![]() |
Nu-ş.
|
oroait!
10x! |
şters!
|
Da, problema asta apare în multe cazuri.
- La Buticut, când vrea sä modereze (merge topics, etc.) - La mine, când postez mesaje. - ...etc. Daniele, bagä mare! |
şters!
|
Originally Posted by Dragomara:
Tiriri, tiriri, bum-ci-cici, bum-ci-cici, bum! Tiriri, tiriri, bum-ci-cici, bum-ci-cici, bum-ci-cici, Tiriri, tiriri, bum-ci-cici, bum-ci-cici, bum! (Stefan Tapalagä, anii '80-90) |
si la mine a facut la fel toata ziua. Ii dau reload, el ma avertizeaza ca n-am voie sa pun acelasi mesaj in mai putin de 30 de secunde, eu zic ok si gata. Da' e enervant.
|
mai precis zice (ca a zis si acum):
This forum requires that you wait 30 seconds between posts. Please try again in 10 seconds. faza e ca eu postez doar odata, se face alb asa ca ii dau reload, ceea ce el considera ca ar fi a doua postare. Amuzant, oricum. Cum de s-a stricat sandramaua, ca pana acum mergea bine!? |
şters!
|
e mai simplu sa scoti notificarile alea pe mail.
la ce-ti trebuie sa te anunte pe mail ca ti s-a raspuns pe forum, cand tu esti tot timpul aici, pe forum? |
şters!
|
pai ce facusi, pitbule?
mutasi bunatate de conversatie la azil dar lasasi comentariul asta de sus, care ma obliga sa-i dau replica? o luam de la capat? |
Nu te obligä.
Fii si tu mai tolerant. Hai, cä nu doare. |
pai eu vad de la mesajul 263 incoace numai offtopice, daca e pe-asa.
|
Alea-s asa, mai "semi...". Se iartä.
|
Daca nu esti logat, New Posts apar bolduite si se dez-bolduiesc dupa ce le citesti dar raman acolo, in ordinea aparitiei.
Daca esti logat, New Posts apar bolduite si dispar dupa ce le citesti. Nu s-ar putea sa ramana, ca in cazul cand nu esti logat? de ce? de exemplu daca e un topic cu poll, apare o data in New Posts apoi dispare. Daca vrei sa consulti mai tarziu rezultatele polului (care se schimba, desi nu mai scrie nimeni nimic in topic) trebuie sa alergi prin tot forumul dupa el (o fi la Cafenea? sau la Condica? da' daca o fi la Film in general? si tot asa) se poate? |
tot aşa va trebui să alergi după el, pentru că lista de "new" va ajunge cât tot forumul. dacă te interesează un anumit thread, îl adaugi la "subscription"
|
se intampla ceva cu forumul acum? lucreaza tehnicienii?
se comporta ciudat la New Posts si nu te lasa sa-ti stergi propriile mesaje. Se face pagina alba. |
mai incearca o data
|
Originally Posted by Pitbull:
|
nu-s de acord, vreau sa intru pe site fara sa vada dragomara ca sunt logat si sa sara pe mine ca o fana nebuna . :D
|
Ţumpi mic, e două kestii totallmente diferrente.
Eu vorbeam despre loggarea autommată. Tu vorrbeai despre ascunnderea indicatorrului de connec-tarre. Carre se seteazz-zzä din prrrrrofil. |
Originally Posted by Pitbull:
eu mic, la 1.92 m? :-/ stiu ca poti sa te faci invizibil din profil, DAR EU NU VREAU SA FIU INVIZIBIL! cand sunt online vreau sa fiu vizibil. Asta cum o rezolvi? (n-am inteles rapelul cultural la care faci referire cand multiplici consoane) |
halebardule, hotărăşte-te! ori vrei să intri pe forum şi să nu se vadă că eşti logat şi atunci te treci invizibil, ori nu vrei să te vadă lumea când eşti pe forum şi atunci nu te loghezi.
|
tertium non datur, zici?
incearca: sa intru pe cinemagia fara sa ma loghez automat si sa fiu vizibil doar cand ma loghez. |
Logarea automată este optională.
(In teorie. In praxă, e inexistentă.) "Mic" era un tandreţ. Am multiplicat consoanele inspirat de rima aliteraţionistă "totalmente diferrente". |
şi eu care aş vrea să am logare automată şi n-am. plus că din când îm când mă mai aruncă forumul afară şi iar trebuie să mă loghez ...X(
|
pai pune brauseru sa tina minte logarile si parolele, ce mare lucru?
asta cu datu afara n-am patit-o. doar cu banatu'. :"> |
degeaba. nu mere.
|
Voi imi vedeti noul avatar? Eu nu, desi am dat reload. :(
|
Nu se vede.Dar e Natascha McElhone.Corect ?
|
E Natasha, dar de ce nu se vede? :(
|
Habar nu am .. probabil sa apara intr`un final.Mai un refresh .. mai bagat poza odata ... daca nu ai ce face momentan.
|
Originally Posted by halebardul:
iei exemplu de la alti useri.Spamuiesti forumul cu mesaje peste tot ... si o sa fii foarte vizibil. |
Ura! Imi vad noul avatar. :)
|
Ura.
|
Ceausescu pace ! Stima noastra si mandria Ceausescu Romania ! Uraaaaaaaa
|
Haleluia!
|
Da-l vezi fara oglinda? :P
|
Originally Posted by halebardul:
Tu ce avatar imi vezi acum? Am facut tot felul de experimente, ca la calculatorul de acasa vad un avatar, iar la serviciu imi aparea altul. Serios, no, ce vezi tu? |
femeia cu sarpele =))
Propun ca tot ce este offtopic sa fie aliniat in stanga,
ca textul asta. Pe tot forumul. In felul asta vom putea urmari mai bine conversatiile on si pe cele off. ![]() |
buna idee |
Hahah. |
Dragomara n-o sä fie de acord, din urmätoarele motive: - ea este întotdeauna on-topic; - toate off-topicurile ei sunt intentionat off-topic; - nici un on-topic al ei nu e întâmplator on-topic; - nimeni n-o învatä pe ea cum sä-si alinieze mesajele; - o sä ne învete ea pe noi cum se tine un forum; - are dreptul sä greseascä si ea, de câte ori vrea; - ori de câte ori greseste, numai oamenii morali si care nu sunt prosti au dreptul s-o corecteze; - ea nu greseste niciodatä; - no hai cä iar am râs. |
Dragomara papă oopsaaa! |
searchul se comporta ciudat
caut "rapidshare" si nu-l gaseste daca e intr-o adresa de net, doar pe unde e asa, simplu cuvant. incercati si vedeti rezultatele, si vedeti ca de fapt exista un post mai nou care contine cuvantul: http://www.cinemagia.ro/forum/showth...t=95363&page=2 e fiindca e integrat intr-o adresa si considera cuvant intreaga adresa, de-aia nu-l vede? |
Da.
|
Naspa.
|
Stergi pe cel vechi .. bagi pe cel nou .. si astepti.Mai dai refresh`uri.Pana a doua zi apare.Asa au patit toti.
|
am efectuat o schimbare de look, dar observ ca pe forum nu apare avatarul nou..numai la homepage.
|
All times are GMT +2. The time now is 17:33. |