Presedintele |
15 Apr 2012 05:46 |
Cu ceva timp in urma am tot fost batut la cap sa-mi fac un cont de feisbuc. Initial am vrut sa dau curs invitatiei, dar atat de mult a insistat un amic, extrem de agresiv in aceste insistente, incat mi-a pierit tot cheful. Ulterior aveam sa-mi dau seama, vazand cum au ajuns anumiti cunoscuti, ca acest exercitiu de socializare este si incredibil de cronofag. Atunci mi s-a taiat chiar de tot.
Acum cateva saptamani acelasi amic insistent mi-a facut el un cont, folosind adresa mea reala si numele meu, pretextand ca-mi face un bine - cica mai exista si altii pe care-i cheama la fel si n-as vrea sau fiu confundat cu ei in superbul mediu virtual. Bineinteles ca mi se rupe si bineinteles ca am dat in secunda doi "report abuse". Doar ca musiu MunteDeZahar a facut el ce-a facut si imi tot veneau mailuri care-mi sufocau inboxul, asa ca a trebuit sa scot de-o lada de vin sa-l conving pe ala sa faca diligentele necesare pentru a nu se mai intampla asta - am zis ca e mai civilizat asa intre prieteni, cica, decat sa-l dau in judecata, chiar daca am cazut de fraier.
Cui i-am dat vreo idee, sa se abtina - nu toti sunt asa de generosi ca mine. >:)
|