![]() |
Cred ca tre sa-i drumu' la altu,ca parca am mai ajuns o data la IE, si n-a mai stiut nimeni
|
Clasament:
2. Sméagol-Gollum - 8 puncte 1. Ionutz55 - 9 puncte 3. oloriel - 6 puncte 4. onutza_ - 5 puncte 5. Pinky - 5 puncte 6. Gavriil - 4 puncte 7. Nightwane - 3 puncte 8. BeNnY - 3 puncte 9. Wraith - 3 punct 10. MinRep - 3 puncte 11. Gaandalf - 3 puncte 12. aditza2004 - 2 puncte 13. sciende - 2 puncte 14. iepurilah - 2 punct 15. theo - 1 punct 16. ogto - 1 punct 17. Lady_Skar - 1 punct 18. mihai770 - 1 punct 19. Galadriel_queen - 1 punct |
incep eu: Attila
|
LA Confidential
|
Io nu cred ca merge LA Confidential, asa ca spunetzi altul
|
Propunere:
Sa mearga si cu nume de actori (cat de cat cunoscuti totusi! ex. minim 5-10 filme sau unul f. cunoscut!) dar si cu nume de seriale! Ce ziceti? Ca sa mearga mai usor. |
Se va inchide foarte repede asa, oricum se inchide imediat ce ai voie, adica din a 5 tura, dar mie imi este indiferent
Deci sunt de acord, dar nu numai eu, sa vedem ce zic si ceilaltzi participantzi |
Eu sunt de acord. Ma rog, ca la faza cu actorii o sa fie o harababura...ca degeaba are 10 filme daca e de prin Venezuela si n-a auzit nimeni de ea. Dar repet, eu n-am nik impotriva. Deci? cum facem? ii dam drumu' sau nu?
|
Originally Posted by iepurilah:
|
Sunt perfect de acord:D, in 10 ture avem ce sa facem
|
hmmm....interesanta propunere....
dar am shi eu una pt voi! avand in vedere ca noi folosim aproape aceleasi filme intotdeauna, haideti sa jucam DOAR cu nume de actori!! ce ziceti? |
Sunt total contra, pe acest topic am si eu drept de veto, doar sunt leader:D
Pai daca jucam doar cu actori este mai greu, mai bine jucam si cu actori si cu filme este mai klumea si sa inchidem cum a zis gandalf, dupa 10 ture |
Originally Posted by Ionutz55:
Totally agree! Si pana la urma merg filmele care incep cu The?ca mie asta nu prea mi-e clar |
Eu am scris si cu THE, normal nu ar trebui sa mearga, adica potzi sa scrii THE One, dar numai daca ultima silaba a filmului trecut este on si nu th
Dar deocamdata au mers ambele variante cu toate cu a doua ar trebui lasata |
Ok, haideti sa-i dam drumul. Incep eu din nou
Denzel Washington |
Once Upon a Time in Mexico
|
Originally Posted by iepurilah:
Acum suntem la a 3 a. |
I, Robot
|
Otello
a 5-a tura |
Originally Posted by Ionutz55: