Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt nefericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95732)

Neuptolem 07 Jul 2009 20:12

Deci nu esti perfecta. Imi dadusem seama dar mai aveam unele dubii.:D

illotempore2002 07 Jul 2009 20:37

vai dar ce galant si seductiv sunteti astazi ;;) carui fapt datoram aceasta binefacere?

Neuptolem 07 Jul 2009 20:45

Originally Posted by illotempore2002:

vai dar ce galant si seductiv sunteti astazi ;;) carui fapt datoram aceasta binefacere?

Imi place sa binedispun oameni - dat fiind faptul ca nu-s prea des binedispus - in special fete cuminti si...inteligente, hcm!...:|

Judex 07 Jul 2009 22:57

... pentru ca azi m-am plictisit aproape toata ziua si daca tot ma plictiseam puteam macar sa-mi bag nasul intr-un nou proiect misto si am amanat lucrul pentru ca mi-a fost lene. Si viitoarea-mi consoarta a plecat pana la ai ei. Iar Steaua a pierdut un amical.

redmen 07 Jul 2009 22:58

... pentru ca Michael nu s`a ridicat sa cante si sa danseze pentru ultima oara...

Amantul_Taciturn 08 Jul 2009 17:46

Pentru ca aici e o atmosfera de razboi total si prin urmare forumul este un spatiu virtual insalubru (in ciuda inteligentei majoritatii userilor).:(

illotempore2002 08 Jul 2009 17:51

Tciturnule, asa a fost dintotdeauna aici. Nu e o noutate!
Dar da, iti trebuie ceva nervi tari si perversitate ca sa nu te dai dus....

Amantul_Taciturn 08 Jul 2009 17:56

Eu nu mai am nervii tari demult si chiar daca i-as fi avut, probabil ca i-as fi calit pe alte smârcuri forumistice. :))
Oricum, am observat ca aici in ciuda unor inamiciţii personale, sunt de fapt 2 mari coterii care duc un razbel continuu (e posibil sa ma insel pentru ca desi am mai citit si thread-uri mai vechi, sunt totusi nou ). Asa ca o sa-mi asum mai degraba postura de spectator, mai ales ca eu fiind taciturn ma si prinde rolul.:D

Judex 09 Jul 2009 19:59

Sunt nefericit ca nu gasesc in plm un loc decent unde sa inot ca lumea in Bucurestiul asta sufocat de manelari!!! X(

EgOisM 09 Jul 2009 20:39

Originally Posted by Judex:

Sunt nefericit ca nu gasesc in plm un loc decent unde sa inot ca lumea in Bucurestiul asta sufocat de manelari!!! X(

la piscina la dinamo:P

Liviu- 09 Jul 2009 23:01

Sunt nefericit pentru ca mi-am dat seama ca sunt pe cinemagia...

EDIT: Sunt putin mai fericit acum ca sunt pe cinemagia...

redmen 10 Jul 2009 16:16

..pentru ca nu se mai opreste ploaia asta de cacat odata.

Judex 10 Jul 2009 16:22

Daca te face fericit, dupa Jour de France incepe canicula. :D

illotempore2002 13 Jul 2009 22:14

Ca plec in vacanta poimaine intr-o tara atat de frumoasa si nu sunt deloc bucuroasa....:( ba chiar imi vine sa-mi anulez biletele de avion, si la ora la care decoleaza de plecare eu sa dorm si sa ma trezesc peste 2 saptamani cand decoleaza de sosire :(

stefan_c 13 Jul 2009 22:26

Ca plec in vacanta poimaine intr-o tara atat de frumoasa si nu sunt deloc bucuroasa....:( ba chiar imi vine sa-mi anulez biletele de avion, si la ora la care decoleaza de plecare eu sa dorm si sa ma trezesc peste 2 saptamani cand decoleaza de sosire :(

lasa ca te acomodezi tu :-*

Judex 13 Jul 2009 22:43

Stai linistita ca nu te duc eu, nici nevasta-mea si nici n-am vorbit cu vreun coleg sau cunoscut despre asta. Si nici n-am sa te astept la Viena. Have fun! Fii fericita!

illotempore2002 13 Jul 2009 22:47

=))

Judex 13 Jul 2009 22:51

Iar razi ca camila.

illotempore2002 13 Jul 2009 22:53

cum se bucura el mititelul de nefericirea mea. ia spune, ti-am imaginat ca sunt nefericita din cauza ta, nu-i asa?
=))

nu, realitatea e alta, am dormit doar 3 ore azi noapte si azi am muncit ca un caine. e normal sa fiu obosita si sa fantezez cum ca dorm mult :))

Cum reusesti tu sa fii ridicol intotdeauna, nu stiu!

auzi la el, cica nu ma duce el =))

stefan_c 13 Jul 2009 22:59

cum se bucura el mititelul de nefericirea mea. ia spune, ti-am imaginat ca sunt nefericita din cauza ta, nu-i asa?
=))

nu, realitatea e alta, am dormit doar 3 ore azi noapte si azi am muncit ca un caine. e normal sa fiu obosita si sa fantezez cum ca dorm mult :))

Cum reusesti tu sa fii ridicol intotdeauna, nu stiu!

auzi la el, cica nu ma duce el =))

:)) subscriu...lasa illo k te duce adrian iovan..o adevarata vedeta :))

All times are GMT +2. The time now is 05:53.