Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Jocul cu citate literare (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95501)

Chambord 26 May 2009 12:25

Imparatul mustelor, de Golding

corinka 26 May 2009 13:05

Originally Posted by Chambord:

Imparatul mustelor, de Golding

=D> =D> =D>

Chambord 26 May 2009 13:29

Tot holul era gol. Mirosea a cincizeci de milioane de mucuri de tigara statute. Pe bune. Nu mi-era somn sau ceva, dar ma simteam nasol. Deprimat si tot tacamul. Aproape c-as fi vrut sa fiu mort.
Apoi, ca din senin, am intrat intr-o incurcatura cat casa. [...]

:D

miercuri 26 May 2009 13:40

E autor roman?:-?

edit: de fapt stai. Salinger - De veghe in lanul de secara ?

Chambord 26 May 2009 13:45

Originally Posted by miercuri:

E autor roman?:-?

edit: de fapt stai. Salinger - De veghe in lanul de secara ?

Stau :)) ca m-ai prins.

your turn B-)

miercuri 26 May 2009 13:57

:D

Jean, secretara mea care e indragostita de mine, intra in biroul meu fara sa sune mai intai, ca sa ma anunte ca am o sedinta foarte importanta la nivelul firmei, la care trebuie sa iau parte la ora unsprezece. Eu stau la biroul Palazzetti cu tablie de sticla, holbandu-ma la monitor din spatele ochelarilor Ray-Ban; mestec o pastila de Nuprin si incerc sa scap de mahmureala dupa o orgie cu cocaina inceputa relativ nevinovat aseara la Shout! alaturi de Charles Hamilton, Andrew Spencer si Chris Stafford, continuata apoi la clubul Princeton, dezvoltata la Bacardia si incheiata la Nell's pe la ora trei treizeci.

edit: acum imi dau seama ca-s cam multe substantive proprii in citatul asta, should be pretty easy :P

corinka 26 May 2009 14:15

Bret Easton Ellis, American Psycho. :-S

miercuri 26 May 2009 15:30

Your turn :P

corinka 26 May 2009 15:43

Nu pot chiar acum, dar gasesc un citat dragut deseara, cand voi fi acasa.

corinka 26 May 2009 18:19

Cadavrul in descompunere al catelului nebotezat oglindi ura crescanda a fiului fata de tata, pentru totdeauna asociata in mintea lui cu duhoarea de caine putrezind.

Chambord 27 May 2009 09:59

Rushdie - Rusinea

corinka 27 May 2009 10:48

Originally Posted by Chambord:

Rushdie - Rusinea

Corect. Este randul tau.

Chambord 27 May 2009 11:25

Am o afinitate pt apusuri asa ca here we go :D :

Atat de multe imi promisese concretetea acestui oras ! Acel miracol al luminii, suav, fara umbre, intotdeauna protector. Se vorbeste de lumina de la tropice sau din sudul Spaniei. Dar nici o alta lumina nu e ca cea din zonele temperate. Era cea care dadea substanta tuturor lucrurilor si desfacea culoarea din inima tuturor obiectelor. Pentru mine, care veneam de la tropice, unde ziua se preschimba brusc in noapte, apusul era nou si fascinant. Stateam in camera lui L. de la subsol si, din mijlocul acestui talmes-balmes, studiam lumina, nedorind sa pierd nici o nuanta din culorile in schimbare.

laureat Nobel

bre 28 May 2009 12:40

marquez..ca tot ai zis de el??? nu prea pare, da hai....

Chambord 28 May 2009 12:43

Originally Posted by bre:

marquez..ca tot ai zis de el??? nu prea pare, da hai....

ntz. :) e de limba engleza

bre 28 May 2009 13:12

naipaul?

Chambord 28 May 2009 13:24

naipaul?

este. :) si cartea ?

bre 28 May 2009 13:32

mascaricii?

Chambord 28 May 2009 13:44

mascaricii?

perfect ;)

citatul tau, pls

bre 29 May 2009 09:04

mi-a placut la nebunie "mascaricii" :)

unu scurt, ca-s pe fuga

"recifuri negre se iveau din loc in loc, acoperite de valuri incoronate cu nimburi de aur. soarele rodea intinderea marii, murdarind-o cu grafitti obscene"

All times are GMT +2. The time now is 18:10.