Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt fericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95657)

Judex 15 Jun 2009 00:31

Asta cu acreala strugurilor este de-o absurditate ingrozitoare in contextul de fata. In fond, am recunoscut ca inca ma atragi fizic. Dar nu conteaza, pentru ca am o florareasa in zona care m-a fermecat cu sanii ei azi dimineata cand impacheta cu dexteritate celofanul ala legandu-l cu fundita de feriga.

illotempore2002 15 Jun 2009 00:32

florile nu se dau in celofanul ala dezgustator....florile se dau asa, fara nici un plastic pe ele.
tractoristule.

Judex 15 Jun 2009 00:38

Tractoristo, ofer foarte rar flori, iar de obicei le duc cat se poate de neambalate si putine. Cand e vorba de vreo fiinta speciala, cum era profa de mate din adolescenta mea, de-a dreptul cate una. Dar tu nu mi-ai zis niciodata ce flori iti plac...
Revenind, ACUM ERA O NUNTA!!!

illotempore2002 15 Jun 2009 00:40

mie imi plac toate florile.
cel mai misto moment in care am primit flori a fost cand Stefan, stiind ca sunt suparata pe el ca lucrase pana la 12 noaptea, a venit acasa cu o galeata de lalele :D le cumparase de la o tziganca cu tot cu galeata

de atunci imi plac lalelele
:)

Judex 15 Jun 2009 00:43

Si nu puteai sa-mi spui cand te-am intrebat mai demult? Tocmai sparsesem un sait cu livrari de flori. :D

illotempore2002 15 Jun 2009 00:56

sunt fericita ca mi-au mai crescut sanii

:D

Judex 15 Jun 2009 01:04

In jos?

redmen 15 Jun 2009 10:25

Irina Marinescu rulez !

illotempore2002 15 Jun 2009 10:27

tu de unde stii?
:-/

sunt fericita ca sunt prietena cu Jean Michel Frodon pe facebook :x

si ca sunt 5 viewers in sectiunea de Clasic, unde cei mai ,multi au fost 2 in ultimele saptamani

StefanDo 15 Jun 2009 10:41

tocmai au fost 6 :)

redmen 15 Jun 2009 10:42

Originally Posted by Judex:

Ii e greu de la peste 10000m altitudine.

Judex ... de o saptamana si ceva se tot afla la 10000 m altitudine si in acelasi timp e in bucatarie facand bucate pe alese.Imi explici si mie cum reuseste ? Nu mai are vreo sora ceva ?

illotempore2002 15 Jun 2009 10:57

=))

bine punctat. de altfel e la mintea cocosului.

l.e. nu m-ar mira sa ne anuntze azi-maine ca vor avea si un copil...=))

Alex Leo Serban 15 Jun 2009 11:25

facebook, yuk :-&
& daca nici dinuleasca nu a reusit sa ma convinga sa-mi fac cont acolo... ;)

decit sa se bucure k e 'prietena' cu j-m frodon (lol) illo mai bine ar citi 'cahiers du cinema' - unde, in nr pe iunie, ar avea 'bucuria' sa dea peste mine... :D

ps din pdv-ul meu, moda romaneasca suge, desi am inteles k cea mai interesanta este carmen secareanu... nu stiu, n-am timp de moda ro & consider k moda, in general, nu poate pasiona decit persoanele f superficiale; altfel, k spectacol de la distanta, poate fi amuzanta - vezi 'pret-a-porter' al lui altman sau 'valentino: ult imparat', documentarul vz la tiff...
pps intr-unul din numerele cotidianului 'silhouettes', scos cu ocazia festivaluluui 'pasarela', am un text dspr coco chanel, unde o citez cu ceea ce a spus dspr moda: 'moda se demodeaza, stilul niciodata!'
eu credeam k am spus-o eu prima data... :))

illotempore2002 15 Jun 2009 11:29

draga als, deci nu te-a gaurit nimeni prin sicilia sa inteleg?

hm...pacat....

in alta ordine de idei, eu sunt foarte superficila, my dear, da, SUNT SUPERFICIALA SI FRIVOLA
and now what?

deci eu imi cumpar Cahiers du cinema in fiecare luna si le si citesc, asa ca stai fara grija....:-* dar cel mai probabil ca la articolul tau o sa ma apuce somnul

Alex Leo Serban 15 Jun 2009 11:43

nu ma mira deloc draga: persoanele frivole & superficiale nu au what it takes k sa inteleaga textele mele... & nici eu nu scriu pt ele - ci pt cele 15-20 persoane in a caror opinie ma incred
elite, deh :D

ps stai linistita, am mai fost in sicilia de cel putin 4 ori, iar la taormina (unde s-a filmat finalul unui mare film... dar nu-mi fac iluzii k ai sti care! :P ) nu sint mafioti, ci doar vilegiaturisti bogati

illotempore2002 15 Jun 2009 11:45

aha, adica tu scrii pt elite iar Frodon & friends pt mase si frivolitati?

Alex Leo Serban 15 Jun 2009 11:46

cind ii citesti tu, da :))

Alex Leo Serban 15 Jun 2009 11:53

i couldn't care less - nu tin sa scriu neaparat la 'cahiers...', am solicitari si de la rivala 'positif' ;)

dar impulsul tau de turnatoare vorbeste volume :D

StefanDo 15 Jun 2009 11:53

dupa ce se rezolva o problema cu forumul am sa sterg ultimele cateva mesaje

illotempore2002 15 Jun 2009 11:53

nu, am sa fac altceva, am sa-i trimit acest link si o sa-l sfatuiesc sa te dea in judecata

=)) =))

StefDo, nu sterge ca nu ne certam, ne tachinam :D

p.s. si Positif e cool

illotempore2002 15 Jun 2009 12:04

deci va jur, azi cand veneam la serviciu, pe calea mosilor am vazut o florarie numita floraria Alex iar la 50 de metri una identica numita floraria Leo :))
=))

sunt doua chioscuri din acelea de tabla, si cu florarese tiganci
cei care au traseu pe mosilor, sa se uite sa vada

Alex Leo Serban 15 Jun 2009 12:05

GIZAS, surely nu ne 'tachinam', pt k asta ar presupune k ne 'iubim' - or se stie k eu nu iubesc pe nimeni... :-*

ps stefan, nu-nteleg dc esti atit de intepat & mereu cu biciu (sau bitch-u)-n mina! tu ce-ai vrea, sa fie o pace si-un consens tot timpu!? ar fi superboring, trust me!
cind a fost vba sa-l bannati pe suspect de bizon ati tras oblonu, acu sinteti hiperenergici... incercati o cale de mijloc :))

@illo: daca le pozezi le publicam in 'dilema' B-)
altfel, sansele sa gasesti o florarie 'alex leo' sint nule... pur si simplu aceste prenume nu se 'pupa' decit in cazu meu! ;;)

illotempore2002 15 Jun 2009 12:07

de acord cu pampalaul.

pe care sper sa-l gaureasca cat mai curand.

miercuri 15 Jun 2009 12:07

Originally Posted by illotempore2002:

really acum, prietenia pe facebook cu persoane mai mult sau mai putin celebre pe care nu le cunosti in viata reala e ca si cum ai avea prieteni imaginari. it's not like you're gonna make them aware of you.
you should keep you fb account pentru prietenii din viata reala. cred ca am mai zis asta pe undeva.

@als - chiar ieri luasem la rasfoit una din brosurile acelea de la institutul francez, cu le petit text despre coco

StefanDo 15 Jun 2009 12:09

ma doare-n pix de consens, va vreau on topic
unde mai pui ca va tot plangeti ca nu se vorbeste de filme pe forum

illotempore2002 15 Jun 2009 12:10

Originally Posted by miercuri:

Originally Posted by illotempore2002:

really acum, prietenia pe facebook cu persoane mai mult sau mai putin celebre pe care nu le cunosti in viata reala e ca si cum ai avea prieteni imaginari. it's not like you're gonna make them aware of you.
you should keep you fb account pentru prietenii din viata reala. cred ca am mai zis asta pe undeva.

@als - chiar ieri luasem la rasfoit una din brosurile acelea de la institutul francez, cu le petit text despre coco

Miercuri, tu vbesti serios? :-/
evident ca nu inseamna nimic prietenia pe facebook, ma prosteam pur si simplu, e mai degraba vorba de faptul ca sunt fan Cahiers....

@ als & miercuri, ziceti mah de ce sunteti fericiti? sa fim ontopic, mama ma-si

Alex Leo Serban 15 Jun 2009 12:16

stefan, wtf are u talking about?!
aici NU se vbeste dspr filme - e un topic dspr ce face un om fericit(a) = not necessarily movies!

uite, eu daca spun k sint fericit k am vz filmele lui dreyer, n-as putea avea niciun dialog cu illo - care sint convins k nu le-a vz sau, mai rau, au plictisit-o (mai ales 'gertrud' ;) )...
asa k mai bine va las, ma duc la piscina hotelului 'mediterranee' (de unde se vede mediterana & etna - btw, wish u were here, in ac hotel sint jay, frank, fabrizio, boyd et tutti quanti B-), ma pun la umbra sub un parasol (k la ora asta te bate soarele-n cap) cu un minunat pessoa, comand o coca (cola) & la (dolce) vita e bella ;;)

miercuri 15 Jun 2009 12:18

Well, nu toata lumea isi da seama ca prieteniile pe fb nu inseamna nimic,.. am cunoscut suficienti. :P

Si da, sunt fericita ca am apucat sa dorm mai mult de 3 ore!

StefanDo 15 Jun 2009 12:19

sunt fericit ca sunteti toti acolo si ca va merge bine ;)

illotempore2002 15 Jun 2009 12:22

hi...ce m-ai speriat, stefane, pu pu pu

@als, du-teeeeeeeeee si nu te mai intoarce....

Gloria 15 Jun 2009 12:24

Leo, poate faci un jurnal de festival, fie si aici, in topicul cu lucrurile care ne fac fericiti, si unde nu prea se scrie despre filme.8->

illotempore2002 15 Jun 2009 14:42

sunt fericita ca am vazut niste poze cu koala bears
:)

Judex 15 Jun 2009 16:08

@redmen
Esti dilimandros. Cand vine acasa, poate sta si in bucatarie din cand in cand. Cand e plecata, cred ca am voie sa mai pierd timpul si pe forum. Nu face si tu ca Illo care-si creaza certitudini din presupuneri si neatentie. Bine, la ea e si ranchiuna...

ricutza 15 Jun 2009 16:17

Originally Posted by Alex Leo Serban:

facebook, yuk :-&
& daca nici dinuleasca nu a reusit sa ma convinga sa-mi fac cont acolo... ;)

Nu sunt de acord. Facebook e foarte marfa! Poti vedea ce carti citesc diverse persoane, ce muzica asculta... poti tine cat de cat legatura cu oameni cu care nu prea apuci sa vorbesti... si esti intr-un fel pus la curent cu ce mai fac diversi indivizi. O prietena a mea il adaugase in lista pe un teoretician de film (dar nu mai stiu exact care) si e interesant ca poti sa vezi ce mai scrie, ce mai citeste. Mie imi place.

illotempore2002 15 Jun 2009 17:07

@redmen
Esti dilimandros. Cand vine acasa, poate sta si in bucatarie din cand in cand. Cand e plecata, cred ca am voie sa mai pierd timpul si pe forum. Nu face si tu ca Illo care-si creaza certitudini din presupuneri si neatentie. Bine, la ea e si ranchiuna...

ranchiuna ca ce? adica ce motiv mi-a cauzat mie ranchiuna impotriva ta?
inafara de comportamentul tau mitocanesc constant, nu ma deranjeaza absolut nimic la persoana ta. a, ca am decis sa te tzin in lista de ignore pe mess pt ca nu-ti mai suport mitocaniile - asta se numeste ranchiuna?

corinka 15 Jun 2009 17:18

Originally Posted by Alex Leo Serban:

wish u were here

Deci un pic de altruism exista, chiar si intr-un suflet de mizantrop. :)

corinka 15 Jun 2009 17:19

dilimandros

Ce-i aia dilimandros? :-/

Judex 15 Jun 2009 17:27

Cori, termenul l-am folosit in loc sa-i spun ceva de genul - ai luat-o razna? chiar vrei sa scriu pe forum orarul activitatilor mele si-ale ei? Stg like that... Btw, sper sa nu fi crezut ca-l jignesc. :)

Illo - ranchiunoasa,
Illo - ranchiunoasa!

Gata, ma tirez. Sunt fericit ca iesim la o terasa in parc.

corinka 15 Jun 2009 17:33

chiar vrei sa scriu pe forum orarul activitatilor mele si-ale ei?

Pai nici nu mai ai mult!

Gata, ma tirez. Sunt fericit ca iesim la o terasa in parc.

Plimbare placuta si salutari Deliei! =))

redmen 15 Jun 2009 18:09

Btw, sper sa nu fi crezut ca-l jignesc. :)

Daca ai fi vrut sa ma jignesti nu ai fi folosit cuvantul ala.Si nici eu nu am avut intentia asta.E insotitoare de zbor ? De petrece asa mult timp prin avioane ?

P.S. Topicul "Sunt trist/deprimat pentru ca .... " exista ?

illotempore2002 15 Jun 2009 22:10

sunt fericita ca Judex nu e online. <:-P

p.s Redmen, sa-ti explic: iti va zice / sugera ceva mai discret (dar tu va trebui sa intelegi) ca gagica e o super femeie de succes, cu un job senzational de important si de misto, se plimba in toate colturile lumii, pt ca tipa e super adevarata, nu te-ai prins, e o smechera, l-a lasat sa-i conduca Audi-ul decapotabil, superbul Audi, mai, tipa e de milioane (de aici unele dintre noi ar trebui sa traga concluzia cat de valoroasa e gagica si cat de valoros e el, Judex, ca o tipa atat de tare se uita la el, si mai mult, se marita cu el....iti dai seama ce tare e Judex? ;) .... cam asta e stratagema.....doar ca el crede ca unele din noi or sa cada pe spate) =))

Judex 16 Jun 2009 04:15

Originally Posted by redmen:

Btw, sper sa nu fi crezut ca-l jignesc. :)

Daca ai fi vrut sa ma jignesti nu ai fi folosit cuvantul ala.Si nici eu nu am avut intentia asta.E insotitoare de zbor ? De petrece asa mult timp prin avioane ?

Passengers cabin crew. Da.

Judex 16 Jun 2009 05:43

Sunt fericit pt ca am vb cu cel mai tare avocat si e posibil sa nu fac puscarie pt frauda.

Cinemania 16 Jun 2009 08:00

Sunt fericit pt ca am vb cu cel mai tare avocat si e posibil sa nu fac puscarie pt frauda.

doar ai vorbit, sau i-ai si dat din Glenfiddich-ul ala ? :D
sper ca nu

altfel, sunt fericit ca au inflorit teii de langa bloc

Judex 16 Jun 2009 08:03

Nu, vere, sunt disperat de fapt... Aa vrea un Glennfiddich acu'

corinka 16 Jun 2009 09:20

am vb cu cel mai tare avocat

Care este? Cum il cheama adica?

Judex 16 Jun 2009 09:21

Iti spun pe privat.

Judex 16 Jun 2009 10:23

Sunt fericit pentru ca s-a intors Delia acasa. Si mi-a dat o palma peste ochi si a zis hai. Si eu scriu asta si primesc palme in cdap. Si o iubesc pe cea mai frumoasab femeie intalnita vreodata. Illo.

illotempore2002 16 Jun 2009 10:26

mai baiatule, tu esti dement?

:))

(faleze de nisip, Dan Pita)

Alex Leo Serban 16 Jun 2009 12:40

@ gloria: i would if i could, da mi-am lasat laptopul la buc, de lene sa-l car, si nu scriu decit de la press room-ul lor - intre 2 plaje ;)

orcum, filmele sint super-lousy, kiar n-as avea dspr ce sa scriu (cu exceptia unui docu misto dspr gregory corso, poetu beat)... ieri a aparut pe terasa hotelului de tz-shpe stele rodrigo santoro (kiar el, insusi!), sau mai bine zis 'rodrigU santorU' pe braziliana, moment in care toate pitzi dp terasa au inceput sa vina sa se pozeze cu el, iar el a fost dragut & s-a pozat...

momentu cel mai misto a fost concertu de muzica braziliana cu un anume 'carlinhos brown' (care arata k un yannick noah mai gras, cu o ditamai coada rasta), la-nceput am crezut k o sa fie un rateu - desi imi place de mor muzica brasileis! - pt k a aparut pe scena imbracat intr-un costum alb cu sacoul direct pe peptu-i paros plus o palarie caraghioasa, tot alba, pe cap (parea ala de la boney m...), da cind a-nceput sa cinte, dupa o piesa jumate toata sala (ma rog, 'sala' e impropriu spus: amfiteatru grecesc din sec nustiucare) a fost in picioare dancing, clapping, singing :)
tipu a trecut prin public, a facut trenuletzu cu lumea dupa el - la un moment dat, a fost f nostim, trecind pe culoarul la capatul caruia era asezat rogrigo s l-a remarcat (era clar k nu stia k e acolo!) & a strigat 'santoru' , k un manelist care-l vede in public pe piersic ('piersicu'!) si-l striga B-)

deci concertu cu carlinhosu (& santoru) a fost 'super'(u), da alcva n-am dspr ce sa scriu...

All times are GMT +2. The time now is 07:33.