![]() |
Originally Posted by Cinemania:
Si e de bine? :)) |
Originally Posted by EgOisM:
Cine a fost juriul? A fost si proba de costum de baie? Ce ai castigat? |
Originally Posted by SoX:
Nu intru in detalii :)) |
Atunci, am inteles :))
|
Da, padurile iesene. Imi ingropam victimele.
|
Originally Posted by marius_em:
Din cate imi amintesc probele constau in niste teste de iq,redactarea unor articole,compunerea unui eventual discurs la oscar,cam asa ceva.Nicidecum nu ne-am dezbracat:)) Juriul era format din personajele masculine de pe forum. LE:Am castigat 2 bilete la film. |
N-a participat Pauline, ci bre. Am gasit: http://www.cinemagia.ro/forum/showth...miss+cinemagia Dar n-a fost concurs de frumusete, marius, ca asa nu ma bagam, din bun simt. PS Led-ze-pencil = halebardul, el a fost initiatorul. |
@EgOisM - Interesant chip şi reuşit eye make-up. Poţi concedia liniştită hair stilist-ul, fotograful şi designer-ul. ;)
l.e. @Pitbull - io una m-am abţinut, întrebându-mă în privat de ce anume o fi bont!! :P :P |
In ipostaza din fotografie, Egoism seamana foarte bine cu Kristen Stewart - inclusiv ca personalitate - machiaj, outfit.
|
S-a rezolvat. Multam.
|
![]() Dupa pozele care le-ati pus : Gloria - a real lady; Pipes - serios; Rapture - pretty; Omu din dulap - ingandurat; Marius - tanar si nelinistit; Egoism - buna (mi-a adus aminte de melodia : fata mea este model :) ); SoX - B-) tovaras de nadejde. Copila Satanista - misterioasa. |
Originally Posted by Gloria:
EgOisM are un chip mai interesant decat Kristen Stewart. N-o spun doar ca sa o flatez pe Ego. KS pare atat de banala... EgO e tare draguta si nu numai dpv fizic.:-* |
Pentru cine nu mä cunoaste si-i curios, e bunä si aia de la profil:
http://www.cinemagia.ro/actori/mihnea-columbeanu-22762/ ...Prilej cu care am constatat cä Melu Turbat, sireacu' (un posibil candidat pentru clona Exodus, aussi), a läsat acolo o parte din el. Pân-o sterge Gloria sau Stefan, aveti cu ce vä amuza. |
Hai sariti cu poze, busturi, cutii de bere, pereti "sprayati", par lung, burti etc. etc.!
Respect celor care au revigorat si continua sa revigoreze acest topic. Bravos! P.S. Fetelor, sunteti foarte frumoase! Si la mai mare va dorim! P.S. Black-spider, esti genial, sa moara Bibi! Iti mai trebuia vreo doua Bond girls pe langa si erai KingPin....... |
Originally Posted by pipes:
Mersi de ''complimente Pipes'' poate ai uitat dar tu ai fost printre primii care au ''sarit cu poza'' de cand s-a revigorat acest topic. Si fiecare e liber sa puna ce poza vrea, atata timp cat nu incalca anumite limite ale decentei. Eu doar asta am avut-o la indemana si nu am vrut sa ies cu nimic in evidenta, asa cum incerci tu de fiecare data. Insa te agiti in gol, esti penibil nu iti dai seama? Inainte sa vezi paiul din ochiul altuia, mai bine ai vedea barna din ochiul tau. ;) |
Ca sa nu imi stric buna dispozitie inainte de froum-meeting, o sa incerc sa fiu cumpatat.
Observ ca trebuie sa incep sa vorbesc ca la "gradi"..... BLACK-SPIDER, nu am niciun fel de complimente peiorative la adresa ta sau a multora care se mai simt ofensati. Chiar te-am facut genial. Eu asa am scris.... Intr-un inalt spirit de gluma (se pare ca nu prea imi iese) mi-am permis sa completez peisajul in care te aflai (arata a bar/restaurant....) cu niste prezente feminine. Atat si si nimic mai mult. Banuiesc ca nu te deranjeaza existenta unor entitati de sex opus in jurul tau...... Te-a indus in eroare termenul de "kingpin"? Cat despre penibilitatea mea, daca exista, mi-o asum ca atare si incerc sa mai domolesc din ea pe cat posibil. E bine acum? Nu inteleg despre ce paie, barne, stinghii, butuci vorbesti tu acolo... Lamureste-ma si pe mine, te rog! Sa puna CINE CE POZE SI CUM VREA - din partea mea. Moderatorii decid daca sunt ofensatoare sau nu. Pana acum mie imi place ce am vazut si o sa sustin aceasta initiativa pana la proba contrarie. O zi buna iti doresc! S |
|
Era vorba de atitudinea de "kingpin", nu de aspect..... :)
P.S. Mai bine zis de privirea piezis kingpiniana. |
haideti, baieti, mai puneti, sa facem concurs de mister pe bune :)
|
Who is the alpha male ?
|
I am, avcorz, wtf? :-O
|
Nu e nevoie sa vorbesti ca la ''gradi'', din postarile tale de pana acum mi-ai lasat impresia ca esti o persoana care face misto si ii place sa se bage unde nu ii fierbe oala. Insa, ca orice om ma mai insel si eu cateodata, cred ca poti si fi si ''de treaba'' atunci cand vrei. Poza e facuta de revelion, deci destul de recenta :) Ma bucur ca iti place, insa sper sa le placa fetelor mai mult decat tie :P O seara placuta si tie! |
Originally Posted by BLACK-SPIDER:
Nu, ala-s eu. Pipes e cat se poate de serios. |
|
TOUCHÉ! |
![]() well, that's me, cel din dreapta in bluzon. Cu 2 colegi. Cum nu prea le am cu pozele astea, nu am niciuna doar cu mine. Sper sa nu va suparati ps: nice girls :) |
Nu stiu de ce, dar eu traiam cu impresia ca ai in jur de 30 de ani.:))
O deranja rau Soarele pe d-ra, este?:| |
Gospin arati mai increzator in realitate decat pe forum...
P.S : Eu mi-s la profil , asa ca n-are rost sa pun. |
ba are rost...... tu asa vizualizezi poze de obicei? sa te vada fetele pentru mister Cinemagia. curaj!
|
![]() Asta e Disciple prin Sighisoara pe la sfarsitul lui septembrie. Acum arat unpic mai diferit ca nu m-am mai tuns de atunci. |
@omule, varsta mea, poti sa iti dai si tu seama ca nu am nici 20. Dar nu vreau sa spun exact cat :D, doar cateva persoane de pe forum stiu asta. Cat credeai ca am e cu totul altceva. Cat crezi de acum inainte conteaza, si este subiectiv.
ps:ochelarii sunt la misto pusi :). Fata aia are niste ochi superbi, am fost cu ea si in generala, ne cunoastem de ceva timp, a luat si Mis'ul in Economic. @hell, multumesc, dar nu prea inteleg ce vrei sa zici. Niciodata nu m-am considerat fotogenic, nu imi place sa fac poze, consider ca ies foarte nasol in ele (mult mai ciudat decat in realitate). |
Merge asa ?
http://www.imagecross.com/11/image-h...76DSC03438.JPG http://www.facebook.com/photo.php?pi...&id=1059371863 Si asta pentru cei cu Facebook . |
Titan Ice, alta viata....... :)
|
|
reclame post-decembriste....... ce vremuri!
are si o continuare (doar ptr cunoscatori)....... mai era aia cu afro-americanul, la Tropikana parca: "Psss-psss, cichi-cichi, cea (o chestie din coltul gurii), zmoah (sunetul unui pupic) si ahhhhhhhhhhhhhhhhhh! geniala! |
Sunt curios daca Brebenel ne onoreaza cu o poza. :)
|
eu il vreau pe Chambord :D
|
Originally Posted by SoricicaMov:
Nah, nici vorba. :P |
Originally Posted by Cinemania:
Oricum... :x ;) |
@Cinemaniacule, cred ca ar trebui sa-i verifici tensiunea inimii Soricutei, nu de alta dar ii cam bate rau de tot. :)
@Soricico, astept poza :) |
:) E bine ca incet, incet, incepem sa ne cunoastem :P |
Originally Posted by Judex:
Lauda de sine nu miroase a bine :P Judex, pune si tu o poza si lasa-le pe fete sa isi dea cu parerea ;) Gospin - nice picture, mi-e dor de anii de liceu :x Disciple - Sigisoara e superba, Transilvania are orase unul si unul :D Soricica - curaj, vrem si noi sa iti vedem ''mustacioarele'' :) |
Originally Posted by BLACK-SPIDER:
:-O Oh my... Nu cred ca e genul ala de topic si mai important, nu-s genul acela de fata :)) |
Originally Posted by SoricicaMov:
|
Gloria mi se pare cea mai beton. :D
Daca as fi in fata ei..hcm!...:"> |
@Paianjen
I'm in another league, cannot compete here. That's why I'm the alpha male. :D Iar fetele ma stie. >:) Dar fie... ![]() Pe malul Atlanticului, pregatindu-ma de plaja. Fara surfing. B-) |
Asteptam mai mult curaj de la:
Livu-, paul_aramis, keepwalking, Windom, Mistah J, bremen, Chambord, Neuptolem, djinjis vave, miercuri, buticut, Dragomara, SoricicaMov, corinka, MariaMona, movie4 (cata timiditate pe fetele astea) |
Originally Posted by bremen1980:
|
Originally Posted by bremen1980:
Mai sunt si gerontofili pe aici, macar pentru ei postati poze :"> . |
Originally Posted by SoX:
![]() |
All times are GMT +2. The time now is 21:55. |