Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   Cel Mai Nesuferit Actor (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96466)

victor 06 May 2010 14:40

Julianna Margulies. Stiam ca "good wife" e ceva imaginar, dar felul in care joaca te convinge ca si daca vrei sa incerci sa spulberi mitul tot nu poti reusi.

vlad4s 06 May 2010 17:43

Acum nush un actor care sa ma enerveze personal,dar actorii pe care ii urasc sunt cei din parodii deoarece strica toata img filmului si a actorilor(in special Electra)

yullyana 10 May 2010 14:31

Steven Seagal, poarta intotdeauna pardesiuri:)) are aceeasi fata si cand e suparat si cand e fericit :-/ :))
Sylvester Stallone
Kristen Stewart
Brad Pitt
Gregory Harrison

horney1 10 May 2010 17:46

Originally Posted by yullyana:

Steven Seagal

da ! :))

Ammelie 11 May 2010 21:45

Intotdeauna mi s-a parut un supliciu sa il vad pe Matthew McConaughey. Are un stil foarte enervant de a 'juca' - cu o exceptie, poate...

copila_satanista 12 May 2010 09:37

Singurul care imi vine in minte si pentru care "nesuferit" e perfect spus e Wesley Snipes :-&

RomaniaMare 13 May 2010 21:39

Originally Posted by copila_satanista:

Singurul care imi vine in minte si pentru care "nesuferit" e perfect spus e Wesley Snipes :-&

O,da. Wesley si mie imi inspira un sentiment de greata .

Lino 16 May 2010 22:48

William Devane si Armand Asante

NightChild 16 May 2010 23:04

Steaven Seagal
Chuck Norris

si "starurile" din Twilight.

RomaniaMare 18 May 2010 00:26

Sarah Jessica Parker

gropitse 18 May 2010 01:09

Originally Posted by RomaniaMare:

Sarah Jessica Parker

te urmărește sexul prin oraș? :D

RomaniaMare 18 May 2010 01:11

Originally Posted by gropitse:

Originally Posted by RomaniaMare:

Sarah Jessica Parker

te urmărește sexul prin oraș? :D

Nu,nu asta era ideea. Pur si simplu ii contest calitatile ei actoricesti.

Psychoprincess 23 May 2010 11:51

o urasc pe Keira Knightley e fitoasa si ma enedrveaza si o urasc si as spune ca o urasc pe Miley Cyrus insa nu e actrita si as alimenta furia idioata penrtu ea......si nu il pot usferii nice pe stallone.........are niste gesturi care ma desgusca ...............anyway.....

CoCo_XPS 31 May 2010 16:00

Steven Segal

Medicate 31 May 2010 17:24

Originally Posted by Psychoprincess:

o urasc pe Keira Knightley e fitoasa si ma enedrveaza si o urasc si as spune ca o urasc pe Miley Cyrus insa nu e actrita si as alimenta furia idioata penrtu ea......si nu il pot usferii nice pe stallone.........are niste gesturi care ma desgusca ...............anyway.....

wow wow wow , chill dude , it's not so bad!
Sa facem o mica revizie : - Keira e o super actrita;
- Miley este actrita ( Watch Hanna Montana, whatever) si este o actrita de kkt;
-Stallone nu e pentru oricine, in principal, e un actor bun al filmelor de actiune!
In concluzie .... chill out, dude !

miercuri 31 May 2010 17:35

Keira e o actrita de carton.

Medicate 31 May 2010 18:51

Oare ?
Cei care o criticati, ma gandesc, ca ati vazut doar seria Piratii din Caraibe ... uitativa la Atonement , The Duchess, chiar si Domino. Keira este o actrita desavarsita si nu una de carton, asa cum ai afirmat miercuri. Vrei exemple de actrite de carton, sunt "cacalau" : S. J. Parker, Megan Fox, etc.

miercuri 01 Jun 2010 06:21

Am vazut mai multe filme cu Keira decat mi-as fi dorit. Uita-te (cu cratima!!) tu la The Edge of Love si vei vedea fiecare rol pe care l-a interpretat Keira vreodata acolo, avand in vedere ca pe toate le interpreteaza la fel. Are aceeasi expresie, acelas ton rastit si aceeasi lipsa de emotitivitate pe fata, in orice scena.
Sarah Jessica Parker in Sex and the City (serialul) a avut episoade in care i-a dat clasa Keirei.

Windom 01 Jun 2010 07:27

1 Attachment(s)
Yeah, but she's soooooooo fuckable & adorable...:x
Attachment 461

On topic: toata gashca din Friends.:-&

Medicate 01 Jun 2010 10:32

Originally Posted by miercuri:

Am vazut mai multe filme cu Keira decat mi-as fi dorit. Uita-te (cu cratima!!) tu la The Edge of Love si vei vedea fiecare rol pe care l-a interpretat Keira vreodata acolo, avand in vedere ca pe toate le interpreteaza la fel. Are aceeasi expresie, acelas ton rastit si aceeasi lipsa de emotitivitate pe fata, in orice scena.
Sarah Jessica Parker in Sex and the City (serialul) a avut episoade in care i-a dat clasa Keirei.

Serialul ala este o porcarie, nu imi pasa de modul in care a jucat uratania aia in "cateva" episoade.
Mi-ai dat un singur exemplu, legat de Keira, eu ti-am dat mai multe. Nu am vazut The Edge of Love, poate chiar a jucat precum un carton, dar a avut si multe roluri interpretate fara greseala. Un singur rol, jucat aiurea, n-o face o actrita slaba!

All times are GMT +2. The time now is 00:42.