![]() |
Bineinteles ca omul a fost mai mult decat decent. Dragomara insa vrea marea cu sarea. (:|
|
Mie mi-a placut si cum i-a raspuns Dragomarei la intrebarea 5.
Raspunsul parca avea ceva din replica batranei din A fost sau n-a fost, care i-a sunat sa le spuna ca ninge afara. Ar fi pacat sa te uiti la film cand mai ai doar o zi de trait. Mai bine te uiti pe fereastra. |
A fost o seara cu adevarat magica, nu doar un moment, cei care au fost pe topicul O ora cu Corneliu Porumboiu, in acea ora jumatate au empatizat si radiat cu adevarat o energie pozitiva. L-am citit pe Porumboiu, a fost si interactivitate, ne-am bucurat cu totii, a fost cu adevarat special.
|
Am redeschis topicul - cu speranta si rugämintea de a nu mai fi mânjit cu mesaje irascibile.
|
Joi, 4 februarie, Corneliu Porumboiu este invitatul lui H.R. Patapievici in emisiunea "Inapoi la argument" de la orele 21.00, pe TVR Cultural.
|
Oau! Multumim pentru atentionare Keep, cu siguranta l-as fi ratat! Orice interviu obisnuit cu Corneliu Porumboiu (si cu un cineast in general) e un 'evenimetul zilei' , d-apai o discutie in care il are ca interlocutor pe H.R.P.
|
paul_aramis
a postat un mesaj pe forum în O ora cu regizorul Corneliu Porumboiu din Cinematografia romaneasca Ieri, 13:23 · Unde? LE: ce tare! aproape fix doi ani de la mesajul de mai sus. in realitate, impresia mea e ca l-am postat intr-o viata anterioara... . |
s-a şterseră bre. că postase unu' de-aiurea şi-au şters (corect) şi mesaju' meu.
|
All times are GMT +2. The time now is 02:06. |