![]() |
Originally Posted by Judex:
Eu acum 8 ani nu aveam net. Pe forum sunt doar de cateva luni. :)) |
eu acum 8 ani aveam Xnet pe linie telefonica, si dadeam niste gauri in bugetul familiei care se compara cu gaurile din bugetu lu Boc.
|
Off-topic evident:
Acum opt ani de zile ieşise pe piaţa un super-album, îl primisem cadou sub formă de caseta. :D ;) |
Originally Posted by vave:
|
Originally Posted by vave:
|
RomaniaMare: Floyd şi Pit ştiu! :D :x
BigOvi: Aşa ... şi?! |
Și ai ceva în potrivă?
|
De -a lungul lunii am uploadat si eu poze la 2,3 filme si nimic!DC?
|
Originally Posted by Floydman:
deci am citit prima data 7 ani si mi-am zis...da de unde 7, eu sunt pe forum doar de 3-4 ani...apoi am inceput sa-i numar...:( |
si ca sa pun un pic de sare pe rana: sunt 8 si ceva! :)
|
n-am zis nicaieri ca atunci cand m-am apucat sa-i numar m-am oprit la 7! :P
|
Buna am adaugat si eu vreo cateva poze la niste actori si pe la niste filme dar nu au aparut ink pot sa stiu de ce si cand mi le acceptati ca m am saturat sa astept de 2 zile tot pun poze si nimik.Deabia dak vreo 3 mi au aparut la niste filme dar restul unde sunt.Va rog un msg sa mi trimite ca sa stiu si eu.Multumesc
|
poate dura si o saptamana validarea fotografiilor, mai multa rabdare
|
ms mult ca mi ai zis.Au aparut si ele azi:D
|
De ce nu puneti la sectunea wiki o rubrica prin care putem adauga o fotografie portret la un actor care nu are (ex: Louie Anderson) sau un afis la un film care nu are :-?
|
editorii aleg imaginea principala, anderson e doar o scapare
|
Originally Posted by StefanDo:
|
editorii suntem noi ;)
|
Ok. Insa ar trebui sa existe optiunea ca noi userii sa putem pune afise la filme, fotografie principala la actori daca nu au. Cred ca ar trebui sa va ganditi la aceasta optiune :)
|
e prea complicat
si mult mai simplu pentru noi sa bifam ceva pentru acea fotografie/acel poster sa devina imaginea principala ;) |
All times are GMT +2. The time now is 23:19. |