![]() |
fatza de ce ?
|
Nu stiu fata de ce, ca nu am citit tot ce s-a postat lately, dar asta ca si mai multa valoare afirmatiei mele, ca te aperi, pt ca am citit doar postarea ta si se simte, fara legatura cu altceva, adica obiectiv, ca esti defensiv. Te disculpi etc.
|
lol
merci pt psihanaliza mai citeste o data ce am scris, raportat la ce s-a scris inainte nu am tinut decat sa spun anumitor lucruri pe nume, in ceea ce ma priveste |
:P
Glumeam, vad ca m-ai luat in serios. Dar oricum, ai un discurs defenisv :)) |
cand jucam fotbal eram mijlocas defensiv :D
|
la illo am observat aceasta practica defensiva. Muşca si apoi zice "glumeam, de ce te-ai atacat?"
|
Crezi, Stefan, ca daca as ataca, mi-ar fi teama sa-mi sustin cauza, adica sa atac in continuare?
Stii bine ca daca am chef de scandal si atacuri, ma avant in lupta :D in acest caz, pur si simplu l-am intrebat pe Cinemania "dar de ce te aperi" pe un ton prefacut serios pt ca eram sigura ca o sa ma ia in serios si sa "se apere" in continuare (sustinand ca nu se apara), ceea ce a si facut :D |
cat iti mai place tie sa te joci cu focul
|
Vrei sa spui ca te consider....de foc?
:-* |
nope
dar daca tu vrei |
"Alegerile" ("voturile") voastre mi-au amintit de prefaţa la Şase moduri de a-ţi aminti un cal sau şase povestiri a lui Florin Lăzărescu, cartea pe care-am răsfoit-o, online, ieri dimineaţă:
"Cu puţini ani în urmă, când bâjbâiam într-un întuneric ceva mai dens decât în prezent în căutarea unei identităţi literare, am avut bunul-simţ de a-mi jura să nu scriu niciodată cronică literară. În sinceritatea-mi naivă de atunci, nu cu mult mai naivă decât cea de acum, mi-am motivat astfel decizia : * pentru a nu fi nevoit să închin panegirice unor prieteni scriitori doar pentru că-mi sunt prieteni; * pentru a evita acuzaţia că mă exprim nu tocmai laudativ faţă de o carte doar din invidie. Între timp, s-a întâmplat să nu mă pot ţine întru totul de jurământ. Vanitos ca tot omul-scriitor, am căzut în păcatul de a-mi etala diferite complexe de superioritate sau de inferioritate în pagini aleatorii de revistă. Apoi am regretat. După care am făcut-o din nou. Şi iarăşi am regretat." :"> :) V-o recomand. :| |
Originally Posted by Pitbull:
Merci dar numai e nevoie de nici un rang.Timpul nu imi permite sa fiu moderator pe forum dar apreciez gandul. |
Pai rangul nu are nicio legatura cu moderatoria.
Eu am preferat sa am alt rang decat guru pentru ca: 1. mi se parea total nepotrivita "titulatura", deoarece nu am atatea cunostinte in domeniul cinema, era chiar jenant sa fiu "guru" si 2. e mai amuzant sa ai un rang personal. |
Deci eu vreau 'bozgor'.
|
It's not politically correct.
Si nici real n-ar fi. Träiascä Legiunea si Cäpitanul. |
Ma pis pe ea de corectitudine politica!
Sunt 'bozgor'! Imi iubesc unguroaica. In plus, in cateva luni voi fi 'fara tara'. Traiasca Legiunea si Capitanul! |
Of, aş recalama şi eu, dar prostia şi toate tarele de caracter aduse de ea nu cred că-s vina nimănui, şi mai ales ştiu nu se pot corija, evident din analiză pe propria-mi persoană. :( :( :(
|
Dedicatie..
...pentru Pitbull si Judex:
http://www.youtube.com/watch?v=1kHyh...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=5GOmD...eature=related |
Pentru Coco:
http://www.youtube.com/watch?v=5OkeOPEuNkM |
Thnx, Judex! Poezia e superba, dar piesa suna ca draq!
|
All times are GMT +2. The time now is 01:11. |