Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Cel mai recent vizionat film. (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=89119)

Chambord 28 Apr 2009 23:03

Pisi Pisi Pam Pam (2009 ?) de Andrei Sota - filmul de pe homepage-ul cinemagia.

Deci cel mai marfa film !

gagici: numai bunaciuni

iconoclasm: prezent. erau premise pt un gangbang dar pana la urma s-a fasait. in rest, mai putine figuri si mai mult skin/skin action ar fi facut filmul mai avangardist.

clasicism: este. fata buna (la trup) invinge baiatu rau (la suflet)

replici: atat de penale incat dupa unele s-au facut si cartzi ("Fetele bune ajung in rai, FTL RL ajung unde vor")

regie: Tarantino la cutie

complexitate: maxima, lumea nu e din alb si negru ci din indie si emo. iar astea nu sunt culori ci oglinzi paralele.

happy-end: canci ... baiatu' bun ramane pe uscat, desi toata seara a incercat sa se ude.

sequel: vine, caci eroul se pregatea sa-si ia zborul la final.

morala: pisi pisi dar pam ?

verdict: o capodopera de o maretzie linistita

bre 29 Apr 2009 08:55

Originally Posted by Cinemania:

Changeling (2008)

cosmetizat si impachetat frumos...numa' n-a reusit sa ma "prinda" nici cum

Angelina a jucat foarte "corect"...da' o prefer in Gia

aseara l-am vazut si eu si sunt cam de aceeasi parere. intr-adevar frumos impachetat si corect jucat si totusi nu l-am putut interioriza, n-am putut suferi alaturi de personaj. ori e ceva in neregula cu mine (aceeasi senzatie de oarecare indiferenta am avut-o si la recent vizionatul "fata cu cercelul de perla" cu care imi facusem mari sperante) ori cu filmul.
cel mai mult m-a miscat baiatul, sanford, sau cum il chema (atunci cand povestea cum i-a omorat pe copii). iar angelina mi-a placut in momentele de izbucnire, cu northcot, inainte de executie...

Pauline Kael 29 Apr 2009 09:14

Originally Posted by Chambord:

Pisi Pisi Pam Pam (2009 ?) de Andrei Sota - filmul de pe homepage-ul cinemagia.

Deci cel mai marfa film !

gagici: numai bunaciuni

iconoclasm: prezent. erau premise pt un gangbang dar pana la urma s-a fasait. in rest, mai putine figuri si mai mult skin/skin action ar fi facut filmul mai avangardist.

clasicism: este. fata buna (la trup) invinge baiatu rau (la suflet)

replici: atat de penale incat dupa unele s-au facut si cartzi ("Fetele bune ajung in rai, FTL RL ajung unde vor")

regie: Tarantino la cutie

complexitate: maxima, lumea nu e din alb si negru ci din indie si emo. iar astea nu sunt culori ci oglinzi paralele.

happy-end: canci ... baiatu' bun ramane pe uscat, desi toata seara a incercat sa se ude.

sequel: vine, caci eroul se pregatea sa-si ia zborul la final.

morala: pisi pisi dar pam ?

verdict: o capodopera de o maretzie linistita

Wow,Chambord ar trebui sa scrii cronici(sau esti jurnalist?):D

Chambord 29 Apr 2009 10:22

Originally Posted by Pauline Kael:

Wow,Chambord ar trebui sa scrii cronici(sau esti jurnalist?):D

LOL, Pauline, sunt inginer, scrie la profilul de user ;) Stii bancul cu cainele si inginerul, nu ? :D Imi vad lungul nasului, cronicile trebuiesc scrise de profesionisti.

Am vazut filmul aseara, si cum eram lonely (on a work-trip in Iasi) si fara somn ... am lasat vinul asimilat la cina sa vorbeasca :P

chip 30 Apr 2009 02:00

Cealalta Irina(2008), de Andrei Gruzsniczki (a trebuitsa-i caut numele, mama ce ortografie)

o poveste tipica romaneasca, cu un oarecare aer de episod de serial politist.
jocul actorului principal si minimalismul in stil al regizorului aminteste de bresson si-i da o atmosfera existentialista.
din pacate nu cunosc cinematografia romaneasca (in afara de occident stiu doar vreo treipatru filme) si nu am un sistem de coordonate. atmosfera in film e tipica esteuropeana.

bre 30 Apr 2009 06:14

am prins aseara un pic din "there will be blood", mi s-a parut f misto lucrat si astept sa-l mai dea pe hbo, sa-l vad pe tot

angelodellacitta 03 May 2009 16:33

noul film al lui daniel myrik - the objective. foarte prost 4/10
se pare ca myrik ramane un one hit wonder. sau un half hit wonder.

Pauline Kael 03 May 2009 16:35

Angelo,ce ...erectie ingereasca ai:D

angelodellacitta 03 May 2009 16:37

esti convinsa?

Pauline Kael 03 May 2009 16:40

Absolut,ti-am raspuns si la Haneke(ma rog un fel de raspuns).

vicki 03 May 2009 17:48

`It`s a wonderfull life`-l-am vazut prima data la 12 ani,dar m-a impresionat cel putin la fel
e intr-adevar o bijuterie

chip 06 May 2009 00:44

tocmai am fost in IL Divo, si mi-a placut.
problema mea a fost ca fara cunostiinte despre politica in italia fluxul de nume, pozitii si roluri e covarsitor.
tehnic in filmul e foarte reusit: einscenat de la inceput pana la sfarsit in stilul uni eveniment medial, ceea ce corespunde foarte bine culturii vizuale dezvoltate in spectator de televiziune. montajul e covarsitor dupa prima vizionare, foarte multe scene sunt montate paralel sau asociativ, solicitand publicul sa aborde foarte des o perceptie metaforica a fluxului de imagini.
maine mergem in Star Trek, prietena mea e una dintre aceia..:)

Dragomara 06 May 2009 11:35

mai mult decât un film

cel despre care abia aştept să scriu:

She Hate Me (2004)

http://www.imdb.com/title/tt0384533/

Twinsen 06 May 2009 23:40

The Uninvited - 5/10

Remake hollywoodian a unei capodopere a genului horror, A Tale Of Two Sisters. Cel mai bun lucru e ca au americanizat complet povestea, care practic nu mai are nimic aproape nimic de a face cu originalul. Asa se face ca avem un horror decent, dar nu vad cine l-ar prefera variantei coreene.

bre 07 May 2009 06:10

revazut american beauty. ce frumos dansa punga in vant. @-)

angelodellacitta 07 May 2009 09:25

crank 2 high voltage - 9/10 :-O
the guilty pleasure of this year, setat pt. suferinzii de short attention span si impatimitii de jocuri proaste. nu se ia in serios nici o clipa, nu-si refuza nici o porcarie si ne ofera un plot absolut debil - chelios :P trebuie sa se electrocuteze constant pt. a-si putea reincarca bateriile inimii artificiale cu care s-a pricopsit, dupa ce inima naturala i-a fost transplantata unui guru al triadelor chinezesti din... nu sunt un mare amator de camp, dar filmul asta de serie D m-a cucerit definitiv.

Dragomara 07 May 2009 11:14

Originally Posted by bre:

io, noi l-am revăzut anu'trecut când am mers într-o excursie la munte (împreună cu colegii mei). a fost cel mai scurt drum Cernavodă-Pâru Rece, pe care l-am făcut vreodată. :)

halebardul 07 May 2009 18:23

Originally Posted by bre:

dar stii ca acel dans al pungii in vant vine de la antonioni, righ?
si daca da, de unde?

chip 07 May 2009 22:23

am vazut doua filme de antonioni, si as face analogia cu sfarsitul lui Zabriskie Point. gresit? probabil ca da, nu vad legatura decat in contextul esteticii uratului, cu care tipul din american beauty se "faleste".

halebardul 07 May 2009 22:40

din pacate, da, gresit.
mai incearca.

All times are GMT +2. The time now is 21:40.