![]() |
Sunt Fericit Ca Se Termina Scoala !!!
|
Baftă la bac! (dacă se mai ține)
|
Originally Posted by Ipu:
Nu dau bacu ! Mai am pana-l dau ! dar mersi oricum ! |
Când ai scris că vine vacanța, am crezut că e vorba de vacanța aia de dinainte de bac.
|
test
|
1 - iar am făcut o faptă bună, :"> :">
2 - iar mi-s modestă (şi categoric tb. să o ştie şi alţii! :P ), 3 - a început weekend-ul, ;) 4 - o să fac peşte la grătar, după care o să dorm un picuţ, iar după o să mă uit la "Eu când vreau să fluier... " şi la "The White Ribbon", 5 - iar sunt filme bune la TV. Aş vrea să văd : Pepe & Fifi (1994) Regia: Dan Piţa Cu: Irina Movila, Cristian Iacob Genuri: Dramă ProTv International - ora 22:30 -------------- Duhul aurului (1974) Regia: Dan Piţa, Mircea Veroiu Cu: Leopoldina Bălănuţă, Ernest Maftei Genuri: Dramă TVR Cultural- ora 23:20 ----------------- Bulworth (1998) Bulworth Regia: Warren Beatty Cu: Halle Berry, Warren Beatty Genuri: Comedie Acasa- ora 01:30 o nominalizare Oscar + alte 4 nominalizări |
Mai am un pic si termin sesiunea, si implicit si facultatea ;)
|
Sunt fericita ca am reusit sa trimit peste 20 de coduri promotionale la concursul Nescafe. Sper sa castig o mie de euro :D
|
Originally Posted by veverita.verde:
|
chiar am terminat sesiunea...:)
|
O veste buna :Diverta e pe copca.Pacat de bietii angajati care raman fara loc de munca.
E bine insa ca va disparea (sau se va reforma) un dinozaur care avea preturi umflate la toate produsele ,nu avea niciodata la raft toate noutatile sau promotiile importante (cartile de 4 lei de la Polirom ;promotiile Nemira ,Humanitas s.a.m.d. ) ;un monstru care a inghitit un lant decent de IT (Best Computers ) si schimba la 2-3 luni mobilerul librariilor de parca designul te facea sa cumperi carti mai ieftine din alte locuri. Criza asta o sa curete multi pungasi de pe piata . http://www.ziare.com/articole/diverta+insolventa |
@bremen1980
eu de vreo doua ori am intrat la ei, si cand am vazut nesimtirea preturilor am zis "pa pa"... |
Sunt fericita pentru ca a inceput TIFF
|
M-am insurat. =))
Sau ar trebui sa bag dincolo? |
Originally Posted by Judex:
|
:D
Sa stii.. =)) |
Originally Posted by Judex:
de tot sau pe probă? |
De tot, plm. =))
|
nasol. de tot. ai pus-o. vorba aia, însurat e o ţâră mai bine ca spânzurat.
|
Bre, o iubesc, stai tranquillo! ;)
|
All times are GMT +2. The time now is 13:36. |