Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Pe care din userii Cinemagia ati vrea sa-i cunoasteti personal? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95690)

Dragomara 14 Dec 2009 10:05

Originally Posted by corinka:

Dragomara, spune si varianta a doua, ce experiente neplacute ai avut, incat sa iti schimbi parerea despre toti ardelenii?

e mult de povestit, dar categoric e ŞI de râs, însă acum nu am timp pentru că am invitaţi la masă, deci tb să încing grătarul. adevărul e că până să-i cunosc personal, pentru ardeleni am avut, vorba Paraţizilor, cel mai al dracului respect! :P

Cinemania 14 Dec 2009 12:27

si unde i-ai cunoscut pe toti ? tot la tine, la gratar ?

illotempore2002 16 Dec 2009 12:22

Pe Neuptolem si pe Marius_Em si dintre fete pe Lili :)

miercuri 16 Dec 2009 14:12

Windom, acum imi amintesc ca ai mai spus de Reghin, am avut un lapsus!

Dragomara, spune si varianta a doua, ce experiente neplacute ai avut, incat sa iti schimbi parerea despre toti ardelenii?

Suntem mai multi ardeleni pe aici, nu numai 3-4. Ar mai fi (oarecum) si Buticut, desi s-ar putea simti ofensata daca o fac ardeleanca. Am o prietena din Arad, care mi-a spus foarte ferm odata ca ea nu e ardeleanca, ea e banateanca. Banatenii astia-s tare ocoşi...;)

Prietenul meu e din Arad, dar el se considera crisanean :))

Judex 16 Dec 2009 14:27

E de pe malul halalalt. :D

corinka 16 Dec 2009 14:32

Pai crisaneni nu sunt cei din Crisana? Adica oradenii, nu aradenii. Prin zona Aradului trece Muresul, nu Crisul. Crisul trece prin Oradea. Scuzati daca spun tampenii, nu sunt tare la geografie, dar asa imi amintesc.

Judex 16 Dec 2009 14:50

Iti amintesti bine, doar ca unii aradeni de pe malul drept se considera crisaneni, iar unii de pe ala stang isi zic banateni. :D

miercuri 16 Dec 2009 15:07

Pai da, ca teoretic Muresul desparte Crisana de Banat, in zona aia :P

buticut 20 Dec 2009 04:24

Originally Posted by miercuri:

Windom, acum imi amintesc ca ai mai spus de Reghin, am avut un lapsus!

Suntem mai multi ardeleni pe aici, nu numai 3-4. Ar mai fi (oarecum) si Buticut, desi s-ar putea simti ofensata daca o fac ardeleanca. Am o prietena din Arad, care mi-a spus foarte ferm odata ca ea nu e ardeleanca, ea e banateanca. Banatenii astia-s tare ocoşi...;)

Prietenul meu e din Arad, dar el se considera crisanean :))

Oh da,cumplit de ofensata :D. Nu am nico tangenta cu Ardealul. Banateanca in toata regula.Io mis fruncea! Apropo de asta, in camera la Universitate stau cu 4 oltence maneliste pitipoance. Ma dispera cu "facui", "fusei", "mancai", "vorbi cu muma-mea". Ma intreaba:
"- Ce facusi azi?"
"- Nu am facut nimic special,ca de obicei."

"-Pe unde umblasi?"
"-Am umblat pe la vecinii din caminul 16."

Spot the difference:))!

Eu as vrea sa ma intalnesc cu prea multi :D.

Gospin 20 Dec 2009 08:27

Nu conteaza, zii pe care :)
apropo, si eu mi-s oltean si tot asa vorbesc :D

Rapture 20 Dec 2009 08:48

Originally Posted by Gospin:

apropo, si eu mi-s oltean si tot asa vorbesc :D

Eu mi-s moldoveanca si tot asa vorbesc =)).

Gospin 25 Feb 2010 18:38

hai sa resuscitam si topicul asta.
I would like, very much to meet Chambord :D, avand in vedere ca pe unii i-am cunoscut deja, chiar daca doar din poze :)
edited, stop joking :)!

Rapture 25 Feb 2010 18:55

Meat nu-nseamna carne? :-/

Judex 25 Feb 2010 18:56

@Gospin
Ioi, te taie Chamb. :))

Rapture 25 Feb 2010 18:59

..asta daca nu-l taie Gospin pe Cham . :))

manwithamoviecamera 25 Feb 2010 19:06

vreau s-o cunosc pe shoricica mov. n-are nik daca e plinutza, sa nu ma plictisesc cu ea. 8-> :-< :x \m/ si pe miercuri. promit sa-i port rochia daca o amuza=))

danT 26 Feb 2010 03:35

Pe Dragomara - as vrea tare mult s-o cunosc (ca mi-a facut deja - pe privat - o declaratie de dragoste:"> )... Cit se poate de personal, ca sa zic asa.:) Dar doar daca e caprita din poza!:D

Chambord 26 Feb 2010 08:53

De ce vretzi ba sa ma taiatzi ? Ce va facui ? Las ca ne vedem noi la un forumeeting. Vin cu drujba.

keepwalking 26 Feb 2010 08:56

Originally Posted by Chambord:

Vin cu drujba.

atunci nu au de ce sa-si faca probleme, pentru ca vii cu "prietenia".

Chambord 26 Feb 2010 09:08

Keepwalking esti simpatic cum imi urmaresti tu orice postare si apari sa ma intepi fara motiv.
Daca asta te face fericit atunci ... continua. Uneori o sa te ignor, alteori o sa te injur, alteori o sa zambesc, alteori o sa-ti raspund prietenos. Who knows ...

All times are GMT +2. The time now is 17:36.