![]() |
|
Da, asta-mi sarise si mie la search, ma gandeam la unul organizat, cu punctaje, etc. Oricum, mersi ptr reply.
|
O mica intrebare: cum s-au dat punctele? Incepand de la locul 10 - 1 punct urcand pana la locul 1 - 10 puncte?
Probabil da. In cazul asta ai trecut peste un vot la Oldboy (ce sa-i face, mare fan). Ar avea in total 33 puncte daca am dreptate. PS: De acord cu Windom, un castigator mult mai meritoriu parca ar fi fost Mulholland Drive, dar asta e :P
Originally Posted by miercuri:
Poate nu toti care au vazut Babel au vazut si Amores Perros. In fine, sunt de acord cu tine :D |
Liviu, am luat in considerare doar Top10-urile normale nu si alea carea aveau cate 5 filme pe locul 1, 7 pe locul 2, etc sau mentiunile in afara topurilor.
|
Si eu la fel. Mi se par perfect normale topurile urmatoare:
Originally Posted by Liviu-:
Originally Posted by Zatoichi:
Originally Posted by Nobody777:
Originally Posted by gigabyte:
|
Oups, acu vad ca pe gigabyte nu l-am pontat deloc !
Am rectificat in post-ul cu Topul final Nu luasem in considerare ultimul top - al lui gigabyte. Multumesc lui Liviu, care a observat. Asadar Eternal Sunshine castiga la o diferenta confortabila :) |
* o mica mentiune: eu cand mi-am alcatuit listele nu am luat in considerare ca se va face un clasament general, asa ca nu am asezat titlurile in ordine valorica, ci cronologic.
|
Originally Posted by Chambord:
Hey, what's the big idea?X( |
No big idea, Mulholland e mai sus si "in my book" doar ca imi pare mai putin rau decat cu o diferenta minima :D
@Federico: poate data viitoare cand participi la un sondaj citesti si regulile. Erau scrise mare si lat in primul post. |
TOP 10 SERIALE ALE ANILOR 2000
in viziunea forumistilor Cinemagia 1 House M.D. (2004)- 106 p 2 Lost (2004) - 78 p 3 Extras (2005) - 54 p 4 Six Feet Under (2001) - 47 p 5 Grey’s Anatomy (2005) - 45 p 6 Arrested Development (2003) - 35 p 7 The Office (UK) (2001) - 34 p 8 Dexter (2006) - 33 p 9-10 Battlestar Galactica (2004) - 31 p Prison Break (2005) - 31 p Multumim celor 24 de participanti: Chambord Im.Kino marius_em Windom PoliFanAthic Judex omudindulap Disciple Gospin corinka Cinemania Longshot Rapture not.Who.you.think Ashrak Wonka Lucy_Butler shadowofnight vetka anaemona zxcvbnm crin3l sergiuseling gigabyte =D> |
So:
- Un lider surprinzator de detasat (si nemeritat, but hey, the ppl spoke) - 10 titluri foarte bune overall, singurul serial mediocru fiind G's A Maine vine Topul celor mai buni regizori and u really don't wanna miss that ;) |
Desi ma bucur pentru House ca e cam singurul care il mai urmaresc, pentru combinatia de umor cu medicina (deci caracter motivant), ma indoiesc foarte tare ca e cel mai bun, desi printre cele mai bune probabil e.
De acord legat de Grey's Anatomy. Abia astept topul de maine, e singurul care ma mai intereseaza de fapt. |
Six Feet Under se detaseaza net intre celelalte, ca valoare. Numai pentru cunoscatori...;)
|
da, dar s-a terminat, pe cand celelalte inca sunt la tv ;)
primele doua, cel putin |
Originally Posted by StefanDo:
Asta nu-i diminueaza valoarea, insa e, intr-adevar, un avantaj pentru celelalte, care sint vii in memoria telespectatorilor... |
Medicina din House e de cele mai multe ori fantasmagorica, dar umorul si spiritul Sherlockian dau foarte bine :D
Six Feet Under a fost un serial excelent cu foarte putine momente slabe. Si eu cred ca l-as fi votat in fruntea listei, daca as fi votat... Windom, urmaresti True Blood? :D |
Originally Posted by miercuri:
De ce fantasmagorica? Pentru ca prezinta cazuri care au o sansa foarte mica de aparitie? Pentru un incepator mi se par chiar utile informatiile si modalitatile de tratare (in caz ca nu prezinta si lucruri false). |
Am vazut primul sezon, mi s-a parut ok, putin sub asteptari, fiind vorba de HBO. Acum sint la OZ, sezonul 4.:D
|
Le prezinta foarte coafate. Tata e medic, de obicei evit sa ma uit cu el la House pentru ca se apuca sa desfiinteze tot. :P
@Windom - da-i inainte si cu sezonul 2, it's so much fun :D pe langa faptul ca sunt o creatie HBO si in primul rand o creatie Alan Ball (Six Feet Under)! |
Oz is the real shit
one of the reasons i keep being a good guy and never go to prison ! :D |
All times are GMT +2. The time now is 15:35. |