![]() |
Originally Posted by chuckyfan:
e grav nfs-ul asta, trust me ;) cat despre assassin's creed, dupa prima parte m-am oprit, nu e genul meu de joc... |
Dupa ce am terminat primul nu puteam sa nu-l joc si pe al - II - lea, iar acum sunt intr-o dilema in legatura cu cele intamplate:-/
|
Call of Duty: Black Ops anyone? Intentionez sa il testez in vacanta de iarna :D.
|
neah, not yet. si acum joc rainbow six vegas 2 pentru shootere strategice :D
|
Am vazut ca in FM11 apar si impresari. Devine din ce in ce mai complicat jocul, isi pierde din simplitatea indragita de mine. Oricum... nu am parte de acest joc.
FM11 necesita resurse video foarte bune, pentru un joc in care imaginea are mai putina importanta. |
Warcraft 3 Reign of Chaos,Warcraft 3 The frozen Throne,Star Wars Jedy Knight Jedy Academy,Blood Omen 2,Contract J.A.C.K,Sacred,Call of Duty 4,Call of Duty Black Ops,Darksiders,Blur,Mass Effect 2,Crysis,Crysis Warhead,Assassin's Creed,Singularity,NFS Shift,NFS undergroud 2,Battlefield Bad Company 2,Tom Clancy's Splint Cell Conviction,Max Payne 2,Infernal Revenge of Hell,Nosferatu Wrath of Malachi,Gothic 3,Prince of Persia sands of time,Price of persia Warrior Within,Prince of Persia the two thrones ,Prince of persia 2008,Heros 4,Heros 5,Mirrors Edge,Left4dead,Iron grip warlord,Deus Ex,Age of Empires 2,Age of Empires 3(toate),The Witcher,Mount and Blade :warband,Hard truck 2,Grand Ages:rome,Arcania Gothic 4,Diablo 2,King's Bounty the legend(il recomand e eyecandy),Tarzan,Stronghold Crudsaders,Stroghold Legends,Spider-man 3,Delta Force Black Hawk Down,Mario(v.PC),Wario(recomand),Wolfenstein:retur n to castle,Lionheart King's Crusade,Mortal Kombat,[12sky2,metin2](MMO-uri),Drakensang,Fallout 3,Metal Gear Solid,Delta Force:Xtreme,Batman Arkham Asylum,Mafia ,Mafia 2,Lost Planet,Demon's Souls,Splinter Cell.Cam asta am jucat eu...cred ca sunt toate ..cred!:D
|
Ce-i cu astea?
|
Pai cam tot ce am jucat eu :D
|
World Of Warcraft :P
|
Originally Posted by Vortex:
Un singur joc am jucat si eu, mai vechi , dar mi-a placut mult de tot(desi nu l-am terminat:P ) SPELL FORCE |
Da le-am terminat pe toate si nu e lista completa ...mai sunt cel putin mai o data atatea!:D
|
Ca ai jucat atatea fie... dar ca le-ai terminat pe toate ... hmm :-? ma bantuie mici dubii
|
De-a lungul vietii nu e imposibil sa le fi jucat pe toate. SI intr-un an ar fi posibil, daca e ocupatia principala.
La o adica si eu am terminat putin peste 100 de jocuri la viata mea, dar mai putine din cele recente. SC 2 nice? :D |
Nu sunt multe,defapt sunt chiar putine in comparatie cu gamerii profesionisti.Modul in care joc eu difera fata de cel cum joaca altii(I'm going pro!),deci un joc destul de "pufos" il termin in 3-4 zile:D.Acolo e doar o mica parte din ceea ce am reusit eu sa termin!:)
|
Cel mai recent joc jucat de mine este Dead Space 2 un joc de exceptie dupa mine. Acum ca a aparut Crysis 2....:)
|
Joci Crysis 2 pe consola Manusa? :D
Online? Ca m-am saturat sa mi-o tot fur de la crizatii aia, Si una din Albania s-a sters cu mine la pardon... :-S |
nuu, Crysis il joc pe PC, si abia m-am apucat de el :)) :D
|
Nu pot sa joc jocuri pe pc. :|
Ehh... Gasesc eu unul cu consola sa-i rup carca... :D P.S. Si eu l-am inceput de vreo 3 saptamani, si am sarit direct in retea, ca d-aia fac aia antrenamente pe mine... :)) |
:D daca as avea consola......tare bine ar fi fost :) oricum ii clar mai frumos in retea decat single player...
|
Nu stiu cum aveti rabdare sa va jucati pe calculator:)) Eu am incercat dar dupa 2-3 minute am dat quit.Mai bine merg la cumparaturi in mall .
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:09. |