![]() |
concurs Percy Jackson şi Olimpienii: Hoţul Fulgerului
Originally Posted by sherby03zu:
Buna ziua. Pentru a putea intra in posesia premiului va invitam la sediul nostru: JOI intre orele 15:00-19:30 si VINERI intre orele 15:00-18:00 Adresa: iMedia Plus Group - Pierre de Coubertin, nr. 3-5, bloc turn, et. 5 sect. 2, Bucuresti, Tel 031.80.57.784, Fax 031.80.57.791 Cu drag, Echipa Cinemagia |
vin vineri sa iau alea..ca atunci imi ridic buletinu:))
|
Buna ziua,
Am castigat la Planet 51 am trimis mail si dupa doua sapt nu am primit nici un reply si am trimis iar si in continuare nu am primit mail. Si nici macar nu gasesc un numar de telefon unde sa sun. Ce e de facut? Multumesc Radu |
inca nu am primit premiile la Planet 51 de la distribuitor
|
nici una dintre variantele la concursul http://www.cinemagia.ro/concursuri/5...a-polirom.html nu este corecta. Prima ceremonie de decernare a avut loc pe 16 mai 1929.
|
intrebare
trebuiau ridicate intrún anumit timp premiile?
|
Concurs DanceTime
Am incercat sa ma inscriu la concursul Dance Time dar nu gasesc nicaieri formularul de concurs. Se poate da un link direct catre pagina de concurs pe site-ul respectiv?
|
Am aflat de la cineva ca toate persoanele castigatoare la concursurile cinemagia ar fi fictive,ele neexistand In realitate.adevar sau minciuna.eu particip aproape zilnic de ceva vreme si nu am castigat nimic.cum se face ca alti castiga de cateva ori pe luna.ma lamureste si pe mine cineva?:-?
|
la cat de mult ne chinuim ca toate concursurile cinemagia sa mearga bine, in ciuda colaboratorilor care intarzie si-a postei care a fi in stare sa trimita coletele oriunde numai unde trebuie nu, te rugam sa te duci la acea persoana si sa-i arzi cateva. Toate concursurile cinemagia sunt pe bune.
|
eu am intrat pe profilul persoanelor castigatoare la concursurile cinemagia si majoritatea nu aveau nici o activitate pe site, pe forum, ba chiar unele abia isi deschisesera cont :) Eu particip in continuare zi de zi, sa vad in cati ani castig si eu ceva :-/
|
castigatorii sunt alesi aleator, nu dupa activitatea de pe site :) persevereaza, nu se stie niciodata ;)
|
Ar fi mai interesante concursurile astea daca ar fi si pentru cinefili (nu, astea nu-s pt cinefili, poate castiga si o persoana care n-a vazut un film in viata ei). Ma gandeam la ceva gen ghicitori inteligente, una saptamanala de exemplu ca sa nu va ocupe prea mult din timp. Oricum ceva care nu se bazeaza neaparat pe noroc (sau pe numarul de conturi create). Din cate observ altii pot (ma uit la competitie).
|
sa stii ca ar trebui acordate premii doar la cei care contribuie cu ceva la filmul respectiv sau la celelalte.chiar si eu am intrat pe profilul la cei castigatori si am observat ca au puncte doar din login si nu e corect eu care ma chinui sa ajut si sa imbunatatesc site ul nu primesc nik si ala care doar il viziteaza primeste.pai aici unde este corectitudinea.poate schimbati ceva in regulamentul concursurilor.multumesc
|
clauditza, la premii au sanse toti cei care participa la concursuri. Acest lucru nu se va schimba.
cine contribuie la paginile actorilor/filmelor este recompensat cu dvd-uri |
Am castigat si eu 2 DVD-uri : "From Paris with love" si "Reuniunea familiei Snoopy", am trimis mail-ul care se cerea, dar apoi nu s-a mai intamplat nimic Au trecut cateva zile si as vrea sa stiu si eu cat mai astept sau macar cand si cum vor ajunge la mine chestiile.
|
bucurestenii sunt invitati la redactie sa-si ridice premiile, dar asta numai dupa ce le primim de la distribuitori. vei fi anuntat prin mail.
|
Multumesc. Astept.
|
Originally Posted by Liviu-:
Ar fi fain. |
Ghicitori inteligente, cool. Subscriu. Cine ghiceste, primeste un dvd. Cine da un raspuns gresit, bann o saptamina. Agreed?:)
Let's raise the stakes for a change... |
Originally Posted by Windom:
DAA. =D> :-bd <:-P Iar cei care gresesc de 2 ori trebuie sa participe la un survival-forumeeting in padure (cine are mai multe puncte tine masca si drujba) :D |
NUUUUU! Nu, masca si drujba... e prea clasic... mai degraba un ciocan de sfarmat degete sau un patent de smuls unghiile!
|
Buna ziua. Sunt una dintre castigatorii concursului Saga Amurg Eclipse. Intrebare: Ce inseamna "premii" mai exact? Pentru ca in concurs se zice de premii originale Eclipse sau invitatii la film. In regulament zice sa mergi la casa de bilete ca sa iti ridici invitatia la film.. Cum aflu ce anume am castigat, premii(bratari, brelocuri, postere) sau invitatia dubla?
Va multumesc. Vampirika |
Premiul consta intr-o cina romantica cu Pateu. Tine aproape pentru detalii...:)
|
Iertat sa-mi fie off-topicul, dar nu ma pot abtine...=)) =)) =))
De gasca sau de rata?=)) |
off topic:
Trebuie sa recunosc ca sunteti foarte haiosi, si nu m-ar deranja un asemenea premiu. Ma asteapta la casa de bilete, nu? on topic: Ma ajuta vreun moderator cu raspunsul asteptat? |
concurs
sal.. am castigat si eu la concursul http://www.cinemagia.ro/concursuri/c...g-eclipsa.html dar nu se specifica ce anume am castigat.. se poate sa imi lase cineva un mesaj pe forum cu premiul exact?
multumesc |
pai ideea e in felul urmator
toti castigatorii au invitatie la film. In ceea ce priveste obiectele, va trebui sa veniti la sediul nostru si sa va alegeti din ce mai este disponibilul. Eu zic sa va grabiti, ca altfel ramaneti cu postere :D. |
Buna ziua! Am castigat Cartea viitorului; Poveste de dragoste africană; Revoluţia franceză; Vei fi acolo; Relaţii sexuale in data de 18.06.2010 si nu am primit nimic. Cand le voi primi?
Va multumesc! |
No ce ziceti de concursul ala de cultura cinematografica? De ce sa facem concursuri doar pentru cei cu IQ egal cu numarul la pantof? Hai sa ridicam un pic miza. Eu cred ca o asemenea initiativa ar constitui o gura de aer proaspat pentru forum.:)
Cine e pentru? |
trebuiau ridicate intrún anumit timp premiile...?pe 12 martie am castigat..mai e valabil?
|
La profilul meu apare ca am castigat o invitaţie dublă la filmul Totul se plăteşte dar eu nu am participat la concursul acesta. Pot sa dau invitatia unui utilizator care e din Bucuresti?
|
buna ziua..si eu am castigat o invitatie acum vreo saptamana..dar nu m-a anuntat nimeni..nici pe mail nici la telefon..cum se intra in posesia invitatiei?
multumesc |
Pana cand sunt valabile cele 7 invitatii la Eroi de sacrificiu? Scrie doar de luni pana joi, dar nu specifica daca doar in saptamana afisarii castigatorilor sau in toate saptamanile cat ruleaza. Multumesc!
|
Multumesc, sunteti de ajutor.
|
Inca nu am primit premiul nici azi 01.09.2010 cu toate ca am confirmat de 2 ori prin mail, este vorba de un dvd Michael Clayton din 12.07.2010.
Rog pe cineva din staff-ul Cinemagia sa ma ajute daca se poate. Va multumesc. |
Am si eu o nelamurire ..am participat si eu la concursul acela.. iar concursul se tinea pana pe data de 3 septembrie 2010 si plus sa inchis pe data de 2 septembrie am vazut castigatorii asa de curiozitate si cum e posibil sa castige unul care sa inregistrat pe data de 4 septembrie ? am si exemplu : http://a.imageshack.us/img825/6021/14637536.jpg
|
e un bug la afisarea datei inscrierii (afiseaza data curenta)
cu siguranta ai facut printscreenul pe 4, daca intri acum la pagina lui Sh0T ai sa vezi ca apare data de azi |
Multam pentru invitatie :) am savurat-o ieri :D
|
re restrictii participanti
As dori daca se poate sa eliminati restrictia de domiciliu pentru cei care doresc invitatii la film. Sunt din provincie, dar vin des in Bucuresti si mi-as fi dorit sa castig o invitatie de acest gen.
|
Dar cam cat dureaza, in medie, pana primiti voi la redactie premiile de la distribuitori? O luna, doua, trei...
|
Am si eu o intrebare legata de concursurile Cinemagia. Cum se face ca, castigatorii concursurilor sunt cei care s-au inregistrat in ultima perioada si nu prea au la "activitate" mare lucru (si cu o vechime nu prea mare)? nu ca as avea ceva impotriva dar si eu particip la concursurile de pe site si ma intreb daca am vreo sansa sa castig.
|
poate in 2011 cu ceva noroc:P nici eu nu am castigat nimic si particip de ceva timp
|
Concurs
Imi cer scuze ca adresez din nou aceeasi intrebare ca si "antevorbitorii" mei dar sunt si eu fericita castigatoare a cartilor oferite de Meteor Press si se face ca am aflat asta chiar in prima zi a anului , am facut toate cele necesare[ am trimis mail cu toate cele] dar am inteles , citind aici ca aceste premii mai intarzie cateodata . Intrebarea mea e : "Intarzierea asta va fi mai de lunga durata datorita vacantei de sarbatori ?" Multumesc anticipat.:)
|
raspunsul este da
|
Am inteles .
|
premii neexpediate
Am castigat pe 29 noiembrie cartile ,,Armatele; Adevărata poveste a Motanului Încălţat; Dorinţa de Crăciun a lui Buzunăraş'', pe care insa inca nu le-am primit. As dori un raspuns de la dvs daca vor veni in curand. Va multumesc.
|
Am o nelamurire ... Unde sunt afisati castigatorii pe care trebuia sa i aflam astazi ?Pana acum e schimbata doar data la care vor fi afisati urmatorii insa cei actuali nu apar.
|
raspuns
Nu nu sunt pe bune!
|
Tocmai am primit cartile ! Apreciez seriozitatea !
|
Am si eu o intrebare. Am castigat o invitatie dubla la Ursul Yogi 3D si e valabila in perioada 21-27 Ianuarie. Vreau sa ma duc maine cu cineva si ma intrebam, doar cu buletinul trebuie sa ma prezint la caserie sau si cu altceva? :)
|
All times are GMT +2. The time now is 00:35. |