Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt nefericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95732)

redmen 18 Sep 2009 15:48

Ca am o durere mare de spate si va trebui sa merg iarasi sa fac tratament.

Liviu- 18 Sep 2009 16:50

Sunt nefericit pentru ca forumul asta devine doar un loc unde sa te dai inteligent si cunoscator, transformand aceste calitati in simple mijloace de atac asupra oricarei persoane si incalcand astfel regula de baza a oricarui forum: atacati idei, nu persoane. In gluma te mai amuzi din cand in cand pe baza unor persoane, dar cand se intampla atat de des, cum de altfel se intampla pe Cinemagia, se numeste doar nesimtire.

keepwalking 19 Sep 2009 18:41

pentru ca Alexandru Calinescu, directorul Bibliotecii Centrale Universitare din Iasi, releva o realitate pe care incercam degeaba sa o cosmetizam:

"Iaşul nu mai e capitală culturală de multă vreme, de când a început din perioada interbelică exodul intelectualilor spre Bucureşti, exod care a continuat. Bucureştiul a devenit un oraş tot mai mare, mai important, cu o ofertă culturală extrem de variată şi ar fi o utopie să credem că Iaşul ar mai putea redeveni ceea ce a fost odinioară. Rămâne un centru important de cultură, în primul rând prin viaţa universitară, prin universităţile din Iaşi. Oricare cifre le-am lua, număr de teatre, galerii de artă, muzee, comparaţia este zdrobitoare dacă ne-am compara cu Bucureştiul. Acesta a fost cursul istoriei, nu s-a întâmplat numai la noi, şi în alte ţări capitala a concentrat viaţa culturală şi nu numai, trebuie să acceptăm lucrurile aşa cum sunt. Ceea ce ar trebui să facem este să dinamizăm viaţa culturală ieşeană în parametrii ei actuali, cu disponibilităţile ei actuale"

ricutza 20 Sep 2009 01:56

Originally Posted by Dragomara:

una dintre fericitele mele:

I carry your heart with me

I carry your heart with me (I carry it in
my heart) I am never without it (anywhere
I go you go, my dear; and whatever is done
by only me is your doing, my darling)

I fear
no fate (for you are my fate, my sweet) I want
no world (for beautiful you are my world, my true)
and it's you are whatever a moon has always meant
and whatever a sun will always sing is you

here is the deepest secret nobody knows
(here is the root of the root and the bud of the bud
and the sky of the sky of a tree called life; which grows
higher than soul can hope or mind can hide)
and this is the wonder that's keeping the stars apart

I carry your heart (I carry it in my heart)

(Edward Estlin Cummings)
(sursa: www.poezie.ro) :x :x :x

mi-a placut mult poezia asta recitata de Cameron Diaz in Me and my sister (sper sa nu incurc titlul).

Mikala 25 Sep 2009 01:22

Sa vedem in afara de faptul ca nu mi-am imaginat niciodata ca nu o sa vad asa ceva din partea unei persoane la care nu ma asteptam sa vad , am zis ca mai bine mor , imi dau la schimb viata decat sa vad faza de acum 5 ore ... de aia nici n-am somn .

Mikala 25 Sep 2009 12:08

Pai cam asa am putea spune :)

Oricum experienta de aseara a fost un pic traumatizanta , avand in vedere ca nu ma asteptam la asa ceva . Viata mea a luat o intorsatura la 360 de grade de parca sunt in zona crepusculara . Nici acum nu-mi vine sa cred . Am vorbit cu sora mea despre " intamplarea " de aseara . Noroc , ca m-am confesat . Nu am putut sa dorm si a fost mult prea dureros . .

Chambord 25 Sep 2009 13:08

Originally Posted by Mikala:

Viata mea a luat o intorsatura la 360 de grade de parca sunt in zona crepusculara .

a. 360 grade = 0 grade = de unde ai plecat. Deci viata ta s-a intors la loc. Arata a zona crepusculara ? Atunci ... IT'S HAPPENING !

b. ne zici si noua ce te-a dat peste cap (rotatie completa 360) atat de tare ?! Poate are cineva vreo idee cum poti scapa de babau' de aseara. :-O

Mikala 25 Sep 2009 16:09

E mai complicat ... :| e o chestie de familie grava .. ma rog , nu ma asteptam la asa ceva si n-am putut sa dorm deloc , trebuia sa vorbesc cu cineva , asa ca am vorbit cu sora mea . .
Nu e legat de mine , e legat de parinti .. doar atat pot spune ..

Mikala 26 Sep 2009 20:48

Si eu sunt obosita .
Si eu am facut treaba . Am ajutat-o pe mama la treaba .
Si inca o sa o mai ajut la treaba . . ce-nseamna sa fi fata . .

Judex 27 Sep 2009 04:11

...pentru ca nu vrea sa divorteze. Sor'mio, ce fac? :((

Judex 27 Sep 2009 14:29

Deci ultima parte a textului tau e de-o perversitate nemaipomenita. :D

Deleted 27 Sep 2009 14:30

Originally Posted by Judex:

...pentru ca nu vrea sa divorteze. Sor'mio, ce fac? :((

ce i-ai făcut şi până acum :-?

careful with that axe, Eugene :D

p.s. azi sunt psihedelică

Judex 27 Sep 2009 14:35

Pai culmea e ca eu sunt cel care vrea sa treaca la etapa urmatoare. N-ai fi crezut ca pot sa fac asta, asa-i? :D

Deleted 27 Sep 2009 14:39

Pai culmea e ca eu sunt cel care vrea sa treaca la etapa urmatoare. N-ai fi crezut ca pot sa fac asta, asa-i? :D

culmea e acme? sau ACME?

Judex 27 Sep 2009 14:39

@Drago
E naspa ca nu prea e soare, ar fi mers un apus tomnatic in curte, langa vita de vie si teasc. ;)

@Sor'mea
Da. :D

Deleted 27 Sep 2009 14:41

@Drago
E naspa ca nu prea e soare, ar fi mers un apus tomnatic in curte, langa vita de vie si teasc. ;)

@Sor'mea
Da. :D

eu vreau: soare, mare... dextracţie,

DA B-)

şi am o bubă în talpă :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((

Judex 27 Sep 2009 14:44

@Drago
1. Nu-s oltean.
2. Mi s-a pus pata pe EA, n-am ce sa fac.

@Sor'mea
Zice ca le place dextinctia mea. :D

Deleted 27 Sep 2009 14:45

@Sor'mea

nu ştiu ce-i aia, dar dac-o vrea
mie nu-mi trebe,
poate s-o ia :D

Judex 27 Sep 2009 14:48

Originally Posted by Deleted:

@Sor'mea

mie nu-mi trebe,

Le-o dau pa toata, ce sa fac io cu ea? :))

Deleted 27 Sep 2009 14:48

Dragomaaaaaaaaaaaaaaaara,

eu vreau: soare, mare... dextracţie,
DA B-)

come and get it! :-*

n-auzi că-s ... şchiop? :(( :(( :((

Deleted 27 Sep 2009 14:49

@Sor'mea

mie nu-mi trebe,

întrebările astea-s dangeroase :D

Judex 27 Sep 2009 14:54

@Sor'mea

mie nu-mi trebe,

întrebările astea-s dangeroase :D

Ca doar nu s-o nimeri prin preajma vreo Lorena Bobbitt. :D

Deleted 27 Sep 2009 15:10

may,

Ca doar nu s-o nimeri prin preajma vreo Lorena Bobbitt. :D

pe mine m-au creştinat ca fiind o Lorna, nu Lorena ... so, don't >:)

Judex 27 Sep 2009 15:12

Si cu "D", adica :D

Deleted 27 Sep 2009 15:15

Si cu "D", adica :D

de la Destinxie? =))

Judex 27 Sep 2009 15:36

Sau 'Dilitid'. :))

Deleted 27 Sep 2009 17:04

oh... babe, acum chiar m-am convins de sexul tău! :P :P :P
vorba cântecului who the fuck is (next door) Alice?!
----
no, ia o dedicaţie, că iar am un atac de scenarită, iubire!
Smokie - Who the Fuck is Alice?
http://www.youtube.com/watch?v=CsrfovOPcjk

I like that :-* :P B-)

cică more :))

mais ... să fim sobri! (Alphonse Allais)

Deleted 27 Sep 2009 18:47

mais ... să fim sobri! (Alphonse Allais)

ufff... cel mai adesea mi-s susceptibilă. oare cum se tratează asta?!

râzând, Dragomara, râzând :) ... against all odds (şi a "ciudaţilor" care vor să ni-l şteargă)

so: eu dau cu picioru' (ăla, unicul valid), frati-miu cu capu' ... fiecare cu ce mai are la îndemână

în rest, fk, what the heck!

zisei io după o zi-lumină de muncă :D

tnx pt cadou :) :-*

illotempore2002 27 Sep 2009 23:10

Mai vorbeste cineva de filme pe forumul asta? Va mai uitati si voi la filme?
Ca m-apuca jalea.

Cinemania 28 Sep 2009 07:52

Sunt nefericit/a pentru ca...

illotempore2002 28 Sep 2009 08:53

De ce esti nefericit Cinemania, ca nu se intelege?
:)

ricutza 28 Sep 2009 11:48

pai Cinemagia nu era nefericit. Doar ti-a reamintit titlul subiectului. Sau cel putin eu asa am inteles. :P

illotempore2002 28 Sep 2009 11:52

Stiu Ricutza, il asteptam pe el sa-mi zica asta, ce ai zis tu, pt ca i-as fi raspuns ca tocmai de aia sunt nefericita, ca nu mai vb nimeni despre filme, deci eram cat se poate de on-topic dar nu s-a prins el. Sau s-a prins dar nu s-a tinut bine si e pacat.

ricutza 28 Sep 2009 12:06

stiu ca tu de fapt erai on topic, dar mesajul tau a aterizat in mijlocul unei discutii lungi (extrem de off topic :P) ceea ce m-a facut sa le relationez -chit ca nu asta era ideea. Mi s-a parut citind asa mesajele de-a valma, ca de fapt discutia lunga ar fi provocat nefericirea ta si ca te plangi ca lumea nu vorbeste despre filme pe un topic in care oricum nu se vorbeste despre filme (ci despre nefericiri). Si am presupus ca asta a patit si Cinemania, si de-asta mi-am si permis sa intervin :P .

Stiu insa ca de fapt mesajul tau n-avea nici o legatura cu discutia care-l precede ci cu o stare generala. E insa amuzant cum se citesc asa toate postarile unele dupa altele.

Cinemania 28 Sep 2009 22:11

Originally Posted by illotempore2002:

Stiu Ricutza, il asteptam pe el sa-mi zica asta, ce ai zis tu, pt ca i-as fi raspuns ca tocmai de aia sunt nefericita, ca nu mai vb nimeni despre filme, deci eram cat se poate de on-topic dar nu s-a prins el. Sau s-a prins dar nu s-a tinut bine si e pacat.

nu te stresa degeaba :D

illotempore2002 28 Sep 2009 22:18

Atunci raspunde la-ntrebare: de ce esi nefe-ricit?

Cinemania 28 Sep 2009 22:19

momentan n-am motive sa fiu nefericit

illotempore2002 28 Sep 2009 22:26

Originally Posted by Cinemania:

Sunt nefericit/a pentru ca...

aici mah....de ce erai nefericit?

Cinemania 28 Sep 2009 22:30

pai asta e titlul topicului pe care am tinut sa il amintesc dupa carnatul de off-topice de dinaintea jelaniei tale

daca ma refeream la mine nu scriam Sunt nefericit/a ci sunt nefericit

illotempore2002 28 Sep 2009 22:32

Aha, deci nu pemine ma mtrai ci pe cei de dinainte.

illotempore2002 29 Sep 2009 17:02

dulce tortura = turta dulce?

p.s. cand va spsuneam ca-i criza nu ma credeati :))

illotempore2002 29 Sep 2009 17:31

Dont mention Profiterol. Acum 2 ani am facut intoxicatie cu Profiterol pt ca mancam 2, mari, pe seara, in fiecare seara, timp de muuuulte luni :-& Gasisem cel mai bun profiterol din lume unde locuiam, acum sa nu mai auz de el.

Rapture 29 Sep 2009 20:07

Ca maine am ore de dimineata pana seara . :-<

corinka 29 Sep 2009 22:14

pentru că iar mi-e foame. şi cu toate că este ziua de naştere a Andreei, de data asta Florin n-a făcut nicio dulce tortură, cică nu sunt bani. asta da criză!:(( :(( :((

Eu cred ca a platit factura primita de la croitorul invizibil care ti-a aranjat tie pantalonii si de-aia n-a mai avut bani de torturi.

corinka 29 Sep 2009 22:43

In concluzie, n-a avut mult de platit, deci croitorul n-a taiat mult. Asta nu-i o veste rea!

illotempore2002 30 Sep 2009 10:52

Dragomara, ai devenit abonata "Sunt nefericita" mai revino-ti si tu cat inca se mai poate.

illotempore2002 30 Sep 2009 11:19

Da, am solutii. Le vrei?

Judex 06 Oct 2009 02:34

...iubita mea se intoarce la braba-su! :((
Cica nu sunt indeajuns de reliable sa mearga cu mine in Oesterreich... :-O

Illo, ai vorbit cumva cu ea?

corinka 06 Oct 2009 21:40

m-am trezit cu ambele mâini amorţite, asta ca să nu mai zic că visam că-i explicam unuia în vis că mă dor mâinile. de fapt e impropriu spus amorţite, mă ustură să mă mănâncă degetele şi palmele, şi am senzaţia că m-ar fi muşcat mii de urzici/ albine. no, am căutat pe Net o explicaţie şi uite peste ce-am dat:

"Salutari Ionut,si mie mi se imtampla aceiasi problema!La mana stanga, degetul inelar si cel mic,cu jumatatea palmii inferioare mi-au fost amortite 3 saptamani.Ca sa aflam cum o putem face sa dispara,trebuie sa ne aducem aminte cum am capatat-o!Mie mi-a aparut aceasta amorteala,stand mereu in fata calculatorului ,bineinteles cu coatele asezate .Am avut impresia ca e din cot ceva....dar nu!Este din cauza pozitiei incorecte a spatelui!Toate variantele ce le-am citit mai sus ,toate sunt bune . Trebuie facut multa miscare,nu numai a mainilor ,a intregului corp.Trebuie sa faci o ¨incalzire ¨a corpului ,iar seara,ia o Aspirina,si unge-te cu ARTROSTOP si infasoara slab.Vei avea rezultat favorabil in doua zile.Asa am facut si eu!Fa la fel si scrie-mi!"
=)) poate că n-ar fi rău să încerc acum să cobor scările în mâini?! :-/

Si eu am avut o perioada in care ma trezeam cu mainile amortite. Mi-a trecut in timp.

buticut 06 Oct 2009 22:40

Ultimele 2 saptamani au fost pur si simplu sucky in general. Mai tot timpul sunt obosita si cand sunt mai fresh ma enerveaza si ma dispera altii, chit ca Ro-Iff-ul de saptamana trecuta a fost misto,chiar daca aradenii nu au fost prea "receptivi"

All times are GMT +2. The time now is 18:08.