![]() |
Tocmai azi am fost trezit de caini ... Probabil venisera hingherii ca prea tipau ei asa... Nu pot sa dorm si eu cu geamu deschis ca trece un tigan si gata m-au trezit:(
|
Originally Posted by Socal:
Cumperi un aer conditionat, atunci scapi de caldura verii plus de galagia de afara daca inchizi fereastra.:> |
Originally Posted by Cristina_:
HAHAHA un aer nu e scump, dar consumul da... este destul de ridicat. in alta ordine de idei sustin ideea sterilizarii cainilor. consider ca este un pas spre civilizatie, spre occidentalism. |
Cu banii de aer conditionat + consum iti poti lua un shotgun. Are doua tevi asa ca nu o sa eziti atunci cand o sa ai de ales intre caine si tigan:D
|
Originally Posted by White1:
Buna idee :)) Rezolvi doua probleme dintr-un foc, bine... dintr-o pusca, focuri s-ar putea sa fie mai multe :P |
Originally Posted by White1:
:)) |
Nu, ca se pot trage simultan si in acelasi timp:P . In alta ordine de idei eram sigur ca o sa ma tragi de urechi pentru rasism/instigare la violenta impotriva animalelor (vb de caini).Guess i was wrong:D. Gata off topicul.
|
Originally Posted by Paraiah:
1. altfel ce rost ar avea discutia? 2. nu ma refeream sa te duci la politie. ma refeream sa iesi din casa cand vin hingherii si sa le spui de situatie. de cand confundam politia cu hingherii? 3. nu stiu de ce am impresia ca faza cu examenul psihologic ma viza? daca tu crezi ca a fi open-minded inseamna ca esti dus cu pluta, imi pare foarte rau pentru tine. Nah, da eu zic ca de acum inainte, daca vine un barbat si te jefuieste, sa omori toti barbatii pentru ca vezi-Doamne, altfel am parea nebuni.:)) 4. ce sec. "e o legatura"... poti sa fi dragut/a sa ma luminezi? oi fi eu mai debila si nu realizez legatura decat daca mi-o spune cineva. ;) @White + Liviu... =D> bravo baieti. ati evoluat. imi place... sunteti mirifici, ce sa zic. mai stiam pe cineva care statea cu pusca pe geam si impusca porumbei... apoi ii gatea sotiei... asta da lume.B-) |
Am evoulat...de la ce la ce? Eu sunt exact ca acuma 10 minute. Si peste 10 minute o sa fiu la fel. Si cum am zis ca e gata off topicul :Cainii maidanezi e rai. Cainii cu stapani e buni, exceptandu-i pe cei care e rai. Sa fie eutanasiati toti cainii rai.
|
pai, nu despre caini se vorbeste aici? ca eu nu vad off-tipicul. se pare ca tu si liviu ati gasit o solutie foarte practica pentru "eliminarea" maidanezilor si a tiganilor... iar eu v-am felicitat.B-)
un singur lucru vreau sa va rog. cand o sa ucideti cainii aia, sa ma lasati sa chem televiziunea.;) cat despre faza cu evoluatul... pai, de la rigiditate la o glumita pe ici pe colo, e cale lunga si frumoasa.:)) ... ah, sau voi vorbeati serios? pai, in cazul asta... hmmm... si eu=)) |
De acordm doar că întâi să se aprobe legea că avem voie să-i omorâm şi apoi chemăm televiziunea să le arătăm şi altora cum se face.
|
asta daca nu o sa fiti linsati pana sa vada si altii cum se face... >:)
|
Acuma mai puternici ca nişte câini tot om fi.
Iar de ăia care n-ar face rău nici unui câine ar fi culmea să ne temem. |
habar nu ai de ce sunt aia in stare... B-)
am eu impresia sau lumea merge spre involutie nu evolutie? auzisem eu pe undeva ca in curand lumea o sa se tampeasca rau de tot... da nici chiar asa.:)) |
Nu ştiu dacă e evoluţie sau involuţie, cert e că se schimbă.
Ce mi se pare mai grav e această toleranţă prin ignorare. Să facă fiecare ce vrea, să facă şi câinii ce vor, cine suntem noi să ne spunem punctul de vedere? Civilizaţia nu s-a construit pe asemenea baze, s-a construit punând animalele să muncească ori să fie bune de mâncat nu să se plimbe brambura pe străzi. Eu încă aştept răspuns de ce e mai ieftins să sterilizeri decât să-i omori. Că dacă nu e şi suntem tot timpul în criză de bani cel mai probabil situaţia nu se va schimba curând, tot vor fi maidanezi pe străzi. |
2. o tii pe a ta cu vorbit .... ce vrei sa ii facă lu ala ca a băgat câinele în casa, legal nu ai ce ii face.
3. citeste mai atent/a ai analizat ce am scris eu. am făcut același lucru e strict legat de ce ai spus u nu de persoana ta. Si nu stiu de ce atata discutie pentru ca mi-am scris parerea. |
|
din ziarul Gandul reiese ca s-ar face o campanie pentru cine e pro si contra eutanasierii (cei batrani sau fricosi de caini o sa zica DA si cei care iubesc cainii o sa zica NU) acum ramane de vazut cati iubitori de caini sunt in tara eu unul sunt ;)
|
http://www.youtube.com/watch?v=bvOSnacTOag
Apasati pe tragaci daca nu aveti inima http://www.youtube.com/watch?v=kX035GiMuVM&NR=1 |
Voi mai aveti cu cainii vostri ? Lasa sa-i eutanasieze, sa fie Capitala mai curata si mai sigura.
|
All times are GMT +2. The time now is 00:58. |