![]() |
Platon a scris scenariul pt filmul despre Socrates :P Si poarta numele ''Dialoguri".
|
Ehh Platon a scris mai multe scenarii despre Socrate :) , pe langa Dialoguri.
|
Ar fi interesant un film despre povestea de dragoste dintre Nicolae și Elena Ceaușescu...
|
Ar iesi ceva in genul lui Leana si Costel (Vacanta Mare).
|
Nu mă gândeam la ceva în genul Moloh-ului lui Sokurov (despre Adolf Hitler și Eva Braun), ci la surprinderea prin contrast atât a vieții publice a celor doi, cât și a vieții lor private, familiale și chiar intime. Sunt sigur că acești monștri erau capabili și de tandrețe, iar destinul lor exemplar redat în această cheie cred că ar emoționa și ar pune pe gânduri - nu ca demers de analiză psihologică a celor doi, ci ca o sondare a abisurilor legăturii sufletești dintre bărbat și femeie în general.
|
nu stiu daca sunt chiar cel mai bun cuplu pentru acea sondare deoarece cu siguranta nu astfel de ganduri va trezi filmul ci mai degraba reflectii cu privire la dictatura lui ceasca si ce a fost si ce n-a fost etc. nu prea ai cum sa faci un asemenea film fara ca lumea sa nu-l analizeze din cu totul alt unghi decat cel la care te-ai referit tu. pe de alta parte ar fi o idee poate destul de ok ...desi eu una sunt destul de satula de subiectul asta
on.: eu vreau cat mai multe biografii ale unor artisti preferabil muzicieni :D |
As vrea un film despre viata lui Ion Antonescu.
|
RomaniaMare, ai văzut Începutul adevărului. Oglinda? Vezi că și în Triunghiul Morții apare maiorul Ion Antonescu. Nicolaescu pare să aibă o slăbiciune pentru cel poreclit „Câinele roșu”. (Apropo de respectivul, mi-aș dori o ecranizare a Delirului lui Marin Preda, dar făcută omenește, nu maniheist. Cel mai bun film d.p.d.v. artistic al seriei cu comisari, Revanșa, și-a bătut joc de adevăr.
Dar despre... (na! că nu găsesc emoticon reprezentând un cap care să se aplece într-o parte cu înțeles) n-ai vrea un film biografic, RomaniaMare? Mircea Eliade spunea cuiva care-i propusese să scrie în America o biografie a lui Zelea Codreanu, că nimeni nu mai e interesat de o biografie obiectivă. |
Unul despre lumea antica cu multa violenta????????????
|
violenta in forma ei cat mai pura, nealterata de societate a ? :)))))
|
Credeam ca s-a facut deja :)) Agora :P
Subscriu la parerea lui RomaniaMare.Ion Antonescu. |
Un film care se anunta interesant,despre viata cantaretei de jazz Nina Simone.
http://www.cinemagia.ro/stiri/mary-j...-ecrane-15558/ |
Mi-e mi-ar place sa vad un documentar despre cei de la Green Day.
|
as vrea in film biografic despre Alexandru cel Mare; nu o actiune, ci un film istoric
|
vreau un film despre Maresalul Tuhacevski.
|
Am un vis de mult timp,legat de acest subiect : Vreau un film bun despre istoria maorilor,poporul aborigen a Noii Zeelande.
|
Cu Carol I
Mie mult mi-ar placea un film biografic de-al regelui Carol I al Romaniei, ceva mai de calitate si nu artistic de genul celui facut de Sergiu Nicolaescu.
|
As mai vrea sa vad inca un film despre Ion Antonescu, dar sa fie despre evolutia lui.
Mi-ar mai placea un film despre Eliade. Ar fi interesant, viata lui a fost ofertanta + operele sale multe cu tenta autobiografica. Si un film despre Michael Jackson, dar unul realist. Care sa il arate asa cum era el in spatele scenei. (nu e pedofil, nu asta am vrut sa zic) Vreau sa il vad pe afaceristul, pe realistul Michael Jackson. Sunt curios ce fustrari a avut, vreau sa vad toate intamplarile care l-au determinat sa compuna cantecele. Si sa apara ca un om determinat si determinant. Si el purta o masca. |
All times are GMT +2. The time now is 07:36. |