![]() |
Julianna Margulies. Stiam ca "good wife" e ceva imaginar, dar felul in care joaca te convinge ca si daca vrei sa incerci sa spulberi mitul tot nu poti reusi.
|
Acum nush un actor care sa ma enerveze personal,dar actorii pe care ii urasc sunt cei din parodii deoarece strica toata img filmului si a actorilor(in special Electra)
|
Steven Seagal, poarta intotdeauna pardesiuri:)) are aceeasi fata si cand e suparat si cand e fericit :-/ :))
Sylvester Stallone Kristen Stewart Brad Pitt Gregory Harrison |
Originally Posted by yullyana:
|
Intotdeauna mi s-a parut un supliciu sa il vad pe Matthew McConaughey. Are un stil foarte enervant de a 'juca' - cu o exceptie, poate...
|
Singurul care imi vine in minte si pentru care "nesuferit" e perfect spus e Wesley Snipes :-&
|
Originally Posted by copila_satanista:
|
William Devane si Armand Asante
|
Steaven Seagal
Chuck Norris si "starurile" din Twilight. |
Sarah Jessica Parker
|
Originally Posted by RomaniaMare:
te urmărește sexul prin oraș? :D |
Originally Posted by gropitse:
|
o urasc pe Keira Knightley e fitoasa si ma enedrveaza si o urasc si as spune ca o urasc pe Miley Cyrus insa nu e actrita si as alimenta furia idioata penrtu ea......si nu il pot usferii nice pe stallone.........are niste gesturi care ma desgusca ...............anyway.....
|
Steven Segal
|
Originally Posted by Psychoprincess:
wow wow wow , chill dude , it's not so bad! Sa facem o mica revizie : - Keira e o super actrita; - Miley este actrita ( Watch Hanna Montana, whatever) si este o actrita de kkt; -Stallone nu e pentru oricine, in principal, e un actor bun al filmelor de actiune! In concluzie .... chill out, dude ! |
Keira e o actrita de carton.
|
Oare ?
Cei care o criticati, ma gandesc, ca ati vazut doar seria Piratii din Caraibe ... uitativa la Atonement , The Duchess, chiar si Domino. Keira este o actrita desavarsita si nu una de carton, asa cum ai afirmat miercuri. Vrei exemple de actrite de carton, sunt "cacalau" : S. J. Parker, Megan Fox, etc. |
Am vazut mai multe filme cu Keira decat mi-as fi dorit. Uita-te (cu cratima!!) tu la The Edge of Love si vei vedea fiecare rol pe care l-a interpretat Keira vreodata acolo, avand in vedere ca pe toate le interpreteaza la fel. Are aceeasi expresie, acelas ton rastit si aceeasi lipsa de emotitivitate pe fata, in orice scena.
Sarah Jessica Parker in Sex and the City (serialul) a avut episoade in care i-a dat clasa Keirei. |
1 Attachment(s)
Yeah, but she's soooooooo fuckable & adorable...:x
Attachment 461 On topic: toata gashca din Friends.:-& |
Originally Posted by miercuri:
Serialul ala este o porcarie, nu imi pasa de modul in care a jucat uratania aia in "cateva" episoade. Mi-ai dat un singur exemplu, legat de Keira, eu ti-am dat mai multe. Nu am vazut The Edge of Love, poate chiar a jucat precum un carton, dar a avut si multe roluri interpretate fara greseala. Un singur rol, jucat aiurea, n-o face o actrita slaba! |
All times are GMT +2. The time now is 00:42. |