![]() |
Man - cheap to maintain. Thank God that I am one.
|
serviciile bancare foarte proaste comparativ cu comisioanele incasate.primele sunt romanesti,ultimele sunt europene.combinatie cat se poate de proasta pe buzunarul clientului roman.
nu mi se mai pare nimic anormal.si uite-asa ne aducem tot timpul aminte de vorba lui Mircea Badea,cat de adevarata e! |
Motorina ca e scumpa. Mancarea ca e scumpa.
|
Originally Posted by cristian.mireea:
da-mi voie sa te completez... : banii ca sunt putini:)) |
Adevarat. Dar poate castig la loto si nu mai fac griji decat cum sa scap de ei :)))
|
cu banii de loto ai putea sa iti cumperi o paine... nu de alta dar s-a demonstrat stiintific ca la loto nu castiga decat "o anumita" categorie de oameni... ;)
adica noi astia mai rablagiti nu avem nicio sansa.>:) |
Originally Posted by dragonfly_drk:
Cu banii de la loto imi cumpar in primul rand.... postul de director la loteria :> |
Ca sa renunt la topicul asta, din cauza prea multor subiecte spun doar atat:
"Ma enerveaza tot ceea ce nu-mi place" |
Si daca nu-ti place, sa zicem inghetata, asta inseamna ca te enerveaza?:P
|
si daca-mi place?
Nu ma refeream la mancaruri................ |
ma enerveaza in spume manelistii de hypermarket si tot ce inseamna locuri unde ti se vind tot felul de porcarii si cand vrei sa gasesti ceva nu ai loc de ei :) frate nu e spatiu de socializare e o hala
|
Nu era vorba de mancaruri neaparat, ideea era ca nu tot ce nu-ti place te si enerveaza. De exemplu' presupun ca nu-ti place de mine,da asta nu inseamna ca te enervez, nu?>:)
|
P..s Ma enerveaza reclamele de pe site,care se tot deschid si ocupa toata pagina si au butoanse mici pe care nu le vezi. |
Cica s-a ieftinit motorina cu 12 bani pe litru...dar s-a scumpit benzina cu 9 bani:)) Oricum o dai, nu e bine...ca la romani!:) |
Pe mine ma enerveaza filmele de groaza, nu le suport.
|
ma enerveaza cand filmele bune apar cu 4-5 luni intarziere fata de alte tari :(
|
ar fi culmea sa apara cu cateva luni inainte de premiera... =))
|
Originally Posted by Sorin87:
|
Ma enerveaza toata tevatura asta facuta pe seama Apocalipsei de sambata(:| . Cred ca deja toata lumea a obosit sa auda toti "profetii" care sufera de Alzheimer spunand ca vine Apocalipsa.
Toate ca toate, dar e si o afacere profitabila: http://stirileprotv.ro/exclusiv-onli...pocalipsa.html Voi nu v-ati saturat? Si uite cum am revenit la topicul asta..... |
|
All times are GMT +2. The time now is 17:11. |