![]() |
Deci nu esti perfecta. Imi dadusem seama dar mai aveam unele dubii.:D
|
vai dar ce galant si seductiv sunteti astazi ;;) carui fapt datoram aceasta binefacere?
|
Originally Posted by illotempore2002:
|
... pentru ca azi m-am plictisit aproape toata ziua si daca tot ma plictiseam puteam macar sa-mi bag nasul intr-un nou proiect misto si am amanat lucrul pentru ca mi-a fost lene. Si viitoarea-mi consoarta a plecat pana la ai ei. Iar Steaua a pierdut un amical.
|
... pentru ca Michael nu s`a ridicat sa cante si sa danseze pentru ultima oara...
|
Pentru ca aici e o atmosfera de razboi total si prin urmare forumul este un spatiu virtual insalubru (in ciuda inteligentei majoritatii userilor).:(
|
Tciturnule, asa a fost dintotdeauna aici. Nu e o noutate!
Dar da, iti trebuie ceva nervi tari si perversitate ca sa nu te dai dus.... |
Eu nu mai am nervii tari demult si chiar daca i-as fi avut, probabil ca i-as fi calit pe alte smârcuri forumistice. :))
Oricum, am observat ca aici in ciuda unor inamiciţii personale, sunt de fapt 2 mari coterii care duc un razbel continuu (e posibil sa ma insel pentru ca desi am mai citit si thread-uri mai vechi, sunt totusi nou ). Asa ca o sa-mi asum mai degraba postura de spectator, mai ales ca eu fiind taciturn ma si prinde rolul.:D |
Sunt nefericit ca nu gasesc in plm un loc decent unde sa inot ca lumea in Bucurestiul asta sufocat de manelari!!! X(
|
Originally Posted by Judex:
|
Sunt nefericit pentru ca mi-am dat seama ca sunt pe cinemagia...
EDIT: Sunt putin mai fericit acum ca sunt pe cinemagia... |
..pentru ca nu se mai opreste ploaia asta de cacat odata.
|
Daca te face fericit, dupa Jour de France incepe canicula. :D
|
Ca plec in vacanta poimaine intr-o tara atat de frumoasa si nu sunt deloc bucuroasa....:( ba chiar imi vine sa-mi anulez biletele de avion, si la ora la care decoleaza de plecare eu sa dorm si sa ma trezesc peste 2 saptamani cand decoleaza de sosire :(
|
lasa ca te acomodezi tu :-* |
|
=))
|
Iar razi ca camila.
|
cum se bucura el mititelul de nefericirea mea. ia spune, ti-am imaginat ca sunt nefericita din cauza ta, nu-i asa?
=)) nu, realitatea e alta, am dormit doar 3 ore azi noapte si azi am muncit ca un caine. e normal sa fiu obosita si sa fantezez cum ca dorm mult :)) Cum reusesti tu sa fii ridicol intotdeauna, nu stiu! auzi la el, cica nu ma duce el =)) |
:)) subscriu...lasa illo k te duce adrian iovan..o adevarata vedeta :)) |
All times are GMT +2. The time now is 05:53. |