![]() |
Am plantat cannabis indian si vad ca-i merge bine .
|
Spre marea mea uimire am auzit dimineata, absolut intamplator, Bloodbuzz Ohio pe un post de radio !!! Nu mi-as fi inchipuit ca The National poate fi dat si la radio (90% din muzica data pe posturile romanesti e o mizerie) pt ca "prostimea" n-ar gusta genul. Nu stiu daca era post national sau local (ma aflam in Vatra Dornei) dar a fost o surpriza foarte placuta :)
|
Am obtinut o amanare enorma, aproape juma' de an, la un dosar cat se poate de clar, considerat ca si pierdut, astfel ca cel mai probabil voi castiga si acest caz. :D
Cineva cerea pe-aici un avocat... :-? |
Originally Posted by Chambord:
Asculta Radio Guerilla, acolo il dau des si mai dau si alte melodii la care nu te-astepti! ;) On: Sunt fericita pentru ca am o privighetoare in my back yard! |
multumesc mona,dar din pacate in Bacau nu se prinde Guerilla. Si chiar au astia muzica ok ? :-? o sa-i incerc pe net. ;)
|
Sunt fericit t ca partenera mea de viata (nu suntem casatoriti) imi va darui cel mai frumos dar pe care o femeie il poate oferi unui barbat :">
|
"Repatrierea"?:D
|
Originally Posted by rlhyde:
|
Originally Posted by Windom:
|
Sunt fericit pentru ca... azi este sambata si am si eu ocazia sa lenevesc!:D
|
Haaai Oltchim!!!
|
Ma sparg cand il aud pe primarul din Twin Peaks razand...
|
Se mai uită cineva la turneele playoff din ligile profesioniste nord-americane de hochei pe gheață și baschet?
Azi noapte am văzut un meci nemaipomenit, în care campionii NHL, Pittsburgh Penguins, au primit replica celei mai slabe echipe în sezonul regulat care s-a calificat în playoff, Montreal Canadiens, în al șaptelea meci (decisiv) contând pentru una dintre semifinalele Conferinței de Est. „Habs” i-au învins și pe campioni, la fel cum făcuseră în sferturi și cu cea mai bună echipă din sezonul regulat, Washington Capitals, tot după șapte meciuri. La cele două echipe eliminate evoluează cei mai buni hocheiști din NHL - canadianul Sidney Crosby, la „Pens” și rusul Evgheni Ovecikin, la „Caps”. „Habs” reprezintă una dintre cele mai iubite echipe din NHL, având și patinoarul cu cea mai mare capacitate din ligă (25 de mii de locuri) și fiind una dintre puținele echipe care joacă mereu cu casa închisă. Chiar și aseară, când favoriții evoluau în deplasare, 25.000 de oameni au plătit bilete pentru a-i încuraja din arena Bell Centre din Montreal! |
sunt fericit ca s-a terminat perioada cu teze la scoala. PArca deja am intrat in vacanta.
|
Originally Posted by bogdan0125:
Subscriu! 8-> |
uffffffffffffffffffffff... am terminat curatenia, am sortat toate hainele, am invatat si pentru examen... liniste, in sfarsit! Ce fericit sunt!:"> :P
|
Cum dreaq sa nu fiu fericita??? Cunoscatorii stie de ce :D :D :D
|
Imi voi recupera permisul de conducere. :D
|
Arogantul de "Mou" a castigat UCL! :)
|
Drago, e ziua ta? La Multi Ani atunci, multa sanatate, fericire si... rabdare.:D Uite si o dedicatie:
http://www.youtube.com/watch?v=BqHIouw-ick |
All times are GMT +2. The time now is 18:41. |