![]() |
STEFANDO, mai, oameni buni aveti un site tare fain, informatiile sunt foarte bine organizate, concursurile sunt foarte tentante, dar sa fim seriosi NU SUNT PE BUNE! M-am abtinut ceva timp sa spun asa, dar o fac cu parere de rau si dezamagire! Nu faceti decat sa va inscrieti in trend ... ce mai este in Romania "PE BUNE" ?!? Intram cu placere pe site ul vostru si bineanteles ca participam de multe ori la concursurile voastre - carti, filme...foarte frumos! Dar mi s-a luat! Am avut surpriza placuta sa ma regasesc printre castigatori si-am urmat instructiunile propuse de voi, am trimis mailuri, am lasat date... NIMIC! Sunt mai mult de doua luni! Recomandarea ta StefanDo la colega Madalina Mircea... este inutila! Este urat, umilitor ... sa stam sa va tragem de mana ca noi suntem cei care va salutam in definitiv! ;)
|
repet, uneori intarzierile mari nu depind de noi
spune-mi numele si premiul castigat, ma interesez |
sal
salut..am castigat si eu o carte akm 3 luni: Cartea Lampa cu căciulă de Florin Lăzărescu :D ...dar nu am primit niciun mail de confirmare. nici nu mia venit cartea ...sa fie oare o intarziere de luni de zile la tipii cu livrarea sau a fost la sto cu castigul :)) ???
|
Cand vor aparea castigatorii la concursul Inglorious Bastard?
|
dany nu ştiu cât, inainte de a te intreba daca "e la sto castigul" mai bine citeste regulamentul. Castigatorul trebuie sa confirme ca s-a vazut pe lista. tu ai facut asta azi-noapte la ora 12, la 3 luni de la inchiderea concursului
cred ca o sa introducem un deadline pentru confirmari @disciple maine. anuntarea castigatorilor se face in ziua imediat urmatoare inchiderii concursului |
sal
deci e prea tarziu pt e-mailu de confirmare k mam vaz pe lista? ....asta e :P ...mai sunt cuncursuri pe site asa ca de data asta o sa fiu mai atent :D ....salutari;) si scz de mesajul anterior:)
|
Originally Posted by StefanDo:
Am primit premiul, au ajuns cartile la mine! Multumesc. Nu stiu daca se datoreaza asta faptului ca m-am exprimat aici, ca am eu asa un "spirit civic" mai pronuntat si sunt mai...protestatara, dar ( in sfarsit!) au ajuns cartile la mine! STEFANDO, daca deranjeaza mesajul meu anterior si complica la imagine ai acordul meu sa-l stergi :) , dar ca sa nu fiu lipsita de consecventa si nici acuzata de subiectivism sunt chestiuni pe care le sustin in continuare...precum comunicarea pe mail, respectiv raspunsul la mailurile noastre, asigurarea ca aveti premiile propuse in joc si altfel nu ar mai dura atat... de aici vine si resepctul nostru si consecventa cu care va salutam poate in fiecare zi cu placere! Si stim ca pentru voi si asta conteza! ;) |
faptul ca ti-ai primit premiul nu are nicio legatura cu postul tau de pe forum ;) ma bucur ca s-a rezolvat
|
Cand vor aparea castigatorii la concursul Inglorious Bastard?:-?
|
am vazut azi castigatorii...din pacate nu ma aflu printre ei!!!!!!!!!!!!!!X( :))
|
data viitoare ;)
|
stai ca mai am o intrebare referitoare la castigatori::D
cand vor aparea castigatorii la concursul G.I. Joe: Ascensiunea Cobrei???:P |
maine
|
Concurs
Buna ziua, am observat azi 05.10 (am fost plecata din tara 2 sapt) ca pe data de 20 sept am castigat un concurs, 5 carti de la editura RAO adica: Al zecelea dar; Căsătorie din dragoste; Tigrul alb; Fiica tăcerii; Anatomia minciunii
Nu m-a contactat nimeni nici pe mail sau pe telefon, si as vrea sa stiu cum intru in posesia premului castigat. Astept un raspuns, Va multumesc TCriss
Originally Posted by StefanDo:
|
castigatori
Bun gasit
As dori sa stiu, nu am vazut pe site, cine a castigat obiecte promotionale la concursul "....Ascensiunea Cobrei". Va multumesc O seara buna Paula |
Am uitat ceva: Cat timp raman afisati, pe site, castigatorii? Am vrut sa vad castigatorii, dar in pagina respectiva, apare regulamentul de concurs.
|
castigatorii raman afisati aproximativ o luna de la extragerea concursului. daca in aceasta perioada nu intri pe site si nu trimiti mail de confirmare, pierzi premiul.
|
Originally Posted by pollet_a:
Paula, nici nu au fost afisati castigatorii acestui concurs; chiar am mai pus eu aceasta intrebare pe 4 oct si, cu toate ca raspunsul a fost ca "maine", pot spune ca aceea zi de "maine" nu a mai venit. |
ok, se pare ca s-a produs o confuzie
castigatorii la G.I.J.O.E. au stat pe site intre 4 septembrie si 4 octombrie, iar acel "maine" a fost o greseala din partea mea la marea majoritate a concursurilor cu invitatii si obiecte promotionale data extragerii este anuntata in regulament |
StefanDo, imi permit sa te contrazic: nu au fost deloc afisati castigatorii la G.I.J.O.E. Stiu sigur ptr ca am tot verificat...
|
All times are GMT +2. The time now is 18:14. |