Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   De ce e lumea asa snoaba uneori ? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=97332)

paul_aramis 11 Aug 2010 18:16

ce scrie la locaţie e una. că poate fiecare să-şi pună acolo ce vrea muşchiu' lui.
şi nu aşa a vrut scenaristul/regizorul, aşa se vorbeşte prin partea aia de Transilvanie, adică şi pe la Poplaca ...

dragonfly_drk 11 Aug 2010 22:07

Pentru aramis si ghevara... sunt transilvaneana din cap pana in picioare. niciodata nu am mintit pe net cand a fost vorba despre identitatea mea... no, amu ati intales, omeni buni?

pentru judex... de preferabil sa cauti (coti) ce vrei, si gramatica e buna, te-ar invata multe chestii interesante. daca vrei iti imprumut un dictionar. am vreo trei acasa. insa cel mai simplu si comod mod de a raspunde la intrebarea care te macina, e sa dai un search pe google. got it?... sau iti spun pe limba din ardeal, poate intelegi mai bine... ;)

P.S. la mine in ardeal se spune a cota... ;) dar se poate si a cata... amandoua variante sunt corecte
;)

paul_aramis 11 Aug 2010 22:10

am zis eu că nu eşti?

dragonfly_drk 11 Aug 2010 22:12

Originally Posted by paul_aramis:

am zis eu că nu eşti?

nu dar pareati suspiciosi si mi sa parut corect sa va elimin suspiciunile... oricum nu de unde esti conteaza asa ca...

Judex 11 Aug 2010 22:18

Ai buletin?

paul_aramis 11 Aug 2010 22:20

n-are. ăia cu buletin nu ştiu să bage deştele-n tastatură.

Judex 11 Aug 2010 22:22

@Paul. :D
In fine, ideea era daca e trecuta de 14 ani.

dragonfly_drk 11 Aug 2010 22:27

wtf, ce legatura are buletinu cu topicu, bai?... ati inebunit de tot?... o-i fi io ametita la ora asta, da cred ca vad bine (deocamdata)

Judex 11 Aug 2010 22:30

Simplu, daca ai bultein, inseamna ca ai apucat sa faci oarece latina la scoala si ai fi stiut chestii de-astea elementare cum ar fi faptul ca termenul 'sine' este o prepozitie. Sinus e la nas si la matematica, ti-a explicat destul Constantin Ghevara (LOOOOOOOL), dar tu nimic, o tii pe-a ta si trimiti lumea sa gugaleasca. =))

dragonfly_drk 11 Aug 2010 22:36

Originally Posted by Judex:

Simplu, daca ai bultein, inseamna ca ai apucat sa faci oarece latina la scoala si ai fi stiut chestii de-astea elementare cum ar fi faptul ca termenul 'sine' este o prepozitie. Sinus e la nas si la matematica, ti-a explicat destul Constantin Ghevara (LOOOOOOOL), dar tu nimic, o tii pe-a ta si trimiti lumea sa gugaleasca. =))

wtf, am facut 5 ani de latina, plm... cum draq sa o tin pe a mea sus si tare?... vreti explicatii, sunati la informatii. eu doar spun ce stiu, si daca informatiile pe care le detin sunt false, plm le-oi corecta...
oki?
eu cred ca am fost destul de deschisa la toate chestiile care s-au discutat aici si am incercat sa le inteleg... asa ca ciocu mic... =))

Judex 11 Aug 2010 22:45

s.nob vine din latinescul sine nobilitate, unde 'sine' este o prepozitie care cere ablativul, iar 'nobilitate' este forma de ablativ a substantivului 'nobilitas, nobilitatis'.
qed
Now fuck off, ca joaca Anglia!

dragonfly_drk 11 Aug 2010 22:47

s.nob vine din latinescul sine nobilitate, unde 'sine' este o prepozitie care cere ablativul, iar 'nobilitate' este forma de ablativ a substantivului 'nobilitas, nobilitatis'.
qed
Now fuck off, ca joaca Anglia!

multumesc pentru informatii... o sa le retin ca pe Tatal Nostru... vizionare faina... :-*

paul_aramis 11 Aug 2010 23:57

rahat cu perje. daţi o fugă la Academie să le spuneţi că aţi descoperit o nouă definiţie; ş-apoi spuneţi-le ălora de la DEX că pot să şi-l bage-n dos. şi nu uitaţi să le transmiteţi asta şi celor de la Academia franceză, ălora de scot Larousse şi deştepţilor de la Oxford, Cambridge, Yale ...
a, şi nu uitaţi nici de vechii latini. învăţaţi-i şi pe ăia că nu ştie să "vorbeşte" corect ...

omudindulap 12 Aug 2010 00:04

Iertata fie-mi impertinenta, dar ce cauta acest topic la Film in general?

buticut 12 Aug 2010 02:38

*facepalm

Eu mereu am considerat snobii ca fiind persoane care se dau drept inteligente, doar pentru a fi mai usor acceptate in "cercurile distinse"; de exemplu citesti si tu o pagina oarecare din Romeo si Julieta si citezi mereu aceleasi fraze de acolo, dand impresia ca esti familiar cu operele lui Shakespeare sau vezi un film de Godard si te dai mare intelectual, pretinzand ca ii stii filmele, cand de fapt tu nu ai vazut decat unul sau chiar niciunul.

Faptul ca pagina unui actor cu lipici la fete e mai "incarcata" decat cea a cuiva mai talentat e doar inca o confirmare a faptului ca sex sells. Nu stiu cat de talentat este Levy, pentru ca nu l-am vazut in actiune ca sa pot comenta, de vreo 5-6 ani nu am mai vizionat vreo telenovela si nu obisnuiesc sa am preconceptii fata de actorii care devin faimosi aparand in telenovele, fiindca stiu cazuri in care un actor si-a inceput cariera in teatru si in cinema, devenind insa faimos participand in telenovele, asta neinsemnand insa ca ar fi un actor rau. De exemplu in filmul Rojo Amanecer, care m-a impresionat destul de tare cand l-am vazut pentru prima oara acum cativa ani (ar trebui sa il revad some day, sa vad daca inca mai are acelasi efect) a beneficiat de participarea a mai multor actori care s-au remarcat si in telenovele si si-au facut treaba bine. Of course, din ce am vazut, actorii de astazi par sa fie mai mult niste Papusi Ken, in mare parte lipsiti de talent, dar cum am spus, pana nu vad, nu comentez. Si nu intentionez sa vad, asa ca nu comentez :D.

Chiar nu stiu de ce publicul are tendinta de a manca in mare parte cam tot ceea ce i se da, atata timp cat produsul este impachetat cum trebuie, de ce este atat de insetat dupa 'scandalos' si dupa nuci de cocos cat mai la vedere...pentru mine e un mister total. Probabil toate astea se datoreaza mediei care atata ne-a hranit cu asemenea divertisment, emisiuni, personaje, etc., incat a reusit in cele din urma sa ne spele pe creier si sa ne faca sa ne obisnuim cu ele. Desigur ca dupa ce a reusit sa ne atraga, media a devenit conformista, dand publicului incontinuu ceea ce el insusi cere. Conformistii dau oamenilor ceea ce vor, neconformistii ii fac pe oameni sa vrea ceea ce ei le ofera si din pacate putini sunt cei care risca...
Sper ca odata si odata sa ne trezim si sa ne dam seama ca ar trebui sa ne mai hranim intelectul din cand in cand. Eu sincer nici nu prea mai aprind televizorul, fiindca de cele mai multe ori cand o fac, ceea ce vad ori ma deprima, ori ma dezgusta.

I don't know if I make any sense at all, asta nu prea e ora mea de scris =)).

dragonfly_drk 12 Aug 2010 08:58

Originally Posted by paul_aramis:

rahat cu perje. daţi o fugă la Academie să le spuneţi că aţi descoperit o nouă definiţie; ş-apoi spuneţi-le ălora de la DEX că pot să şi-l bage-n dos. şi nu uitaţi să le transmiteţi asta şi celor de la Academia franceză, ălora de scot Larousse şi deştepţilor de la Oxford, Cambridge, Yale ...
a, şi nu uitaţi nici de vechii latini. învăţaţi-i şi pe ăia că nu ştie să "vorbeşte" corect ...

ha, ha, ha (ironic)... hai ca esti amuzant... ;)

mongolarix 12 Aug 2010 10:06

Voi sunteti snobii

Voi sunteti snobi ,majoritatea dintre voi fac pe profesorii ! Eu scriu cum vreau,mesajul pe care il transmit conteaza ! si dka as scirie asa tot ati intelgee asa ca nu mai faceti pe desptepti !!

dragonfly_drk 12 Aug 2010 10:32

Originally Posted by mongolarix:

Voi sunteti snobi ,majoritatea dintre voi fac pe profesorii ! Eu scriu cum vreau,mesajul pe care il transmit conteaza ! si dka as scirie asa tot ati intelgee asa ca nu mai faceti pe desptepti !!

eu nu cred ca daca ai SICRIE asa, chiar nu am intelege... =))... cam morbid mesajul tau. eu una nu inteleg ce ai vrut sa spui cu sicriele alea... =))=))=))... hai mai ca te tachinez, nu te mai stresa atata... ;)

dragonfly_drk 12 Aug 2010 10:35

Originally Posted by danonino:

Originally Posted by dragonfly_drk:

wtf, am facut 5 ani de latina, plm... cum draq sa o tin pe a mea sus si tare?... vreti explicatii, sunati la informatii. eu doar spun ce stiu, si daca informatiile pe care le detin sunt false, plm le-oi corecta...
oki?
eu cred ca am fost destul de deschisa la toate chestiile care s-au discutat aici si am incercat sa le inteleg... asa ca ciocu mic... =))

uman... se explica logica nedezvoltata pana la urma.

am facut si logica, desteptule... la uman se face logica da tu habar nu ai ca nu ai facut scoala... ;)...
acuma doar nu vrei sa-ti enumar toate materiile pe care le-am facut, sa vezi ca am si logica... ca pana la urma orice prost poate sa invete niste formule la matematica... ;), tocmai deaia nu am ales realu... umanu e mai interesant si macar ramai cu ceva... cultura generala in mod deosebit. da tu habar nu ai ce e aia... ;)

dragonfly_drk 12 Aug 2010 15:18

Originally Posted by danonino:

=)) =)) =)) rahat de materie logica aia. Dubla negatie a unei propozitii face propozitia adevarata. Clever.

Logica ti-o dezvolta matematica, fizica si informatica. Astea sunt materii care neceseta dexteritate si logica.

Cat despre cultura generala, stai linistita, posed.

la faza cu materia Logica... ai foarte mare dreptate. e un rahat pe bat, o logica ilogica. si totusi atata m-am strofocat pana am gasit logica si in materia aia.
la faza cu matematica... da, ai dreptate dar nu numai din materiile de real se ia logica si dexteritate...
limbile straine, (la greeeu), filosofia, economia, etc,te ajuta sa gandesti logic... ce sa mai spun de antreprenoriala, care iti deschide frumosul drum spre facultatea de drept... :x... si sa nu te prind ca spui ca legile nu sunt logice, ca o sa te contrazic... daca stii sa sapi adanc , vei vedea logica din ele (cea a autoritatilor)... =))

cat despre cultura generala pe care o pesezi, asta nu am de unde sa stiu... pot doar sa imi dau cu presupusul... e o crima asta, oare?:(

A, SI INCA CEVA... daca am fost la uman, asta nu inseamna ca nu stiu matematica, fizica, chimie, info... in generala eram cea mai buna la mate, am fost la olimpiada de chimie si fizica, cat despre info, mo invatat fratemi-o putina programare si editare foto... asa ca... ;)

All times are GMT +2. The time now is 20:36.