![]() |
Originally Posted by danonino:
|
Originally Posted by Pitbull:
greseli de scriere la tastatura, scris in graba. Nimic spectaculos... dar spune-mi, cand ai postat asta, ti-ai simtit viata implinita? O remarca asupra propriului meu text, pe care o consider necesara. Nu gasesc a fi o analiza psihologica urmatorul lucru: "Pe mine m-a distrat gandul asta". cand spun analiza psihologica, ma refer la ceva mult mia elaborat si complex. |
cel mai misto
mam uitat la filmul discable me si a fost=)) foarte amuzant este chiar super pt mn pt voi nu stiu dar trebuie sa radeti la el
Nota moderatorului: Acest asa-zis "mesaj" a fost initial postat ca "deschizätor de topic", cu titlul "Cel mai misto :D" Cele câteva mesaje de mai jos l-au taxat prompt, în acel asa-zis "topic". Pentru monumentala lui cretinätate, si-a adjudecat dreptul de a nu fi doar "citat", aici, la perle - ci chiar mutat cu totul. Pitbull |
Nu mai rezist..:((
|
Originally Posted by omudindulap:
ce ai patit?:-O:-O:-O |
citeşte primul post.:D
puştiulică, mai bagă neşte goange de astea. mai ai? |
Originally Posted by paul_aramis:
=)), eh am observat, doar ca deja eu m-am obisnuit cu putulici deastea dornice de atentie... ;) chiar ma amuza... =)) lasa ca se inchide topicul imediat...PREVAD!... ;)) |
te amuzi odata - de doua ori .. dar cand e invazie ...
|
''Pustulica'' are 23 de ani.:|
te amuzi o data - vezi ca intri la perle. |
deja e tot topicul la perle din cate observ... ;) |
Asta-i ca-n Inception..
|
ăsta e un alt exemplu de ... snob.B-) |
Originally Posted by paul_aramis:
Iata pe cineva perspicace.;) Eu sunt, snobudindulap...(:| |
=)) frumoasa analogie... mai bine mutati discutia pe topicul aferent... ar fi mai misto... ;) |
Azi, în inboxul meu:
Si asa dca as scire tot ai intelgee asa ca nu mai fa pe dpesteptu ,si ma pis pe site-u vostru ati pierdut un user ! Continuati sa fiti in continuare inchisi la minte !! Toata Romania da lecti (Mesaj reprodus în aceastä formä - anonim - cu permisiunea scrisä a administratriei.) |
Let me guess...mongolarix....
Duce-te-ai... Oricum, asta-i ca-n basme. Ii taie monstrului capul si-i ies doua in loc..:| |
100% e mongolu... deja ii recunosc stilul analfabet... macar daca ar fi incercat sa se corecteze, nu ar fi fost o problema... toata lumea face greseli... din pacate, jungla Cinemagia nu e pentru el... :(... pacat... era simpatic in felul lui revoltat... chiar amuzant cand ii vezi greselile... ;) |
Douä "Expendabile" - delicioase!!!
mario_vip_2001 pe 13 august 2010 17:37 ami place de tine cum gandesti ,,dar nu cred ca ai fost treaz cand ai scris vb astea , de fapt si dupa modul de cum ai scris . cum sa nu fie marfa filmul cu asemenea actorii eu cred ca va revolutiona arta cinematografica si sper sa aiba vanzari peste toate asteptarile posibile . un sfat prietenesc ; vezi filmul si dupa aceea mai vb inco data dracosul pe 14 august 2010 16:29 pitbule macar ai vazut filmul?sunt numai pitbuli actori distusule nu mainda note fara sa vezi filmu |
Originally Posted by Pitbull:
Prea tare fazele astea :)) ce sa zici de dracusor degeaba are 23 ani daca nu stie sa vorbeasca |
Liderul de la "The Karate Kid":
vinci pe 19 august 2010 16:56 pt copii..sau pt astia kre nu sunt dezvoltati mintal..k nu cred k unu de 30.40 de ani ii va place sa vada povestea unui copil kre invata kung fu..e stupid filmul..dar dak nai altceva mai bun de facut in viata ta de kkt, uita-te..dar nu se merita.. |
All times are GMT +2. The time now is 14:44. |