![]() |
Pauline, fii cuminte.
|
sa te ia dracu' pitbul,hai baneaza-ma ca pe jeleu,omleta,etc.
|
Nu te bannez. Nici nu pot si nici nu vreau. Tu stii cä te iubesc.
|
Originally Posted by Pauline Kael:
|
sa ma cac in iubirea ta,tu nici sex virtual ,sex cacyborg nu stii sa faci.
tu violezi cu secretiile tale,cu ureele tale uleioase si pestilentiale tot ce privesti,citesti,scrii.
Originally Posted by Dragomara:
|
....stai că devine interesant! :-)
Ştefane trimite pe cineva după o pungă de seminţe! LOOOL |
De ce esti suparata, Pauline? Pitbull, ce i-ai facut lui Pauline? :eek:
|
tu scrie, că io fac capturi
|
|
nu l-am vazut niciodata pe moshcalete in realidad si mi se pare creepy numai gandul ca sa-l vad.
dar am incercat sexul oral,te oftici? te costa lectiile de sexologie. sa va ia dracu' ramaneti in cocina voastra,scuipati-va ,injurati-va ,iubiti-va,la mine rupturile sunt i-re-vo-ca-bi-le. pe tine dragoumoareo te-am uitat cand imi trimiteai pm"cu esti o blonda proastaetc" si eu ceream debannarea ta.nu stiu de ce faceai asta,nu te-ai gandit ca poate se schimba lucrurile. iar pe tine pitbul,dezgustul frustrat si inabusit azi s-a transformat in repulsie totala si vesnica. amn terminat-o cu voi. |
ce, nu citişi?! aci e vb de nesatisfăcător sex virtual!
Originally Posted by corinka:
|
|
|
vaaaai, chiar mor de râs aici!
@PK - există o iexplicaţie, una ff simplă. mereu cred ce spun/ scriu/ fac. ;)
acu'zi şi tu, că n-am dreptate?! :p |
Originally Posted by Pitbull:
|
ba io zic să "steie", acum eşti cel mai de văzut
|
futu-ti mortii ma-ti de lesinata,de aschimodie,nu esti femeie ,nu stii cum e sa fii femeie!
|
Da' eu veau să te pup ca să nu mai fi supălată. Muah! Si uite pe cine ţi-am adus: http://www.youtube.com/watch?v=gooUOcx7rrs Zâmbeşte, Pauline! :-) |
Evident, am gresit - recunosc. E calmä, stäpânitä, autocontrolatä, ponderatä, echilibratä, lucidä, judicioasä. Impresia mea fusese complet eronatä. |
Ce se mai plictiseste lumea pe aici...
Insir si eu niste nume pe aici ca na, poate din greseala ma baga cineva in seama. In primul rand il sustin pe Cinemania, iar apoi urmeaza Keepwalking, Redmen, Corinka, Buticut, Chambord intr-o ordine oarecare. PS: Nu am vazut nici un topic si nu vreau sa mai deschid unul nou pentru asta. Am si eu un cont mai vechi pe aici pe care nu l-am mai utilizat de cativa ani ("alc"). Rog frumos a se sterge daca e posibil :D |
sugi si tu aceeasi pula ca dragomara,pizdbul.
|
@Liviu:
A, deci tu erai alc? How nice! :) |
întrebarea despre ştiutul a ce simte o femeie. Sorry
dar la întrebarea asta îi răspund doar iubitului meu, ginecologului, şi psihiatrului. ;)
oricum promit să încerc sexul virtual, oral şi pe cel cyber când oi simţi nevoia, dacă oi simţi-o vreodată. acum nu-mi rămâne decât să te cred pe cuvânt. ;) ;) |
pizdbul,sa stii ca nu-ti citeste nimeni cronicile alea,adminii fac mare prostie ca te retin pe forumul asta si iti permit toatae cacacturile.fa-l pe nume moderator.si pe dragomara fa-o hostessa.
|
|
stii si ca doar un sfert dintr-o cronica de-a ta se refera la subiect ? stii ca lumea stie cum il asmuteai pe nume,pe marx,pe mine contra lui marx,pe dragomara,ca sa ai de cine te dezice pe urma? stii ca lumea n-are nevoie de tine dar te suporta din mila? stii ca esti un lausy profesor?
|
zi-i, măi, că pe mine nu mă iubeşti!
nu mă iubeşte, nu mă iubeşte! (Doamne fereşte de aşa ceva! :D ) |
Sigur cä da! :)
|
:((
Emoticoane de 2 lei. Eu plâng, nu sunt îmbufnată. |
Lasä, Cori, nu-i nimic.
Trece. :) |
noooo....
omul are un cuvânt de spus în lumea asta mare a filmului. şi asta e mai mult decât evident. n-are caracter, e ranchiunos, etc. dar asta e altă poveste. :( |
Parca ati fi un cuplu de dementi care se cearta in fata copiilor care plang. Mie nu mi-a placut Revolutionary Road si voi imi amintiti de cuplul ala din film.
|
dragomara,chiar n-am de ce sa fiu geloasa,chiar mi-ar placea sa aveti o relatie cat de cat normala,sa te viziteze,etc,treaba voastra.
pitbull,toata otrava pe care ai presarat-o ,toate pacatele pe care le-am facut azi sa se intoarca impotriva ta. dar,fiindca stii tot ,incearca sa deschizi usile,ferestrele: ai putrezit e viu,si mirosul e statut,stii prea multe. doar fecalele si resturile pe care le mai lasa cainii tai de atac adevarati cu care dorma in pat mai acopera mirosul tau diavolesc de insuportabil. |
Chemati expertii Guiness Book: intr-o ora s-au scris deja 5 pagini.
Sigur iese de-o inscriere! |
lasa dementii si du-te pe alt topic,de ce ma provoci? da,ma cac in revolutzionary rod. |
Trebuie sä recunosc - Pauline are stil! :)
Am stiut eu de ce am luat-o consilier literar! |
Cârobardul - aaaai câştigaaaat!!!!
dă-mi adresa, acum viu io menajeră la tine!!! ;)
şi nu numai la creier sunt sexy! :p :p :p |
sa te futa mamaie cu tataie in ritm de swing in gura! n-ai talent nici cat un elev dima dintr-a saptea ,stai cu dictionarele langa tine ,si faci figuri de stil saptezeciste! yak.
|
măi să fie! sensul cuvintelor mai că-l pricepui
e nevoie de un regizor, să vină un regizor, pls!! ;) ;) |
Originally Posted by Dragomara:
ideea nu era sa te fac pe TINE sa zambesti. de menajera n-am nevoie, dar am vreo 40 de iepuroi de care ai putea avea grija. |
Pauline are toate motivele sä-mi facä observatie. |
imi bag picioarele in el de forum,si de corupti pana in maduva oaselor,imi vine sa ma sinucid.
|
o, da, iepure la tavă, că văz verde de foame!
Originally Posted by halebardul:
|
se vede cat de cacanar esti,coruptule,javra de atac dezumanizata! |
aoleu!
|
Originally Posted by halebardul:
Vrei s-o pui la adunat lucerna? :D |
Fetelor, vä mai linistiti si voi acum...?
In viata mea nu m-am distrat asa de bine! :D |
cori,draghe,du-te te rog la topicu' cu poze,cu tribunalu' cu ce vrei tu,dar nu intra aci sa-mi strici jucariile.nu de alta nu vreau sa-ti invinetesc vreun ochi din greseala.
|
Voi va certati aici si pe alte topicuri se anunta ca Lucian Pricop va fi sef la CNC. Acolo-i plansul si scrasnirea!
|
Ici, nous sommes aux portes de l'Orient, ou tout est pris a la legère.
|
All times are GMT +2. The time now is 13:38. |