![]() |
Asta vreau să revăd deseară:
Cool Hand Luke (1967) - Luke, mână rece Regia: Stuart Rosenberg Cu: Paul Newman Genuri: Dramă TCM - ora 22:00 un premiu şi 3 nominalizări Oscar + alte 2 premii/nominalizări ------------ L.E.
Originally Posted by omudindulap:
|
bun
Respect pentru el!! foarte BUN :)
|
Originally Posted by Dragomara:
tot nu inteleg de ce n-a luat Oscarul Paul Newman pentru rolul asta... |
alien 4 la HBO la 22:30
|
Unul dintre preferatele mele:
Non ti muovere (2004) - Nu te mişca! Regia: Sergio Castellitto Cu: Penélope Cruz, Sergio Castellitto Genuri: Dramă TVR 2 ora 23:10 |
Azi şi mâine pe CineStar, încă un film cu James Spader :"> :x :x Secretary (2002)
|
Cleopatra (1963) - Cleopatra
Regia: Joseph Mankiewicz Cu: Elizabeth Taylor, Richard Burton, Rex Harrison Genuri: Biografic, Dramă, Istoric, Romantic, Dragoste Acasa - ora 20:30 4 premii Oscar + alte 9 premii/nominalizări -------- The Accidental Tourist (1988) -Turist intamplator Regia: Lawrence Kasdan Cu: William Hurt, Geena Davis Genuri: Dramă, Romantic, Dragoste TCM - ora 22:00 un premiu şi 3 nominalizări Oscar + alte 3 premii/nominalizări |
Slumdog Millionaire (2008)
Pro "Ti Vi" - 21:15 Iron Man(2008) Tot pe Pro "Ti Vi" - 20:15 |
Astazi, adica Duminica, pe Prima TV de la ora 22:00 - Benny and Joon :D
Poate il vede si Pit cu ocazia asta, i-am spus ca daca e fan Buster Keaton, filmul e un must-see. |
Recomandările mele:
Breakfast at Tiffany's (1961) -Mic dejun la Tiffany
Regia: Blake Edwards Cu: Audrey Hepburn, George Peppard Genuri: Comedie, Dramă, Romantic, Dragoste Acasa- ora 20:30 2 premii şi 3 nominalizări Oscar + alte 2 premii/nominalizări ----------------- The Reader (2008) - Cititorul Regia: Stephen Daldry Cu: David Kross, Ralph Fiennes, Kate Winslet Genuri: Dramă, Istoric, Romantic, Dragoste Cine Star - ora 22:00 un premiu şi 4 nominalizări Oscar + alte 9 premii/nominalizări ------- Talk Radio (1988) - Talk Radio Regia: Oliver Stone Cu: Eric Bogosian, Ellen Greene Genuri: Dramă Movies24 - ora 23:00 un premiu şi o nominalizare Berlin ----------- The Bridges of Madison County (1995) - Podurile din Madison County Regia: Clint Eastwood Cu: Clint Eastwood, Meryl Streep, Annie Corley Genuri: Dramă TCM - ora 00:05 o nominalizare Oscar + alte 2 nominalizări |
La Tv nu rezist sa vad un film,daca nu ai HBO nu prea ai sanse sa vezi un film intreg,fara sa te deranjeze toate porcariile de reclame,pe care le mai baga si sarite,una acum una peste 10 minute,de ce dracu nu le baga pe toate intr-una de 20 de minute,macar sa stii un lucru.
|
Urmatoarea difuzare e peste aproape o saptamana, dar merita s-o anunt de-acum:
http://www.hbo.ro/TitleDetail.aspx?Scheduleid=8309051 Un rol important in film are si Eszter Onodi. :x |
Originally Posted by kanibalo:
|
10 Things I Hate About You
Prima TV Marţi, 06 Apr 20:00 Regia Gil Junger Cu Julia Stiles, Heath Ledger Gen film Comedie O comedie grozava,cel putin mie mi'a placut foarte mult ! |
The curious case of Benjamin Button
Este un film foarte interesant,de vazut nu atunci cand esti trist deja!:P "M-am nascut in conditii neobisnuite." The Curious Case of Benjamin Button(2008) Strania poveste a lui Benjamin Button Regia David Fincher Cu Cate Blanchett, Brad Pitt Gen film Dramă Fantastic Mister Romantic Dragoste 3 premii şi 10 nominalizări Oscar 5 nominalizări Globul de Aur 3 premii şi 8 nominalizări BAFTA |
Alien³
Regia David Fincher Cu Sigourney Weaver Gen film Acţiune Horror SF Thriller HBO Marţi, 06 Apr 23:30 Sîmbătă, 10 Apr 02:15 O nominalizare Oscar O nominalizare BAFTA |
"Rachel Getting Married" (2008) - un film bun pe care multi nu l-au vazut.
Edit: Azi la 21:00 pe Cinemax. :D |
Fearless (1993) / Stare de şoc
Regia: Peter Weir Cu: Jeff Bridges Genuri: Dramă Cine Star - ora 22:00 un premiu şi o nominalizare Berlin + alte 2 premii/nominalizări ------------ Tropa de Elite (2007)/ Trupa de elită Regia: Jose Padilha Cu: Wagner Moura, Caio Junqueira Genuri: AcţIune, Crimă, Dramă TVR 1 - ora 00:15 un premiu Berlin ------------ Choke (2008)/ Sufocare Regia: Clark Gregg Cu: Anjelica Huston, Sam Rockwell Genuri: Comedie, Dramă HBO - ora 01:45 un premiu şi o nominalizare Sundance ------ Pink Floyd The Wall (1982)/ Pink Floyd: Zidul Regia: Alan Parker Cu: Bob Geldof Genuri: Dramă, Muzical CineMAX - ora 01:55 2 premii BAFTA |
iaaa... The Wall :-? ma bate un gand
|
Recomandările mele
The Birds (1963) / Pasarile :x :x :x :x :x :x
Regia: Alfred Hitchcock Cu: Tippi Hedren, Rod Taylor Genuri: Horror, Romantic, Thriller, Dragoste CineMAX - ora 19:00 o nominalizare Oscar ---------------------- California Dreamin' (nesfârşit) (2007) - California Dreamin' (nesfârşit) :x :x :x :x :x :x Regia: Cristian Nemescu Cu: Răzvan Vasilescu, Maria Dinulescu, Armand Assante Genuri: Comedie, Dramă, RăZboi PRO Cinema - ora 22:00 un premiu Cannes -------- Nuovomondo (2006) / Lumea noua Regia: Emanuele Crialese Cu: Charlotte Gainsbourg, Vincenzo Amato, Aurora Quattrocchi Genuri: Dramă Boom Drama :-O :-? - ora 22:50 - probabil că am bifat postul ăsta în altă viată, în prezenta încă nu-l am! 6 premii şi o nominalizare Venetia + incă 1 premiu/nominalizare ----------------- Adaptation. (2002) -Hoţul de orhidee Regia: Spike Jonze Cu: Nicolas Cage Genuri: Dramă Boom Drama-ora 00:45 un premiu şi 3 nominalizări Oscar + alte 8 premii/nominalizări |
All times are GMT +2. The time now is 00:04. |