![]() |
Originally Posted by Ionutz55:
Poate Othello nu Otello :hmm: Tara Reid 7 |
IdentiTY - 8
|
Tyrone 9
|
NExt Stop WonderlaND
|
Clasament:
2. Sméagol-Gollum - 8 puncte 1. Ionutz55 - 9 puncte 3. oloriel - 6 puncte 4. onutza_ - 5 puncte 5. Pinky - 5 puncte 6. Gavriil - 4 puncte 7. MinRep - 4 puncte 8. Nightwane - 3 puncte 9. BeNnY - 3 puncte 10. Wraith - 3 punct 11. Gaandalf - 3 puncte 12. aditza2004 - 2 puncte 13. sciende - 2 puncte 14. iepurilah - 2 puncte 15. theo - 1 punct 16. ogto - 1 punct 17. Lady_Skar - 1 punct 18. mihai770 - 1 punct 19. Galadriel_queen - 1 punct |
incep eu: Orlando Bloom
|
Omar Sharif -2-
PS: Propun sa se reseteze clasamentu. Adica pune-l p-ala care a fost inainte, si acum zic sa-i dam de la 0! parerea mea! :P Si corecteaza si u plz ca ma obsedeaza : iepurilah - 2 puncte |
Originally Posted by iepurilah:
1. la faza asta va trebui sa votam...i say no! :P 2. s-a facut |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
PS: 10x pentru corectare |
cei care sunt interesati de aceasta propunere sa voteze.....acum!! :D
pana acum este 1-1 |
Si eu zic da. As propune chiar sa mutam pe un alt thread, ca regulile sa fie mai clare...
|
deci in razboiul DA-NU :P scorul este:
2-1 |
Originally Posted by MinRep:
|
Originally Posted by iepurilah:
ok...ok...am putea face asta....dar mai stati putin sa ajungem la 50 de pagini!! :P :D |
hey dudes and dudets!! what r u doing?? am zis sa votati,nu sa stati degeaba!! hai ca a trecut o zi si nu a mai scris nimeni nimic!!
I want action!! :P facem un nou topic sau il continuam pe asta?? aaa? |
Eu zic ca tacerea asta e un vot de fapt! Adica lumea nu vrea sa schimbe situatia de 2-1 pentru "new topic" :D
|
sa inteleg ca ar trebui sa ma apuc sa fac un nou topic, nu? :huh:
|
ar fi o idee :P
|
not yet!! o sa mai stau o zi sau doua ca sa mai vad cum progreseaza lucrurile! poate unii nu vor sa skimbam topicul! :D
|
alt thread ? NU, reset la punctaj ? DA
|
All times are GMT +2. The time now is 11:57. |