![]() |
klein, tu vbesti serios?!
dar CE as putea avea 'in comun' cu o fanatica precum illo, pacatele mele?! :-O nu'sh ce e aia 'feeling bun', la ce te referi, dar sa stii k o iau k pe o insulta... :( sau, mai bine zis, daca ea are 'feeling bun', prefer sa am feeling rau! voila |
pai adora Godard, s-a certat cu mine pt persepolis care si ti ti-a placut, in fine, parca aveam impresia ca de cateva ori i-ai aprobat ideile, parerile. credeam ca inainte sa inceapa cearta asta, o placeai.
|
asa este (chiar mi-a trimis si poze cu el pe email). fara sa ii cer.
ne toleram bine inainte. inainte de a-mi expune parerea despre maria dinulescu. prietena lui. |
nu, i-am trimis si eu o poza cu mine in schimb
:)) bineinteles ca nu am forwardat nimanui pozele. si sincera sa fiu, nici nu le mai am. am golit inboxul. |
@mistah j
http://www.cinemagia.ro/forum/showth...89#post1457389 si urmatoarele. |
@ all: femeia e dusa cu capul: deci NU i-am trimis NICIO poza cu mine (why shd i?! :-O ), i-am trimis fix un txt dspr 'le mepris' al lui godard - cerut de EA! -, pe care l-a postat la topicu respectiv
(si nu, nici eu n-am primit vreo poza cu ea - oricum nu ma interesa de nicio culoare...) da ma rog, e intr-o lume paralela in care poate crede orice... =)) so there u have it ps frankly m'dear, m-am cam plictisit sa fiu hartuit & sa dau peste tot felul de nutcases pe forumul asta, asa k o sa-mi iau o vacanta lunga - oricum plec la taormina... ramas-bun celor care merita! ;) |
ce, ai vazut ca am zis ca am sters emailul si ai zis sa profiti de ocazie sa negi?
nu-i nimic, pot recupera emailul de pe server you dumb >:) mi-ai trimis poze cu tine dintr-un oras din strainatate, nu ma tin minte, mincinosuleeeeeee spune, vrei sa le recuperez? sa vada toata lumea cat poti sa minti? :D hai du-te si nu te mai intoarce. sper sa te calce vreo masina pe acolo. |
up yours, crazy bitch
ps daca ea sustine k i-am trimis poza (sau poze - nu e f clar din relatarea ei), atunci pot spune si eu orice - inclusiv k mi-a trimis stillsuri cu ea goala & cracita pe canapea |
N-are canapea - doar pat, scaune, mäsutä, comodä, sifonier... Ce mai ai, Illo? Pe terasä nu mai stiu...
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
pai asta e diferentza, ca eu pot sustine si tu nu. dar stai mah linistit, sunt poze decente, la naiba, nu te amenintz cu nimic, de ce dai asa un aer tragic? eu incercam sa spun doar ca inainte nu aveai nimic impotriva mea ba chiar ne toleram.....nu am vrut sa te defaimez sau ceva. nu mi-a trecut prin cap sa arat nimic nimanui, esti dement? :-/ paranoiaaaaaaa! |
paranoia e sa inventezi lucruri & sa mai si crezi in ele...
dar gata, i'm out of this, kiar n-am nevoie nici de 'iubirea' baloasa a uneia (dragomare-i gradina ta), nici de toanele necontrolate ale alteia X( exista pe acest forum citeva persoane misto (mala, europe_east, klein, pauline kael, gloria, corinka, jactati, erectia eunucului, halebardul, judex, chambord, stefando... cei pe care i-am uitat se stiu ei :) ), cu unii am pastrat dialogul pe mail & e o placere sa-l reiau oricind. ceilalti kiar nu ma intereseaza: am oricum prea multi prieteni (prea multe deadline-uri, prea multe calatorii...) & prea putin timp in care sa le fac pe toate 'morala': prietenii imi cultiva calitatile; defectele mi le cultiv singur ;) |
La REVEDERE!
sa le scrii ! |
Originally Posted by Pitbull:
Asta nu-i un argument. Se putea craci si pe canapeaua altcuiva. ;;) |
ce sa zica si Corinka saraca
:)) |
Nu cu tine vorbeam. Dar, daca tii tu neaparat sa comentezi orice postare ca sa fii in centrul atentiei, indiferent cum, n-ai decat. (:|
|
Cum bai girafel, ai poze cracita pe canapea si mie nu mi-ai aratat??? :-O
|
All times are GMT +2. The time now is 13:57. |