![]() |
Cred ca este bine venit un topic de dicutii despre ce emisiuni Tv, capteaza, enerveaza, educa, prostesc privitorii...
Tocmai s-a terminat sezonul 3 Burlacul cu o mare surpriza... Personal nu am urmarit acest reality show decat de la venirea Lui Sergiu, dar finalul a fost inafara "tiparului" Carcotasii imi placeau candva....Acum ii urmaresc dar nu ma mai bucura ce vad... S-a terminat si Romanii au talent editia a doua.Personal, ma bucur ca a castigat Cristian Gog, cu prestatiile lui (l-am apreciat mult in semfinala). |
Multe emisiuni asa zise, reality show-urisunt "facaturi"....
|
In gradina Danei pe TVR1
|
Originally Posted by StrangeHouse:
serios? Imi place cam tot ce e pe Discovery ID ( investigation ) adica porc arii cu fantome , morti , oameni pierduti , metode de suicid ...chestii frumoase. Mai imi place si in gura presei...si ma uit la porcaria aia a lu` Capatos sau cum ma-sa se scrie de pe antena 1 ..e cea mai amuzanta chestie , ma face sa imi dau seama ca Romania numai are nicio sansa.NIcI MACAR UNA! |
Am urmarit de curand Plasa de Stele foarte buna emisiune
|
In ultimul timp am inceput sa ma uit la Romania Te Iubesc pe PRO TV...... etc.
|
Roata Norocului, Cu banii jos, Te pui cu blondele.
|
Mastechef imi place.
Odata imi placea la nebunie Romanii au talent dar de cand a inceput sezonul 5.....Daca ar fi sa dau o nota fiecarui sezon ar fi cam asa: Sezonul 1: 9/10 Sezonul 2: 9/10 Sezonul 3: 8/10 Sezonul 4: 5/10 Sezonul 5: 4/10 |
Neatza cu Razvan si Dani
|
Digi Pedia de la Digi 24 cu Hurezeanu, Wow Bizz, Un Show Pacatos, Cronica Carcotasilor, Splash ''Vedete'' la Apa, Te vreau langa mine etc.
|
"Cronica cîrcotaşilor", "X Factor", "Vocea României", "Şerifi de România".
|
All times are GMT +2. The time now is 22:02. |