![]() |
Originally Posted by Federico:
Nu exista asa ceva ca cea mai buna interpretare actoriceasca, cel mai bun personaj, cel mai bun film. Ar trebui sa stii asta... totul e relativ. Daca formulezi altfel, "pentru mine e cea mai buna...", atunci e alta treaba. Eu de exemplu n-as putea sa spun care e cel mai bun din punctul meu de vedere pentru ca nu m-as putea hotori intre mai multi. Si sa-mi aleg un favorit ar fi greu...
Mie mi s-a parut destul de stearsa coloana sonora. Am vazut filmul de doua ori si nu mi-au ramas nici macar cateva secunde de muzica in minte, in conditiile in care nu as putea spune ca stau prost cu memoria. Tin minte ca e bine pusa in film, dar pur si simplu nu e impresionanta. 2001, Portocala, Pulp Fiction sunt cu mult in fata la acest capitol. Tot de la Tarantino, din punctul asta de vedere, e in fata si Kill Bill, apoi de la WKW ar fi In the mood for love, Chungking Express, Fallen Angels, poate chiar si Happy Together si 2046. In fata lui Inglorious Basterds cu mult sunt Oldboy si Lady Vengeance ale lui Park. Sunt foarte multe filme cu o coloana sonora mai impresionanta.
Aici sunt in mare parte de acord. |
Asta se reflecta asupra ta... Atat vroiam sa evidentiez. |
All times are GMT +2. The time now is 13:17. |