![]() |
Originally Posted by Socal:
|
Merci ca m-ai luminat :-*
|
Multumesc, Cristina.
danonino, vara trecuta de 2 ori, iar vinerea trecuta a fost a treia oara. Faza cea mai tare e ca politistii ii prind pe nenorociti, dar judecatorii, procurorii - draci sa-i pieptene, ca nu stiu care dintre ei - le dau drumul. |
Aha. Incearca sa fii si tu mai atenta cu cine vorbesti si despre ce vorbesti.
|
Originally Posted by Ami85:
Ami85 tu ai depus plangere penala impotriva acestora? |
Sunt nefericit pentru ca, din cauza serviciului, voi fi nevoit sa lucrez cate 18 ore pe zi in urmatoarele 3 zile. Sper sa trec cu bine!
|
Originally Posted by Gebeleizis:
Bafta Gebeleizis. |
sunt nefericita pentru ca...:-< am fost din nou dezamagita... pentru a nu stiu cata oara in ulima vreme. oare chiar nu pot sa ma invat minte?X(
|
Originally Posted by Cristina_:
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
|
yeah... thanks.:( (i think)
|
Prea multa lupta pe valori marunte!
|
uneori lucrurile marunte fac diferenta.
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
|
pentru ca nu mai avem nevoie de ele si ajungem la cocluzia ca unele dintre ele nu ne mai incalzesc cu nimic existenta.
|
nu cred ca e acelasi lucru valori cu lucruri... dar in fine
|
Originally Posted by Socal:
bine, reformulez... unele valori marunte sunt cele care fac diferenta. acum e mai bine?:D |
:) dap. ai dreptate
|
Originally Posted by Ami85:
Ceva asemanator a patit familia mea acum aprox. 2 ani.Dar respectivii hoti sunt la inchisoare in prezent.Am cerut inclusiv despagubiri morale pe care le-am castigat.Fratele meu este avocat in Barou.Daca vrei sa iti dau sfaturi trimite-mi un mesaj privat si iti spun cum trebuie sa procedezi daca se mai repeta asa ceva. |
se termina scoala si incepe Iadul
|
All times are GMT +2. The time now is 00:41. |