![]() |
Originally Posted by halebardul:
... si in plus si cu un nickname amuzant. E clar, N-AI NICI O SANSA! Esti prea simpatic! :) |
Bun...atunci propun un poll de simpatici... :D
Illotempore2002, vroiam sa-mi spui mai multe despre tine pentru ca doream sa stiu cat de subiectiva poti fi ;) |
asa da.
fa-l tu. |
pai nu poate sa=-l faca
ca nu cunoaste simpaticii de pe acest forum :) dar ar fi interesant sa vedem, la prima vedere, cine pare simpatic. bloodonmysuit, chiar, ia fa tu un poll cu persoanele pe care le consideri la prima vedere, simpatice. sa vedem ce iese. |
Originally Posted by illotempore2002:
|
N-are rost. Va consider pe toti simpatici, deocamdata... Sa ne mai cunoastem, si apoi va filtrez :P
|
Originally Posted by halebardul:
|
si-atunci cum ramane cu prezenta ta in poll? e asa, o "cameo"? :) |
am zis de la bun inceput: e un poll facut dupa propriile mele criterii, si am expus criteriile: persoanele cu pricina au constant conflicte cu cate cineva, sunt antipatizate de cineva, si au tulburari de personalitate.
da, e facut dupa propriul meu plac, si dupa criteriile mele. |
pai si tu ce cauti acolo?
iti esti tie insati antipatica? |
@hale - vezi ce-a scris Gloria. ea a înţeles! :-* :-* :-*
|
unde, iubito?
citeaza, frumoaso, nu ma fa sa rascolesc tot forumul. fa-o pentru mine, te rooog!!! |
Hale,
mai citeste odata ce am zis. parca esti cu capul in nori. am zis ca am selectat dupa criteriile proprii, dar am tinut cont de evenimente obiective, observabile: am selectat oamenii care au conflicte si antipatizanti. eu am conflicte, am useri care nu ma suporta. de aia m-am trecut acolo. |
bine.
Acum vad ce important era votul meu: cu el puteam face acum mari rasturnari in pollul de fata. ~X( ah, cum l-am irosit! |
adica m-ai fi facut fruntasa :D
? |
Originally Posted by ugotbloodonmysuit:
ai vazut ca am fost obiectiva. |
pe tine nu te-as vota numai din simplul fapt ca te-ai pus singura in poll. vb de alte alte rasturnari... |
pai care e problema ca m-am ous singura in poll?
nu vreau sa fac pe lupul moralist care ii judeca pe ceilalti, de aia m-am pus, plus ca eram sigura ca o sa adun multe voturi, plus ca eu consider ca intrunesc conditiile .... |
ca sa nu mai zic ca am 10 voturi :D
|
AmbraBlu, illotempore2002 si Pauline Kael sunt fruntasii acestui poll, cu cate 10 voturi fiecare.
toti ceilalti ii urmeaza indeaproape la un vot sau maxim 2 distanta. |
All times are GMT +2. The time now is 09:54. |