![]() |
pai Pandorum e mai mult S.F decat horror din cate stiu...:-S
oricum, danke... inca un film pe lista...(check)...>:) |
Originally Posted by dragonfly_drk:
Vizionare placuta. Cu siguranta iti va place ;) |
Pandorum - bun la prima vizionare...total aiurea la a doua ...
|
recomand Peliculas para no dormir: Para entrar a vivir (2006),un film care te tine in priza si iti da fiori pe sira spinarii.
|
Originally Posted by Medicate:
Aiurea inca de la prima, o tenta psihologica esuata la el... |
Cateva filme din genul horror care mi-au placut ( probabil ca multe dintre ele le-ati vazut )
1. The rite 2. Final destination 1, 2, 3, 4 3. The mist 4. Let me in 5. Wrong turn 1, 2, 3 6. Saw ( toate partile, 7 la numar parca ) 7. Piranha 3D 8. Antichrist 9. The collector 10. Blindness 11. Room 1408 12. Pandorum 13. Friday the 13th ( cel din 2009 ) 14. The skeleton key 15. The descent 16. Pathology 17. Orphan 18. Cube 1, 2, 3 19. 28 days later 20. 28 weeks later 21. End of days 22. The ruins 23. Road kill 24. 30 days of night 25. 30 days of night: dark days 26. Mirrors 1, 2 27. Undead 28. Dead silence 29. One missed call 30. The hills have eyes 1, 2 31. Ghost month 31. A nightmare on elm street ( 2010 ) 32. Paranormal activity 1, 2 33. Rec Si cam astea sunt din ce-mi aduc aminte la ora asta :) P.S. Bine v-am gasit. |
Originally Posted by zgubi:
M-am uitat la el dar nu mi s-a parut ceva extraordinar.... |
Originally Posted by Cristina_:
Din aceeasi serie incearca El Habitacion Del Nino - cel mai infricosator din serie, cred. |
Un film care mi-a facut pielea gaina!
Primul film din ultima vreme care a reusit sa ma sperie si sa umblu cu lumina aprinsa este Insidious.Acum poate altii nu sunt asa slabi de inger ca mine, dar merita vazut.
|
Ar mai fi si seria Frit Vilt care merita vazuta.
|
Am vazut niste comentarii mai sus referitor la filmul Pandorum ca nu ar fii bun ,ca ar avea "idee esuata'".Parerea mea e ca Pandorum este unul dintre cele mai bune filme horror-SF din ultimii ani si raman cu acesta impresie si dupa ce l-am urmarit de 3 ori.Sau doar mie imi place asa de mult?
|
mie mi-a placut Pandorum, acum depinde si de fiecare ce gusturi si preferinte are, nu la toti le place:)
|
Un documentar: Never Sleep Again: The Elm Street Legacy
|
am sa ma uit la el, din trailer pare a fi un horror reusit
|
Salut am o rugaminte daca imi puteti da numele unui film de care nu imi mai aduc aminte decat ca respectivul se muta intr-o casa si are un tablou si tot timpul cand se uita la el ai arata ba din cimitir apoi mai aproape de casa apoi in casa apoi usa care se deschide etc.Nu este serial .
|
Recomand:
American Psycho ROTLD Martyrs Ruins Ravenous Drag Me To Hell Jeepers Creepers |
Incearca si Chain letter.
|
All times are GMT +2. The time now is 23:25. |