![]() |
Originally Posted by anaemona:
la CIMITIR, AI UITAT? buna idee! |
mai e "off-topic asilyum" da nu stiu in ce masura mai exista...>:)
|
Una dintre cele mai frumoase actrite ale momentului schimba astazi prefixul. La multi ani,Natalie Portman!!!
|
Originally Posted by sabinalin:
|
Era mai buna in Leon..ahemmm:D
|
Originally Posted by White1:
|
probabil in sensul ca era mai sexy (in opinia lui);)
|
Pedo:))
|
Cum sa faci un top anii 2000, cand abia au trecut 11 ani? Pana-n 2999 mai e mult... (:| :))
|
Nu sunt "Pedo", oricine zice ca Natalie Portman nu era buna in Leon e un ipocrit:D Sau Ofelia din Labirintul Lui Pan...sau aia din Orphan, la sfarsit, cand se imbra...bine, poate sunt:)
|
natalie in leon e cam dezbracata, dar...Ofelia?:-O
|
"June 2009 Ranked #40 on theMovie-Fanatic.com Top 50 Hottest Young Actresses."
Deci sunt sanatos:D Acum nu o sa zic ca femeile nu inteleg chestiile astea, pentru ca iar incepe povestea cu misoginismul. Upsss, am zis-o:D |
E o diferenta intre 'young' si 'under the age of consent', just saying.
|
Topul e din 2009, nu se mai incarda la "under the age of consent". Ce urechi fine ai:))
|
Dar in Leon se incadra, asta incercam sa-ti aduc la cunostinta. ;)
|
Totusi e o diferenta intre a privi si a trece la..fapte, just saying:D In curand o sa fac un top 3 al userilor prea subtili pentru mine, mai trebuie sa gasesc doar unul:))
|
white... i agree with you... everything that is underage is so hot...=))
|
Venind din partea unei fete suna ciudat, dar ma bucur ca suntem de acord:D
|
ah, ce-mi place cand ma crede lumea... lovely. acum urmeaza sa spun ca sunt tip si ca sunt gay, si e informatia completa.B-)
|
Lasa-i balika, daca-s prosti si nu stiu sa numere ce sa le faci ! In 2999 organizez eu ADEVARATUL top anii 2000. Asta de-acu e la vrajeala :-q
|
All times are GMT +2. The time now is 02:08. |