suptitrare'' in engleza.
Se mai intampla ca subtitrarea sa fie buna dar sa nu se sincronizeze cu filmul . Belele mari cu mocaciunile astea X( |
Cand scoteam ripuri cu un prieten,ne-au uploadat astia de pe filelist cateva filme si cativa din magarii aia de uploaderi au trecut .filelist la unele filme,ca si cum le-a ripuit echipa lor.
Ne-am luat putin de ei pana cand ne-au trecut numele grupului in descriere si din cauza asta mi se pare normal sa directioneze catre site-urile de subtitrari in descriere,ca doar nu e cine stie ce munca grea sa adauge un link.De placere,de neplacere,tot trebuie sa le fie recunoscatori traducatorilor.;) |
Originally Posted by Kriss_Kringle:
|
Pai normal,ce rost ar avea sa le faca reclama la ceva ce nu exista?Din moment ce apare un dvdrip/brrip/bluray la un film si cei de pe trackere folosesc subtitrarea,tine de bun simt sa includa si un link catre site-ul celor care au facut-o.
|
kriss
inca o data zic, ffff ,marfa si mersi mult pentru ajutor! |
N-ai pentru ce,bine ca s-a rezolvat totul si a ajuns la timp.:P |
am gresit topicu, rahat.
|
da, aici sunt de acord.
unui uploader îi ia maxim 2 minute să pună subtitrarea în același folder cu filmul uploadat și să-l pună pe tracker. pentru o subtitrare medie ( 600 - 700 ) de linii, mie îmi ia cel puțin 6-7 ore să o termin. altă chestie, în comentariile unui torrent niciodată n-o să găsești: mulțumiri traducătorului etc, doar chestii de genul thanks uploader. că doar ei muncesc atâta ca să îi ofere melteanului leneș film cu subtitrare ce calitate ( nu neapărat ), gratis. |
Acuma fiți și voi înțelegători tipii ăia nu prea le mulțumesc nici celor care au lucrat luni de zile să facă filmul și voi aveți pretenția pentru 6-7 ore de muncă să primiți laude?
|
Sunt o gramada de uploaderi lenesi si nerecunoscatori dar pe de-o parte la unii e de inteles,mai ales daca urca cate 20 de fisiere zilnic.Ti se acreste la un moment dat si nu mai dai atentie tuturor detaliilor.
Vorbesc din experienta aici,cand urcam 2 filme pe 3-4 trackere diferite,cautam cover-uri corespunzatoare,bagam descrierea si tag-urile,completam toate captcha-urile si la un moment dat nu stiam cum sa le fac mai repede ca sa scap. |
Originally Posted by sergiuseling:
eu nu, sunt mulțumit că se bucură de film. |
e normal să mulţumeşti, asta dacă eşti în general în stare să realizezi importanţa efortului celui ce a tradus. pe surrealmoviez e sărbătoare cînd vreun user face o subtitrare la un film excepţional, se mulţumeşte şi se oferă puncte serioase pentru aşa ceva. cînd ai un film luni de zile în bookmarks şi ştii că nu există subtitrări, atunci ştii exact cum să reacţionezi în situaţia cînd cineva ţi le face şi-ţi face şi filmul accesibil prin asta. am văzut şi filme fără subs, pentru că nu aveam încotro, am văzut unul indonezian aşa şi unul chinezesc and i know how it feels să vezi un film într-o limbă din care nu pricepi nici un cuvînt, spre deosebire de altele în care mai rupi ceva. eu mulţumesc măcar şi pentru faptul că nu am răbdarea de a sta şi a face o subtitrare, deci bravo celor care trec peste plictiseala aferentă procesului şi ne fac viaţa mai plăcută. am găsit şi subsuri fenomenal de proaste, d'aia am zis că de la anu' mai bag şi eu o cehă, o poloneză, o portugheză şi nu mai aştept după nimeni, că-mi creşte barbă :)) .
|
Am vazut Un cuento chino ,film care zacea de un an pe hhd fara subtitrare . Le multumesc traducatorilor pentru ca fara ei ma simteam precum chinezul din film care nu stia o boaba de spaniola .:-*
|
Au venit aici în zonă o familie de bucureșteni, în concediu sau dracu' știe pentru ce.
Ce mă enervează e că-mi vorbesc cu un aer de superioritate și mă / ne consideră pă ăștia care locuiesc la țară niște nespălați, needucați etc. Oare așa sunt toți locuitorii capitalei? |
nu ceachi
in capitala sunt 2 feluri de oameni, hai 3 sa zicem. 1.oamenii educati, care vb ok, care respecta alt om. 2.garoii, ghertoii, care sunt aia care au venit la tine, oameni cu o nesimtire pana la cer. 3.boschetarii. |
mă gândeam eu...
am stat azi de la 11 până la 14 pentru un căcat de control oftalmologic în vederea dosarului pentru obținerea permisului auto ( categoria B ). dacă cu toate celelalte controale am terminat în 30 de minute, aici am stat 3 ore pentru că doctorul n-avea chef de mine. sistem medical de căcat, doctori la fel. măcar am scăpat și acum mă pot apuca de școală liniștit. |
Userii Cinemagia, niste lenesi indolenti care rar se mai uita la filmele din turnee si, si mai rar scriu ceva despre ele. Ba unii nesimtiti mai au si tupeul sa frece menta pe topicuri inutile si frivole ca "Ce Te Enerveaza Ingrozitor?".
Rusine!!! |
mă simt aici :))
din păcate nu mai am timp de vizionat filme, cu atât mai mult cele recomandate de userii cinemagia. |
Originally Posted by White1:
|
Radio Guerrilla:
Quote:
Presupun ca toti de aici suntem in asentimentul lor. Strategia acestor tipuri de reclame (agasante din cale-afara) vizeaza obtinerea cat mai multor click-uri (pay per click) - implicit un numar cat mai mare de vizitatori pe site-ul care-si face reclama - si intiparirea brandului in mintea vizitatorilor. Desi campania isi atinge scopul din punctul de vedere al clientului, cred ca imaginea site-ului cinemagia are mult de suferit (nu stiu cat conteaza asta pentru cei care se ocupa de site - sau nu stiu in ce masura aspectul asta e mai important decat sporirea bugetului de pe urma publicitatii). Cu siguranta sunt si alte modalitati de a mentine reclamele pe site fara ca acestea sa-ti sara-n ochi de fiecare data cand vrei sa accesezi o pagina. Ba mai mult, recent, am observat ca nu-i de-ajuns sa cauti disperat x-ul care ajuta la disparitia reclamei respective, ca-ti mai vin din urma doua-trei, la fel de colorate si insidioase. Si, da, stiu ca exista Adblock, il si folosesc, dar nu despre asta e vorba. |
Exista reclame deranjante pe cinemagia ????:-?
Gata cu serenitatea - lansarea Holy Motors amanata pina pe 21 decembrie .X( X( X( .Trebuia sa apara pe 2 noiembrie. |
Astia de la Cinema City ma dispera cu reclamele inainte de filme care tin in jur de 15-20 de minute!
Intr-un fel e bine daca stii ca intarzii de obicei dar daca esti punctual si esti in sala de la ora la care in program scrie ca incepe filmul,ai de vazut tot felul de reclame si trailere. M-au exasperat cu trailer-ul de la Twilight,pe care daca-l mai vad o data,jur ca o sa vomit!:-& |
cica primele exitpolluri de la alegerile americanilor, sunt numai pe voyo.ro.
incepe sa ma streseze grav de tot tot demersul facut de voyo. |
Nesimtirea si neamprostia. Vecinul meu isi curata in fata casei si arunca mizeriile pe strada, unde se joaca copiii cu mingea. Neamprostie de grec fudul X( de parca i-ar fi greu sa le stringa intr-o punga si sa le arunce la gunoi.
|
pe mine mă enervează decând a apărut. în momentul în care vrei să faci un site ppv, trebuie să oferi calitate. calitatea imaginii de pe voyo = execrabilă, subtitrarea = la fel. |
ceachi, aseara vplayu nu mai mergea... :( si din curiozitate ma uit pe voyo sa vad ce mari seriale au, si sincer mi-a venit sa vomit. numai productiile lor de rahat, si doar cateva straine, parca spartacus si unu merlin, in rest, taca paca, pariu cu viata, ala cu,calinescu in femeie... cum naiba sa dau eu 3 euro lunar de pe telefonu mobil sa vad asa ceva?
daca voyo devine vplay , sa zicem ca o sa dau 3 euroi pe luna sa vad dar daca nu, de ce as da? si bag mana in foc, dupa tot demersul asta , multa lume o sa evite voyo sau nu isi fac cont numai de ambitie. oricum sper serverele sa fie mutate undeva prin filipine, indonezia si sa le dea mumu trustului mediapro...st |
merg ieri la bel mondo, cucina italiana si am mancat o pizza execrabila, jenibila, si la un pret de 26 ron. :(((
sfatuiesc pe cei din bucuresti sau cei care trec numai in vizita prin bucuresti sa evite pizzeria Bel Mondo din centru vechi, strada covaci. |
De ce n-ai luat-o la pachet? :))
|
libelula!!! a zis ca vine la o berica in cluj, si nu a mai venit..... sunt curios cu ce vrajeala si ce scuza o sa imi zica :D macar am avut cu cine bea! :))
|
Ascult radioguerrilla dar in ultima vreme au mai scos o campanie enervanta : ZIUA MINTILOR DESCHISE .Un nou prilej pentru ei sa se pupe singuri si sa se minuneze de unicitatea lor miraculoasa .Cum au nimerit ei asa deschis la minte intro tara cu jaluzelele trase (ferecate chiar) la cerebele. Nici Dinicu Golescu intors din strainataturi nu s-a mirat atat de tare de primitivismul acestui neam cum se mira luptatorii nostri de guerila de diferenta dintre ei si poporul mototol.
Hai ca ma duc sa deschid o punga de chipsuri . |
All times are GMT +2. The time now is 17:20. |