![]() |
Grumpy Old Men (1993)
Everything Is Illuminated (2005) - comedie / drama Burn After Reading (2008) - comedie / drama Alfie (2004) comedie / drama O Brother, Where Art Thou? (2001) - Comedy | Adventure |
The Hangover - am ras cu lacrimi la filmu asta
|
The proposal
Bruce almighty The hangover The ugly truth Death at a funeral (primul) |
Daca e vorba de comedie, ma uit la serialul The 3rd Rock from the Sun. :)) In general mi-au placut Bananas (de Woody Allen), Idiocracy, pentru modul in care ironizeaza oamenii, The Marathon Family (titlu original: Maratonci trci pocasni krug) am ras cu lacrimi :)) si Gadjo Dilo
|
Some Like It Hot (1959), Airplane! (1980), The Naked Gun(toate partile), Hot Shots(ambele), The Whole Nine Yards (2000), The Whole Ten Yards (2004), Red (2010), The Benny Hill Show.....cateva care mi-au venit in minte.
|
Nu sunt fan al genului, insa pot spune ca mi-au placut, cat de cat, The Pink Panther (2006), Year One, Mr. Bean's Holliday. etc.
|
"Monty Python and the Holy Grail", "Life of Brian", "Snatch", "Bean"...
|
doar din ce imi amintesc pe moment
What's Up, Doc? (1972)
The Gods Must Be Crazy (1980) si II (1989) Anger Management (2003) (Jack Nicholson is delicious) As Good as It Gets (1997) |
The Hangover
|
The Dude Lebowski e peste toate comediile pe care le-am vazut.
|
Dr. Strangelove
|
Eu aleg Heathers.
Deși și This is Spinal Tap e genială, dar dacă ar fi să aleg una singură în momentul de față nu mă pot gândi la o comedie la care am râs mai mult decât la Heathers. |
Dumd & Dumber (1994)
|
The Hangover, Cop Out.
|
Din categoria aceasta sunt foarte multe filme care mi-au placut enorm si din aceasta ar fi filmele cu Bud Spencer si Terence Hill: Banana Joe, seria Extralarge, Miami Supercops, Piedone l'africano, I due superpiedi quasi piatti etc; filmele cu Louis de Funes: seria filmelor Jandarmii, Le Grand Restaurant, Hibernatus, Fantomas; Stan si Bran...... La aceste filme de fiecare cand ma uit nu pot sa nu rad cu lacrimi, sunt favoritele mele...:).
|
Originally Posted by NightChild:
|
Liar,Liar rad la filmul ala de fiecare data cand ma uit:)
|
The Hangover
Mr Bones 2: Back from the Past |
|
Comedia se gusta, ca horror-ul, dupa posibilitati (citeste "disponibilitati"). La mult-vestitul The Hangover, care nu stiu cat de mult va fi apreciat si peste ... de ani, nu am zâmbit (nu râs) decat de doua ori. In schimb, si acum, la Some Like It Hot, ma bufneste rasul la replicile lui Lemmon ca Daphne.
Osgood Fielding the 3rd: "I'm Osgood Fielding the Third." Daphne: "I'm Cinderella the Second." Osgood Fielding the 3rd: "It certainly is delightful having young blood around here." Daphne: "Personally, I'm type O." (la plaja) "Do come. It'll be such fun. And bring your yacht." :)) Grozava comedie. Am verificat asta de curand, cu un public, a carui medie de varsta nu depasea 18 ani. S-a ras cu lacrimi. La un film vechi de 52 de ani? |
All times are GMT +2. The time now is 22:23. |